Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 00:38:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Wars  (Pročitano 294148 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
ahahahah vidis zaboravio sam za tog lika skroz

ok nek i znaju da barataju macem, al kako god okrenes ovaj je sith lord ili sta vec, poznaje silu, obucavan prvo za dzedaja posle i od onog snouka, treba da ga ubije u roku od odmah. smesna situacija, u nekim trenucima i on izgleda komicno pored njih dvoje

a za rej jeste nelogicno, al kontam da ce biti objasnjeno. chosen one i te fore, mada i takva treba da prodje neku obuku sudeci po prethodnim serijalima, a ne da se odjednom ponasa ko matora  Smile mada ajde videcemo za nju, sve je moguce.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Priča jeste viđena, dobro Death Star je bilo dobro oružje tako da su napravili opet, naravno ne potpuno isto. Za Rena možda zbog toga što odstupa od onoga što je poznato ali ok ne zameram ako je ili ako nije nov lik, svi znamo kako su čuvali da se nešto ne otkrije Smile Mislim da će biti malo više o njemu tj o novim likovima u narednim epizodama. Sve u svemu razumem Abramsa koji je želeo da zbliži nove generacije sa tim klasičnim epizodama tj te koje su najbolje pa tako je i glavna priča takva sa eto novim likovima za današnju/buduću generaciju. Mislim da je ispoštovao i staru i novu publiku. Inače, kad sam gledao pomislio sam da je Rey ćerka od Luka naravno po scenama za lightsaber etc, Snoke da je Darth Plagueis a i ličio je što se tiče novele Smile, pre filma ortak reče da misli da je Finn Landov sin, naravno sada kao teorije  Smile Stoga možda i objašnjenje za taj deo Rey vs Kylo tj možda ju je Luk i trenirao kad je bila dete pa ju je napustio da bi je zaštitio ili je jednostavno sila jaka u njoj  Smile , a i Kylo nije bio sasvim spreman, još je bio između svetla i tame, pribojavao se da neće biti jak kao Vader, videli smo kako se Hux ophodio prema njemu, to kod Vadera ne bi moglo tako, pa onda na kraju smo videli da treba da završi trening etc. Stormtrooper za melee bio je i u traileru tj spotu, napisao sam bio da je badass  Smile,ok valjda su naučili  Smile Za Finna i lightsaber, koliko se sećam on je kidnapovan tako da nije tipičan Stormtrooper tj nije klon. Sola što su ubili, nisu trebali ali dobro osećam da je Ford tražio da ga više ne bi smarali kad gostuje negde  Smile a i vidim da će biti u osmoj epizodi tako da verovatno će i biti o prošlosti neka reč tj o ovim novim likovima. Humor je ok, možda nisu trebale 2 scene kad Kylo lomi sve, pa ona kad Solo traži blaster ispada ko da je prvi put video blaster da ne kažem se borio, rekao je marko čini mi se isto, ona scena isto who's the boss now sa Finnom, dobra je scena vezano za otpad iz originalne triologije a najjača scena ona sa BB-8, koji je kul, sa thumbs up  Smile . Ona scena sa njim i sa R2-D2 dođe kao otac i sin, cenim da će ga BB-8 stavljati na muke kao on sa C-3PO Smile, eto opet i za stare i za nove generacije. Gluma je dobra, Driver posebno, odglumio je dobro tu nesigurnost, pribojavanje/strah, želju za napredovanjem. Valjda će Del Toro glumiti u sledećem filmu.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Dec 2015, 17:48:25 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
pa ja prvo sto sam pomislio jeste da su ubacili nesto tipa klon poceo da razmislja, oseca, bira izmedju dobra i zla, donosi svoje odluke, ali ubrzo su objasnili da je on covek zapravo..

jbg nije star wars film koji ce se baviti takvim pitanjima, dzabe sam se ponadao  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
ahahahah vidis zaboravio sam za tog lika skroz

Smile

Originalan izgled BB-8. Pojavila se i teorija da je Kylo prešao na tamnu stranu da bi porazio Snoke-a.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
1.jpg (0 KB)
*
2.jpg (0 KB)
*
3.jpg (0 KB)
« Poslednja izmena: 29. Dec 2015, 17:31:06 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Ovaj film je katastrofa na svim nivoima.  Pocevsi od scenaria koji je kopija 4-og dela.

1. Izgubljeni robot koji nosi mapu
2. Pustinja
3. Izgubljeni Dzedaj koji petlja sa elektronikom/ili u ovom slucaju prodaje delove
4. Masakr u selu
5. Dzedaj pronalazi robota (U ovom slucaju i Chamuga Dzedaj)
6. Neko ko lici na Vadera (ali je pizda)
7. Milenijumski Soko
8. Han Solo i Dzubaka
9. Leia
10. Otpor
11. Opet Zvezda Smrti
12. Jednostavan plan da se sjebe Zvezda
13. Letaci koji unistavaju Zvezdu
14. Jebanje keve Vaderu
15. Pobeda Otpora
16. Treniranje novog Dzedaja
17. I naravno Sith Gospodar senke
18. Luke Skywalker

I onda da ne pricamo o svrsavanju na stare filmove to jest konstanto pojavljivanje unistenih Shetaca, Unistivaca Zvezda i pominanje proslih dogadjaja, i o Harry Potter momentu gde Sablja zove Dzedaja kao da je charobni stapic.  Onda glupost da riba pa cak i onaj chamuga umeju da vitlaju Sabljama kao profesionalci bez ikakvog treninga.  Dijalog je uzasan, prica je gotovo nepostojeca jer prvih 45 minuta je sviranje kurcu manje vise, i onda tek pocinje neka jurnjava. Likovi su toliko interesantni da ja nisam zapamtio ni kako se nova Feministkinja Dzedaj zove, a ni onaj Chamuga Trooper jer cela ta mehanika izmedju njih dvoje je za povracanje, jer naravno PC ekipa mora da jede govna, pa cemo tako da imamo obojenu bebu Dzedaja do kraja (do chega se ja nadam nece doci, ali verovatno hoce).

Ovaj film je na nivou Jurassic World, nema nista novo da ponudi, prezvakavnje istog govneta i pri tome jedino sto im ide u korist je nostalgija i glupost publike koja ce i Jurassic Worldu, i ovom govnetu od Star Wars-a napraviti bilione dolara za bledu kopiju koja je mozda malo sharenija i energicnija od originala, ali je isto tako prazna.

Posle X godina chekanja na novi serijal Ratova Zvezda, bolje da ga nisu ni pravili jer ovaj film ne zadovoljava ni osnovne kriterijume da bi se nazvao Ok filmom a kamoli osrednjim.

Vec ocekujem da ce 8-ica biti kao 5-ica, to jest Dart Pizda ce biti "jaci" i Imperija ce da se vrati jaca, i Dzedaji ce opet da se treniraju i tako dalje i tako dalje. Jedino sto moze da izvuce prosek je da ce da bude par zenskih Sith likova, ukljucujuci i Briannu iz Igre Tronova koja ce igrati Phasm ili kako vec, ali sve u svemu jos jedno tesko jebeno sranje. Jebao ih Dizni i George Lukas kreten da ih jebo.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.42
mob
Apple iPhone 7 Plus
Nadam se prvom tizeru za Rogue One na superbowlu. Taman ce se do tada malo stisati uzbudjenje od TFA, plus velika gledanost utakmice, taman da se ljudi obaveste da postoji nesto pre epizode 8, jer budimo realni, pola ljudi ni ne zna sta je Rogue One. Takodje, ako je istina da je u filmu, Vadera obavezno na kraj tizera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73

Iliti kada Hamil za minut zaradi vise nego Rej i Fin zajedno.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Valkira

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 2897
Zastava Loznica
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
IP sačuvana
social share
Mi bajkeri barabe smo teške, koja ne da, ide kući peške.
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
Smeće!  Smiley 1 300% gore nego što sam pretpostavljao. Bez glave i repa, totalno šizofreno. Kurvičak i čamuga magarče nekog Gonzoa, obožavaoca kacige Dartha Vedera??? Jedino bi uz Bregovićevu muziku film mogao ispasti ciganskiji.
I tako, još jedan kovrdžavi Čivut s dioptrijom je pokazao kako se pravi bogatstvo prodajući sranje belosvetskoj bilmezariji.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 00:38:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.