Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.
Meni jedino ovo prijatelj foruma ni na pravilniku nije baš najjasnije, jer nije prezizirano kakav se mora biti ili šta uraditi za Burek da bi se dobio taj status! Pa čak i ovi što nose taj status nigdje nije navedeno za kakvo je učinjeno dijelo neko to dobio!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
U pravu si , nisam se baš najsrećnije izrazio! Uviđam i ja neke stvari što sam duže ovde! Problem je što većini korisnika treba da se pronađe na nekom forumu! Eto npr. ja sam najsrećniji na Politici, čak se i sa Aneom na tom forumu slažem sa 95% stvari! Sorry za off!
Meni jedino ovo prijatelj foruma ni na pravilniku nije baš najjasnije, jer nije prezizirano kakav se mora biti ili šta uraditi za Burek da bi se dobio taj status! Pa čak i ovi što nose taj status nigdje nije navedeno za kakvo je učinjeno dijelo neko to dobio! Smile
jednom godishnje se okupi savet mudraca i odluchuje o statusima uz pomoc specijalnih algoritama i gledanja u pasulj. Zatim sledi sooper tajni postupak inicijacije uz obavezno prinoshenje ljudske zrtve u obliku netaknute device,ali nemoj da neko chuje da sam ti rekao.