Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 00:18:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 736
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stariji od 30  (Pročitano 424280 puta)
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S lll
pristavi kafu, sad ce ostali... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple Iphone 8+
nema kafe danas, samo žestina Smiley
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 Smile
vidim da nekim osobama "pucaju" ledja od dobronamernosti ... povod je ovaj moj post :
Zaklina je osoba koja mi je pokazala koliko je vazno imati pravog prijatelja u cyber svetu  Smile
(look up cyber)
koji AKO se procita nema formu uvredljivog sadrzaja !
licno moje misljenje je da "drveni" advokat kao trece lice u medjuljudskim odnosima ,stvara predrasude ... iznosi neke svoje licne stavove koje njega karakterisu a ne lice kome se obraca...na taj nacin on stvara sliku koja moze biti retko pozitivna al najcesce negativna ... mnogo je rasprostranjena ova pojava ... cesto mislimo da smo mi negde pogresili u odnosima ... al` nismo toliko svesni da li je toj nastalo kao uticaj "drvenog"... znaci nekog lica sa strane ... misliti svojom glavom nije uvek lako , ko to ne ume daje prostora "drvenim advokatima" ...

Smile
vidim da nekim osobama "pucaju" ledja od dobronamernosti ... povod je ovaj moj post :
Zaklina je osoba koja mi je pokazala koliko je vazno imati pravog prijatelja u cyber svetu  Smile
(look up cyber)
koji AKO se procita nema formu uvredljivog sadrzaja !
licno moje misljenje je da "drveni" advokat kao trece lice u medjuljudskim odnosima ,stvara predrasude ... iznosi neke svoje licne stavove koje njega karakterisu a ne lice kome se obraca...na taj nacin on stvara sliku koja moze biti retko pozitivna al najcesce negativna ... mnogo je rasprostranjena ova pojava ... cesto mislimo da smo mi negde pogresili u odnosima ... al` nismo toliko svesni da li je toj nastalo kao uticaj "drvenog"... znaci nekog lica sa strane ... misliti svojom glavom nije uvek lako , ko to ne ume daje prostora "drvenim advokatima" ...

p.s sad smo se culi (jeka je kod dr i puno vas pozdravlja)

[Edit by klody: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 13. Maj 2009, 12:01:41 od klody »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple Iphone 8+
poz back Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S lll
pozdrav  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
momcovi  Smile previse nepravde  Smile zasto mora da me boli svaka nepravda koju vidim , za koju cujem ? boli me , a ne mogu nista da promenim (pravo da vam kazem i ne zelim Wink )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple Iphone 8+
nisam u toku, ali ono, ne mozes izbeci da trpis nepravdu, gde god se okrenes ima je, bilo to u vidu da neko kopa po kontejneru, a pored njega prolazi klinac od 18g u Q7ici...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ja sam danas nashla jedan post od jednog chlana...njoj je bio upucen...obavestila sam je o tome...ne zlonamerno, i ona to zna...

E, verovatno su se oni posvadjali oko toga...a, ja nisam htela to. vec sam htela da je upozorim kakav joj je drug.

Na ovoj temi ne svaracju mnoge zhene...kad je on tu...recimo Miona, pa Veshtica Mimi, pa vosha..izbegava...
Sledeca sam trebala da budem ja...sa kojom bi on manipulisao, e, to kod mene ne mozhe, i ja se sklonim sa gerijatrije, a on je bio tu stalno...

Jesmo mi same krive shto se sa nama neki ophode tako.. ali ja ne dam da sa mnom iko razgovara ni slichno, uvek sam se shalila na svoj rachun, i na Jekin, kao i ona na moj...i zaista mi je zhao shto je sve tako ispalo, nadam se da ce se vratiti.

To je ono shto ja znam...i, kad sam napisala da se pazite...mlade ste, deca Vam rastu, nemoj da sutradan klinac sedne i prelista Vashe postove, i vidi neshto shto je van pameti...ja sam tako neshto prezhivela, i ne pricham nikada napamet, i uvek kazhem ono shto mislim.

ovo se odnosi na mene  Smile ovo je jadno da jadnije ne moz' biti ... ne truba , nego tuga ...
ko je ona da mene stavlja usta ? odakle joj pravo ? ok , shvatam da je ovo forum i da svako ima podjednaka "prava" ali da neko sudi i procenjuje ljude  Smile (sa tom zenom sam razmenuo 2 posta i vec je stekla kompletnu sliku o meni ? )
i mogu samo da dodam (pojedincima) - sigurno nisam isti kao "taj" (nick sa foruma) sto ga ti ne podnosis,  ali se takodje mnogo razlikujem od tebe koji ljude delis na one koje podnosis i koje ne podnosis ...  Smile
al` sam se raspistoljio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple Iphone 8+
misljenje je kao dupe, svako ga ima Smiley

necu da se mesam, nije moje bojno polje, ako ti je ucinjena nepravda, odbrani se, ako si objektivan videce se iz prilozenog, ako nisi isto tako... u ostalom mnogi shvataju previse ozbiljno ovaj cyber svet Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 22250
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
u pravu si Wink mi "slatkorecivi" smo uglavnom neodgovorni ali svaka medalja ima dve strane Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 736
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 00:18:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.