Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:22:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starosedeoci vs došljaci  (Pročitano 70354 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ja sam mislila da je vracar fensi, otkud tu doseljenici  Smile
ne mislis valjda da ce oni da zive van strogog centra u nekom selu kao sto je banovo brdo, novi bg, ustanicka.
a vidim da im je njegoseva omiljena.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 15
Ja volim Beograd, ali ne mogu da osporim cinjenicu da Zvezdara, Vracar, Dedinje i Senjak jos uvek nemaju kanalizaciju.... ili je imaju ali iz "vremena Marije Terezije" koja ne moze da primi sve otpadne vode...

Dokaz... prodjite nekad ulicom Dimitrija Tucovica ili centrom kada pada kisa...  Smile

A to nema nikakve veze sa doseljavanjem...

Novi Beograd ima reseno pitanje kanalizacije...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Salu na stranu, po cemu se razlikuje zemun od vracara npr?
Po cemu se razlikuje Bronks od Menhetna? Smiley

Doduse, stari Zemun je meni prelep... ali stari Zemun je mali deo...
« Poslednja izmena: 10. Jan 2010, 16:45:03 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
Salu na stranu, po cemu se razlikuje zemun od vracara npr?
Po cemu se razlikuje Bronks od Menhetna? Smiley

Doduse, stari Zemun je meni prelep... ali stari Zemun je mali deo...

To sam pitala u kontekstu naselja i gradova unutar gradova. Meni je zemun kao i svako naselje u beogradu, ali evo zemunci se ne slazu sa mnom  Smile

ja sam mislila da je vracar fensi, otkud tu doseljenici  Smile
ne mislis valjda da ce oni da zive van strogog centra u nekom selu kao sto je banovo brdo, novi bg, ustanicka.
a vidim da im je njegoseva omiljena.

Otkud znam, meni je u glavi uvijek slika siromasnih dosljaka koji dodju u veci grad u potrazi za boljim uslovima .. ili za boljim necim generalno. Moja greska, naravno.

A sto se tice 'centriranja' naselja, pretpostavljam da je vracar fensi kao i senjak jer su blizi centru? Kome treba kanalizacija jos  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800
Nema veze, sace fahr  Smile

A apro po onog sto si ti rekao da si ponosni beogradjanin, to je lijepo, samo je pitanje dal ti mislis da ti mjesto rodjenja dize cijenu kao osobi?

nimalo  Smile
Kad kažem da se ponosim Beogradom [uber-flashback]

Ruku na srce... Beograd nikad neće biti ono kakvim ga pamtim od detinjstva. Samo što mi se detinjstvo svodilo na kBlo i nisam ni mogao da iskritikujem Bg kako valja. 100 puta bi mi bilo lepše negde u planini da živim... Egzistencija bi mi bila malo ugroženija jer je lakše naći posao u gradu nego u selu, a ja sam nedovoljno naviknut na selo da bih mogao tamo da živim...

Beograd... Sava i Dunav:
kad sam bio mali, redovno sam išao na Lido da se kupam i nisam obraćao pažnju na to koliko su Sava i Dunav u stvari zagađeni... Naši kejevi su katastrofa, objektivno gledano... To sam provalio tek kad sam aktivnije počeo da se bavim pecanjem i vožnjom bajsa po kejevima... Inače, nikako seljanija da nauči da ne baca đubre svuda.
Mada nije baš ni da su kante na svakom koraku...

Beograđani... gamad preovlađuje... Zamisli kad se pre neki dan vraćam gajbi i u gradu, kod glumca prisustvujem kako neki šabani prete nekom liku ili šta već, sedaju u bmw koji me umalo nije zgazio... Protutnjao pored mene sa sve drskim zvukom fuel injection-a nove generacije... Dolazim nekako autobuske i čekam noćni i provalim da sam ja najstariji na stanici... od 10 ljudi (dece)... Bili klinci na splavovima, po klubovima... furaju ermaks sve u 16, devojkečice nisu ni 15 navršile, već hodaju u štiklama... Cece i Arkani pršte na sve strane... Reko, super, fala bogu pa će poginuti uskoro.. Čim ovi dečkići nabave auto.

Beogradski prevoz... Majko mila... Pre mesec dana vraćam se sa faxa 17-ticom oko 5-6 popodne... Naravno zaglavi se uvek na istom mestu... Ulazak na autoput. I umesto da se vozim još dva minuta, vozim se još 20... Peške bih stigao za 10. Ali to je još i dobro... Srednja škola, 74-ka uveče kad se vraćam gajbi... Redovno sam je čekao pola sata, 4 puta čak i po 45 minuta...

Ada ciganlija... jeee, idemo da se kupamo u pišaćki 200000 Beograđana, i međ novootkrivenim meduzama. Ja ih otkrio pre nekoliko godina... Ćale (slep čovek, u godinama) mislio da je slina i kaže mi mani se toga. Neću da ga ubeđujem... Sutradan čitam u novinama "Na adi pronađene slatkovodne meduze"... Slina, a? Jedina dobra stvar sa Adom je što sad mogu da preživim Gang ako slučajno upadnem... Čeličenje imunog sistema. Još malo da se očeličim i biću ko ciganče.

Ja bosiljak sadim, meni Delta City niče...

Sutra na fax istom sedamnaesticom koja smrdi na cigane i pijance iz Zemun Polja... Na fax samo da završim, diplomiram, zaradim, oženim se i odem na selo. Bar ću smrdeti na konje a ne na kineske dezodoranse i jeftin Novobeogradski asfalt (domaći model "Đilas 2000 Tycoon").

Kad sam već kod asfalta, Beograd zaobilaznicu dobiti neće (hvala ti Veljo) tako da će Turski manijaci kamiondžije još dugo besneti Auto-putem.

Što se tiče lepših strana Beograda, tu je arhitektura Starog grada koju mnogo cenim, Kališ, par dobrih restorana koje neću da reklamiram, Hram itd... Beor

Kad kažem da se ponosim što sam BeGeovac... To mi je samo BG prirastao za srce... ništa više... Ja se u stvari i ne ponosim Beogradom, ponosim se prijateljima koje sam stekao u Bg-u, a koji su Beogradska deca kao i ja. Beograd mi je više kao maćeha (ili bejbisiterka) nego mesto življenja.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
Kad kažem da se ponosim što sam BeGeovac... To mi je samo BG prirastao za srce... ništa više... Ja se u stvari i ne ponosim Beogradom, ponosim se prijateljima koje sam stekao u Bg-u, a koji su Beogradska deca kao i ja. Beograd mi je više kao maćeha (ili bejbisiterka) nego mesto življenja.

Pa to i jeste lijepo i jedino bitno. Grad cine ljudi, a ne infrastruktura Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple 15
Pa ako ides 74-rkom i 17-icom, ti bas i ne zivis u Bgd...

Za mene je pravi Beograd onaj do Vracara ili do Zvezdare... mi ostali smo tu samo priheftani... Beograd u sirem (administrativnom) smislu... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800
Ajde i ja da se pozovem na geos  Smile ...

Sremčica je geografski centar beograda.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Jbt na kraju ce ispas beograd od shapca do vojvodine  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
glupa tema...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 07:22:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.