Nije fer baš da odem a da ne kažem razlog. Moja moralna rasuđivanja ne mogu da istrpe nečiju samovolju " Moderatora" zbog postova koji njemu nisu korektni. Tačnije učestvovao sam na jednoj političkoj temi gde zbog " Pretpostavka" jednom moderatoru ne odgovara moj komentar gde nisam nikoga uvredio niti nešto slagao i pljuvao na nekog člana foruma niti bilo koje ličnosti iz političkog i javnog života.Svaki dan sam ponavljao jedan te isti post sa malim izmenama koji jeste napisan na odgovarajućoj temi i nije lažan niti nakaradan samo govori istinu. E ta istina jednom moderatoru po mom mišljenju ne odgovara i briše je navodeći razloge kako ja kršim pravilnik. Posle dobro proučenog pravilnika nisam uvideo razlog za takvo nešto i mislim da moderator zloupotrebljava svoje mogućnosti. Iz tog razloga ne želim da učestvujem u takvoj nakardi i ne želim da moj život uznemiravaju iskompleksirani i egoistički moderatori.
Vama koje sam upoznao na ovoj temi želim sve naj bolje i naj lepše u životu i da ostvarite svoje naj lepše želje kako bih život proveli u sreći . Puno vas pozdravljam i nadam se da će mo se jednoga dana sresti i upoznati CIAO