Godine nisu važne.Žena može biti prekrasna u dvadesetoj, šarmantna u četrdesetoj i neodoljiva ostatak života. Coco Chanel
O.K. I meni su se nasmešile tridesete, i to od uveta do uveta. Ali nikada do sada nisam bila srećnija! A, ako je neko pomislio na moju guzu, identične je veličine kao onda kada me je krasila i u srednjoj školi (još čuvam stare farke - zbog mere!). Nemam poj`ma da li su to geni, ali trčanje svakako jeste. Dakle, morate se malo pobrinuti za sebe. Tu ne mislim na -plastiku-, to mi je posebno ogavno, ali malo fizičkih aktivnosti, sredjen emotivni život, mnogo smeha, mnogo sexa, i gle čuda! Dobitna kombinacija - da klinke od 15 puknu od muke! Ah, da ne zaboravim ono najvažnije: iskustvo...
P.S. Možda je ovo pravi trenutak da se oformi podforum sa radnim nazivom 30+? Moderator bi mogao biti najstariji član, i ta funkcija bi bila doživotna. Nasledjivao bi je najstariji živi pripadnik Burek - nacije.
*Teme bi mogle biti:
-Sve tajne Mrs. Robinson (zabranjeno za mladje od 30 godina!) -Dodji dedi da te deda izujeda! (lična iskustva) -Sexualne dogodovštine bake-Stake (lična iskustva) -Bez starca nema udarca! (borilačke veštine, sport uopšte) -Anketa: Sećate li se druga Tita? -Mi smo iz pošlog veka, al` nam je dobro i u ovom! (poslovni uspesi i veze) -vreme kao dobar lekar i loš kozmetičar (saveti o zdravlju i održavanju načetog) -Čepovi za uši (muzika naše mladosti i zdušno pljuvanje po -novitetima-) -Zovite policiju! Nije po zakonu da u ovim godinama izgledamo tako dobro! (foto alboom! članova podforuma) -Podforum podforuma:50+