Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 11:47:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Wars  (Pročitano 294275 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
HTC One
Stvarno mislis da ikada mogu biti fan bilo koga/cega da bih se oblacio u skladu sa tim?  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
Mislim  Smile Dobro ne na ovo sranje al mislim  Smile
oktoberfest ili sl.
« Poslednja izmena: 21. Dec 2015, 21:42:45 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9230
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
530 милиона $  после неколико дана од премијере. Ако не надмаше Аватара нико неће Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
oće
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Apple 5
530 милиона $  после неколико дана од премијере. Ако не надмаше Аватара нико неће Smile
E ako je tako to je vec druga stvar  Smile
Znaci da valja
« Poslednja izmena: 21. Dec 2015, 23:45:55 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Go ahead, make my day

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
HTC one m9
Pazario sam ovu kino verziju samo malo da gvirnem i u dahu odgledao jedno sat vremena dok nije poceo zvuk da se gubi..sad kunem sudbinu kletu sto zivim u jebenoj provinciji i nemam kinte da odem do NS o zivote luatlico,visok datum jebe kevu
« Poslednja izmena: 21. Dec 2015, 23:46:45 od Shomay »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
Vratio se iz bioskopa, tako da krenem sa utiscima

spoilers ahead Prvo i prvo hebale ih reklame, dok krenu film bilo 4 reklama, pa dva trejlera za druge filmove, pa jos dve reklame. Pojedoh 3D naocare dok krenu film.  Smile

Pozitivne strane: Raduje me da su se vratili starom ruhu tj epizodama 4,5,6. Vidi se da je Abrams fan i da je tezio ka tome(Milenium Falkon, X- Wing, TIE fajteri itd). Sam film i rezija su odlicno odradjeni sa odlicnom animacijom i muzikom Dzona Vilijamsa. Malo me nervira da svaki lik iz starih epizoda ima svog pandana(Rej je novi Luk, Kilo Ren novi Dart Vejder, BB8 novi R2D2, imaju novi Death Star itd) al eto, ima svojih pozitivnih strana(Renovo paljevinsko "I will finish what you started" i gledanje u Vejderovu kacigu je jedna od tih). Iako je vecini ovih "glavnijih" likova ovo tek prva uloga odlicno odradjen posao. Rej, Fin, Ren i ostali su vise nego odlicno odradili posao. Posto sam bio u vecem drustvu i sumirali utiske vidim da se dosta ljudi zali na Rena. Meni je odlicno odradio posao kao negativac sa nervozom, udaranjem u ranu i prizivanjem besa i ostalim. Rej svaka cast, po meni ako se gledaju Leja, Padme i ona kao tri pandana za glavnog zenskog lika u fransizi ona mozda i najbolje odradjuje ulogu. Prica je dobra(ima svojih mana ali o tome cu posle) i nadogradjuje se na epizodu 6. Nema prevelikog objasnjenja nekih stvari ali ako se zamisli da se stvarno Imperija ponovo uzdigla(tj u ovom slucaju Order) i da je sve posledica toga zaista imas osecaj kao da ponovo gledas epizodu 4 samo sa novim likovima. Kao sto rekoh, Abrams kao fan je zaista sa time uradio dobar posao.

Negativne strane: Zar su zaista morali da ubiju Hana?  Smile Mada moguce da je Ford i sam to zeleo mogli su makar da ubiju Leju jer ionako smrdi i ne radi nista ceo film.  Smile Druga stvar je: Zar sada svaka budala sa svetlosnim macem bez imalo treninga moze da bude pandan Sit Lordu (ili sta god je Kilo Ren)? Mislim, bivsi Stormtruper klozetar je to skoro uspeo, devojka bez imalo treninga uspeva da uradi to skoro kao da trenira ceo zivot(takodje, Rej koja nema pojma o Sili i odradi "Mind Trick" Smile ). Ajd, u njihovu odbranu Kilo Ren je bio  ranjen ali je stvarno izgledao kao zadnji idiot da ga onako potuku.  Smile Takodje, previse humora. Razumem da ga treba biti ali da Han Solo uzima "Wookie Bowcaster" od nekoga koga zna preko 30 godina i raduje se ko malo dete i kaze "Ovo mnogo super" je stvarno smesno.  Smile I nedostatak tehnologije. Ono, za 30 godina "Order" uspeo da izgradi nesto bolje od "Zvezde Smrti"(da ne pominjem da crpi Sunce sto bi otprilike trebalo da unisti i tu planetu gde je ista tehnologija al ajde Smile ) a pobunjenici jos uvek u "X- Wing"-u. Al eto, retro fora za fanove kao i Milenijum Falkon.  Smile

Uglavnom, sasvim dobar film u rangu starih. Meni je sasvim ispunio ocekivanja i pruzio dva cista sata zabave(jos u 3D-u) tako da od mene 8/10.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Chrome 47.0.2526.73
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ovo ko da sam ja pisao, s obzirom da je sustina ista sa jednim delom koji sam zabeleo kao spoiler pre cetiri strane: http://www.inquisitr.com/2649390/star-wars-rey-theory-claims-to-know-who-she-is-and-it-will-floor-you/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Go ahead, make my day

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
HTC one m9
Ovo ko da sam ja pisao, s obzirom da je sustina ista sa jednim delom koji sam zabeleo kao spoiler pre cetiri strane: http://www.inquisitr.com/2649390/star-wars-rey-theory-claims-to-know-who-she-is-and-it-will-floor-you/
   SPOILER ALERT:  Vauuu,oduvala me ova teorija,iskreno bas mi se svidja ideja da Rej nije cerka Luka vec inkarnacija Darta Vejdera,fluktuacija sile ili ti the "chosen one",ako zaista nastave u tom, smeru ja sam zadivljen i aplaudiracu im iz sve snage.Inace,ima logike zaista,jer Anakin nema oca ili ga mozda nikad nije ni imao vec je nastao kao anomalija u ravnotezi sile i one je izabrani,onaj koji ce doneti balans tamne i svetle strane sile.Naravno svaka koincidencija sa velikom svetskom religijom je namerna.Odatle objasnjenje njenih sposobnosti,flesbekova i nemogucnosti Kajlo Rena da utice na nju.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2015, 02:00:45 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
    Vauuu,oduvala me ova teorija,iskreno bas mi se svidja ideja da Rej nije cerka Luka vec inkarnacija Darta Vejdera...
znaci spanska serija
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 11:47:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.