Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 17:47:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: State of Decay  (Pročitano 43397 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Da pojasnim - ne očekujem ja da igra kao što je State of Decay ima pravu opciju sejvovanja. Podržavam ja ovo da kad jednom pogineš, da moraš sve ispočetka. Ali je debilno da bude ovaj sistem po kome sve ode u kurac ako te nema pola sata. Šta, natovariš hrane i zaliha i u roku od 3 sata u igri, svi odlepe i useru sve? Malopre sve ok, odjednom sve u kurcu. Kažem,to nije realnost,to je glupost. Mislim jebeš takvu igru, čovek igra da bi uživao u nečemu, a ne da robuje igrici i uništi telo od sedenja dok je pređe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Motorola 
U "radnjama" se pojavio State of Decay Lifeline . Čekamo neku Stim-verziju sa bezbednim lekićem,po mogućstvu Dr.Alija.

« Poslednja izmena: 31. Maj 2014, 02:02:50 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Motorola 
Dr Alijeva se varijanta pojavila,ali na - kineskim torentima.Čekanje se nastavlja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Da pojasnim - ne očekujem ja da igra kao što je State of Decay ima pravu opciju sejvovanja. Podržavam ja ovo da kad jednom pogineš, da moraš sve ispočetka. Ali je debilno da bude ovaj sistem po kome sve ode u kurac ako te nema pola sata. Šta, natovariš hrane i zaliha i u roku od 3 sata u igri, svi odlepe i useru sve? Malopre sve ok, odjednom sve u kurcu. Kažem,to nije realnost,to je glupost. Mislim jebeš takvu igru, čovek igra da bi uživao u nečemu, a ne da robuje igrici i uništi telo od sedenja dok je pređe.

A!? onda OK. Zbog toga sam prestao da igram Travian i slične.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Motorola 
Hmmmm...HKJ pominje probleme karakteristične za prednovogodišnju verziju igre.Trebalo bi se tako nešto odavno ne dešava sa silnim zakrpama koje su naknadno usledile  Smile .
Zakrpa sa ruskih torenata koju pominjah ovde je,istina,poslednja sa kojom sam igru isprobao i tada nisam uočio ponovno pojavljivanje pomenutoga baga ( ali,iskreno,tada odigrah jedva 2 cela dana "in-game time"-a ).Proveriću kada se pojavi najnovija verzija sa manje škodljivim "lekićem".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 35.0.1916.114
mob
Motorola 
  R.G.Mehaničari su polovinom jula izbacili "svoju" verziju prepakovane igre ( v14.6.23.5340 (u17) ) . Ta mu verzija dođe zakrpljena do daske,sadrži oba DLC-a ( Breakdown + Lifeline ) i možda je i najbolja za upotrebu u ovome trenutku.Oni koji poznaju rad njihove "zanatske radionice" mogu zamisliti kako je sve to uredno zapakovano.

Što se same igre tiče,uprkos silnim zakrpama koje su se pojavljivale od trena kako otvorih ovu temu,forumaši se na zvaničnom SoD forumu i dalje žale na bagove,istina mnogo manje nego ranije.

Evo malo Surrealovog gejmpleja za novajlije (čovek ume da razmišlja,a povremeno guli igru od samih njenih početaka) :

SurrealBeleifs-ov gejmplej na YT-u

itd...

« Poslednja izmena: 18. Avg 2014, 17:32:34 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
poceo da igram opet i rekao sam sebi da niko nece da pogine
i posle dva dana igre
sve je islo lepo i tako to
isao sa markusom na misiju i kulirao u svom reli hecbeku i isao lagano i onda odjednom kola su poletela iz cista mira u nebo,a vozio sam asfaltom,nisam vozio of roud nego cistim ravnim putem,kola su poletela i prevrnula se a ja budala video hordu i krenuo da bezim do kola koja su bila udaljena jedno 20 metara od mene za zalihama na ledjima
ali nisam mogao da udjem zato sto je vozacka strana bila naslonjena na banderu a suvozacka je stajala iznad kanala i nije moglo da se udje i tako bezim ja bezim i kada mi stamina dodje do pola resim da se borim sto je bio glup potez,pobio pola horde a preostala dva-tri zombija su me sredila i poceo je helt da mi pada
brzo sam ugasio igru ali kurac,kada sam je opet startovao cuo sam onu klinku kako mi izjavljuje saucesce  Smile
tako da sam je obrisao
glupa igra
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49478
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
mob
Motorola 
  Ovo i jeste igra koja je sa Xbox-a (mesecima kasnije) prešla na PC.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Posle 5 dugih dana temeljnog i ''odgovornog'' igranja napokon je pređoh sa svega dvoje izgubljenih članova!   Smile  Doduše, još me čekaju Breakdown i Lifeline. Al evo utiska za sam SOD :

Prvo navodim mane jer su me one u početku skoro naterale da izbrišem igru. Igra ume jako da iritira i frustrira. Taman kreneš u misiju nakon sat vremena odlaganja, kad preko radija ti guska javlja da opet nekome treba pomoć inače će možda umreti, a naravno sve mora da radi tvoj lik. Dalje, nekad je nerealna i preteška, jer kako odmiče vreme, zombija bude nerealno mnogo, i uz to dobijaju kondiciju atletičara. Povremeni bagovi, u kombinaciji sa nekim rupama u gamplay-u takođe umeju da iznerviraju u početku. Još jedan veliki problem, koji ja nisam imao sa mojom verzijom, ali mnogi drugi jesu, jeste preterivanje u sistemu persistent world, odnosno ako te nema ceo dan, ode sve u tri lepe. Ali zato kada nađeš dobru verziju igre i odgovarajući trainer  Smile i pohvataš sve fore... postaje mnogo zabavnije.

A sad pozitivne stvari - sviđa mi se ova kombinacija menadžmenta, snalaženja, i role playing-a, koja se teško može naći u današnjim šablonskim igrama. Koga poslati u misiju, gde smestiti bazu, kako je opremiti, šta poneti sa sobom, koje vozilo koristiti, gde tražiti resurse i kako ih trošiti... ukratko - kako preživeti i spasiti što više ljudi, i to u otvorenom svetu gde sve ima svoju trajnu posledicu i gde nema vraćanja na prethodni save kad se desi sranje. Sa tehničke strane, Cry 3 engine je odličan izbor, ako izuzmemo pomenute bagove. Neki ljudi su se žalili na vožnju ali ja i inače dobro vozim  Smile tako da sam se brzo izveštio. Atmosfera i muzika su takođe odlični. Jeza dok se šunjaš i tražiš zalihe, akcija dok rokaš horde ili bežiš, ili pak depresivna gitara dok odmaraš na krovu zgrade i gledaš uništeni svet oko sebe. Zaista neprocenljivo. Jedino bih voleo da jako oružje bude malo dostupnije ili dugovečnije.No dobro,ajde, zombi apokalipsa je, fora je u snalaženju i improvizaciji.

Sve u svemu, ako se uzme u obzir da SOD 1) košta svega 20 bakova 2) je pravljen kao eksp. platforma za drugu igru a na kraju je prevazišao sva očekivanja 3) je prvi uneo neke elemente koji dosadašnji FPS-RPGovi nemaju... slobodno mogu da kažem - daj bože da bude još ovakvih igara. Smiley Svakako vredi da se proba. Ali obavezno uz početno ''predznanje''!  Smile

Inače, ako nekoga zanima koja je ta moja verzija - u pitanju je ''State of decay Lifeline Skidrow'' (koja obuhvata i SOD, i Breakdown i Lifeline), a ja sam je bez problema kupio u S.T.R. ''Кицкaсс .со''  Trener koji odgovara toj verziji može se naći ovde
« Poslednja izmena: 16. Dec 2014, 15:45:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jun 2025, 17:47:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.