Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Dec 2024, 11:12:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: startovanje laptopa- problem  (Pročitano 2326 puta)
07. Apr 2011, 08:45:01
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
juce sam iskljucio komp da bi instalirao neke dodatne update sa Windows-a i mislim da ga je to sredilo.
Imam HP-ov lap top, Windows Vista, 4GB RAM i 2. 0GHz procesor.
Kad ukljucim komp pojavi mi se crni ekran sa "HP Invent" logom.  U donjem delu ekrana mi daje opciju da pritisnem ESC da bih isao na Start up.  To ne feunkcionise.
Da li postoji bilo koji nacin na osnovu koga mogu da zaobidjem ovo ili udjem u nekakav mod da reinstaliram Windows sa diska?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC 
Ako klikces na del sta se desava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Probao sam sa Delete dugmetom i nista se ne desava  :cry:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
probaj sa f2-f9 za bios .. xm ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22003
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Apple iPhone 12, S21
probaj sa f2-f9 za bios .. xm ...

tasteri f9-f10 mogu biti direkt ulazak u boot meni ili pri ucitavanju logoa HP stisni taster ESC, i tu mozes dobiti boot meni opciju.

Igraj se da bi usao u bios ili startovao boot meni kako bi mogao da sredis situaciju, a ako ne uspes da udjes u bios...servis, ili neki drugar koji se snalazi sa lapovima pa da ti ga rasklopi i izvadi bateriju sa ploce da se ucitaju bios default podesavanja...
« Poslednja izmena: 07. Apr 2011, 09:58:21 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC 
Sto rece celavi, izvadi bateriju pa probaj. Radi li tastatura uopste? Neke serije HP lap topova su imale problem sa cipom na ploci (juzni most). Probaj sa tastaturom preko USB-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Siemens C55
probaj to sto su ti rekli i usput pogledaj i hard izvadi ga i ocisti konektore meni se desavalo da zabode na pocetnom "screen-u"  zato sto hard gubi kontakt ili nije ispravan znam da zvuci pomalo ne logicno posto bi trebao da ucita bios normalno i bez optike i harda ali mi se desavalo vise puta da  bas na tom logou zastane zbog harda
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2991
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung Galaxy S9+
Da tacno.Slazem se.Moze biti da ako ne odradi detekciju harda da ga to ukuca.To se desava inace i na desktop masinama redovno kad baguje optika ili hard disk ili los kontroler ili kabel.Btw taj problem koji je opisan nije 100% posledica windows update ili nekog sooftver buga.  Smile Smile Morao bi da moze da udje u BIOS podesavanja ili pak da udje preko F8 u safe mode ako nije jako zagovnat win.Cim nece da udje u BIOS onda tu nesto drugo baguje a slazem se sa brezom da je verovatno hard.Na dosta HP-a ulaz u BIOS je na F2 tako da probas i to.Mislim da je na MSI u vecini delete ,a kod dell-a je F2 kao i kod HP-a dok kod IBM-a bude dosta puta na ctrl +S ili F1.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Dec 2024, 11:12:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.