Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 20:27:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stari laptop i CS 1.6  (Pročitano 3571 puta)
12. Dec 2010, 10:45:37
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c3
Ovo su moje specifikacije laptopa : Windows xp professional sp3,t 2310 dual cpu 1.46 ghz,3 gb dd2 rama,gma x3100 integrisana.Znam da je star laptop,znam da integrisana graficka nije za igrice,ali ja bih samo  da mogu da igram prastari CS 1.6 kao covjek.Ako ima neko ideju kako igru da ucinim boljom,odnosno da manje koci i usporava,neka mi da neki savjet.Ako je uopste moguce naravno.Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.10
Ovo su moje specifikacije laptopa : Windows xp professional sp3,t 2310 dual cpu 1.46 ghz,3 gb dd2 rama,gma x3100 integrisana.Znam da je star laptop,znam da integrisana graficka nije za igrice,ali ja bih samo  da mogu da igram prastari CS 1.6 kao covjek.Ako ima neko ideju kako igru da ucinim boljom,odnosno da manje koci i usporava,neka mi da neki savjet.Ako je uopste moguce naravno.Hvala.
Imam osecaj da ti imas problem sa pingom (da ti laga igrica) a ne sa samim hardwer-om  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c3
Nije do hardware-a je.Jbg slabe su ovo komponente cak i za cs 1.6. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.10
Nije do hardware-a je.Jbg slabe su ovo komponente cak i za cs 1.6. Smile Smile Smile
ahahahaha slabe komponente... kad bi ti samo znao na kojim se sve masinama igrao cs (a hvala bogu, igra se i dalje)  Smile
Ova tvoja masina je zver ....  Smile
Reci mi koji internet imas i kod kog provajdera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c3
Zivim u crnoj gori tako da ne znam kako da ti objasnim.Koristim adsl crnogorskog t-coma.Download je 5 mb upload 0.4 mb.Trazio sam i po internetu i youtube-u i svi su izgledi da ne moze da se nista poboljsa zbog ove jadne integrisane graficke. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.16
Zivim u crnoj gori tako da ne znam kako da ti objasnim.Koristim adsl crnogorskog t-coma.Download je 5 mb upload 0.4 mb.Trazio sam i po internetu i youtube-u i svi su izgledi da ne moze da se nista poboljsa zbog ove jadne integrisane graficke. Smile Smile Smile

A jel znas koji ti je ping i reci mi na kojoj rezoluciji igras, si probao da je smanjis... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
LG 
lice ja sam igrao na 1.4ghz i 512 rama sa 64mb grafickom i sljakalo je ko ludo... to ti je do neta, nije do masine 10000%... treba ti jaca konekcija za cs, da nema puno korisnika na netu tom koji imas, posto sam cuo da ako vise ljudi koristi slabi ti konekcija... znaci ne jaci net (kbps ili kako vec) nego konekcija... kolko ja znam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 585
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
ono sto tebe zajebava su podesvanja u cs-u, a ne hardware

Evo ti system requirements
This is the System Requirements for CS 1.6

Minimum: 500 mhz processor, 96mb ram, 16mb video card, Windows 2000/XP/ME/SE, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Recommended: 800 mhz processor, 128mb ram, 32mb+ video card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

ti treba da podesis CS prema svojoj konekciji
Probaj ova podesvanja, kod mene sljakaju, spustis konzolu i otkucaj:
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
rate 25000

I igraj samo na domacim serverima, tj onim iz najblize okoline, po meni serveri sa najboljim latency (ping) su KGB serveri
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c3
Razumijem se ja u cs i podesavanja cs-a savrseno tako da nista od toga ne pomaze. Smile Smile Smile Do neta nije net je odlican.Sve je podeseno na najgore a ping je normalan 20-30.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 585
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Ajde nam objasni sta ti se tacno desava u cs-u, jesi li probao da reinstlaris drajvere za graficku?
IP sačuvana
social share
Edit by crni scorpion: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jun 2025, 20:27:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.