kad zaboravis juli i kad sve se desi i prodje tada bih da te sretnem i neces srecna biti slutim jer su andjeli i djavli i narcis i grijeh potrebni za smijeh
kad zaboravis juli tek tad neki hotel neki grad pricat ces kao nekad jer kad me ne bude tek tada ces znat da su i hljeb i vino i noc i dan potrebni za san
reci ces sve ide reci ces a lagat ces
kasno je sad kasno za sve nemam volje a nemam ni snage da se mijenjam
Ja dobro znam, da nikad vise necu biti tvoj pokusavam, da zaboravim ti ulicu i broj i kako starim sve mi teze pada to godina je za godinom okovala dusu kamenom
Ma sto sam kriv sto svojim putem ide sudbina sto verov’o sam losim ljudima a nisam smeo to
Ma sto sam kriv jos osecam tvoj bol u grudima ma ima neko zlo u ljudima kad ljubav ostane, a ti ne zelis to sa ove druge strane usana a nije do mene, ma nije do mene
I kako starim sve mi teze pada to godina je za godinom okovala dusu kamenom
Ma sto sam kriv kad svojim putem ide sudbina sto verov’o sam losim ljudima a nisam smeo to
Ma sto sam kriv jos osecam tvoj bol u grudima ma ima neko zlo u ljudima kad ljubav ostane, a ti ne zelis to sa ove druge strane usana
Ma sto sam kriv sto sam kriv, sto sam kriv sto sam kriv, sto sam kriv ima neko zlo u ljudima kad ljubav ostane a ti ne zelis to sa ove druge strane usana ma nije do mene, a nije do mene
bravo deki a slušajte ovo Kakve su to rijeci, tko ce da ih sprijeci kad mi nismo uspjeli kakvi smo to ljudi, kakve su to cudi svako bi drugom da presudi
Evo, citav dan na uglu stojim sam i nisam siguran u to sto osjecam jer malo je od nas, tako malo ostalo slutim, sve je propalo
Pitaju me ljudi zasto stojim sam zasto nisam nasmijan to mi Bog sudi i kako poslije tog biti normalan
Pitaju me ljudi zasto cinis to zar je tako moralo to mi zivot sudi za ono sto mi nije trebalo
Kakve su to price, na tvoje mi ne lice znam, kazu drugi, al' nemoj ti kakvi smo to ljudi, kakve su to cudi svako bi drugom da presudi
Evo, citav dan na uglu stojim sam i nisam siguran u to sto osjecam jer malo je od nas, tako malo ostalo slutim, sve je propalo