Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 19:42:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Wars  (Pročitano 294428 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
HTC One
Reci da je ovo novi Star Trek je elementarno nepoznavanje ili cak nepogledani originalni delovi SW. Nikada ne bih poredio ta ostvarenja, pocevsi od straih SW filmova i ST serija, pa do danas. SW sam uvek voleo, ST nikada nisam podnosio.

Погледах и ја вечерас најновији Star Wars у мултиплексу Бањој Луци у 3D. Као редован кино-гледалац могу рећи да је ово један просјечан филмчић. Средња жалост. Чак и горе од тога. У 2 и по сата ништа за памћење. Радња танка, глумци неубједљиви. И у овом филму (као и у овогодишњем Mad Max-u) главна улога је припала једној цури - Реј. Агресивни феминизам. Наравно, није могло и без политичке коректности. Рејин sidekick је млади црнац Фин. Пардон, Афроамериканац. Илуминатске симболике и није било како зна бити у америчким филмовима и музичким спотовима...понеки робот са једним (свевидећим) оком и мач главног негативца у облику (изврнутог) крста. Кино сала је била пуна, али су људи након пројекције били поприлично разочарани...

Kada neko pocne da mi film analizira sa "feminizam, politička korektnost, iluminati", znam da tu osobu najmanje zanima samo filmsko ostvarenje vec da trazi neke stvari koje zeli da nadje a koje prave filmofile uopste ne zanimaju.

Film je dobar ili nije, radnja je dobra ili nije, gluma je dobra ili nije... zabole me da li je glavni lik musko ili zensko, da li je jedan od nosecih likova crnac, Navaho indijanac, eskim, peder, trandza ili dvoglavo kuce... a posebno me zabole da trazim skrivene simbole, zaveru tajnih drustava i plan NWO u svemu. Gledam prokleti film.  Smile

Naravno, film je prosek i krs... jeste da se ne slazu milioni ljubitelja SW, sto znaci ne dece, pozera, hipstera, ljudi koji idu u bisokop da bi pricali da su bili i gledali SW, vec onih kojima su SW filmovi detinjstva i koji ne podnose nakaradne SW I-III ... eto, samo ta mala grupa ljubitelja misli da je film potpuno dosledan i zasluzan naslednik originalnog serijala, ali sta znaju oni.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.42
mob
Apple iPhone 7 Plus
Realno ovo je kao novi Star Trek, samo sa Star wars likovima  Smile U suštini, ostavili su prostora da novi deo bude mnogo bolji od ovog  Smile
Vidi se da ne pratis svet filma. Novi star trek filmovi vise vuku na Star Wars. To je opste misljenje u celom svetu. Slobodno pretrazi net. Razlog toga je sto je J. J. Star Wars fan. Vrlo prosto.

Odgledao sam film i prezadovoljan sam. Ima jos gomila neodgovorenih pitanja, ali zato postoje naredni nastavci. Gluma je najblaze receno sjajna. Ostavila je na mene izuzetno jak utisak, verovatno zato sto su mi prequeli bili u glavi.
Kylo Ren je mnogo bolji negativac nego sto sam se ikada nadao. On nije samo jos jedan Darth Vader. On je svoj lik, sa svojim karakterom, veoma slojevit i (ne znam da li je ovo spoiler, ali zabelecu ga) njega tek ocekuje veci development u narednim nastavcima. Jako me interesuje kako ce se kretati njegova prica.
Sve sto je trebalo da se desi se desilo.
Novi likovi su sjajni i s obzirom da su oni ti koji ce nastaviti pricu, definitivno imamo cemu da se radujemo. Najjaci utisak - Rej i BB8

Rej je definitivno glavni lik u ovom filmu, ali i u narednim. (Spoiler) Bilo je mnogo spekulacija da je ona kcerka Hana i Leje ili Luka Skywalkera, medjutim sada mi deluje da ni jedno od ta dva nije istina. Ona je nesto trece, i tek ce se videti sta. Moja pretpostavka, ona je "the chosen one" isto kao i Anakin. Ko zna. Mozda je ona i reinkarnacija Anakina s obzirom koliko je mocna vec sada. Znaci kako ju je odglumila Dejzi, alal joj vera. S obzirom da joj je ovo prakticno prva prava uloga u karijeri ovo je neverovatno. Secam se da je je pre nekih mesec dana izjavila kako je bila strasno nervozna pred pocetak snimanja i da joj je J. J. nakon prvog dana rekao da joj je gluma bila previse stegnuta, drvena. Medjutim, pomogli su joj nakon toga i vratila se na nivo sa audicije gde je prema Abramsovim recima bila neverovatna. Pretpostavljam da su te scene snimljene prvog dana, snimane ponovo jer je ona bukvalno sve vreme savrsena.

BB8 - uffff, nemojte me ubiti, ali po meni je bolji od R2 - za sada. (Spoiler) Prava interakcija izmedju njih dvojice tek treba da se dogodi i to ce biti zabavno u narednim filmovima. R2 je bio iskljucen svo vreme od kada je Luk nestao i jedna "interakcija" je kada on i BB8 kompletiraju mapu koja vodi do Luka.. BB8 je jako harizmatican na svoj nacin. Skroz je blesav, i sladak kada ispoljava emocije. Prosto dodje coveku da ga zagrli a ne da ga sutne ko fudbalsku loptu. Ispljuva ga gomila ljudi bez razloga nakon prvog tizera, ali im je on sada nalupao samare sto nisu verovali u njega. Jedva cekam da ga ponovo vidim u narednim nastavcima.

Ono sto znam je da cu u buducnosti izbegavati spoilere. Za Rogue One i Epizodu 8 jos uvek nista nije procurelo, i trudicu se da Ostanem spoiler free.

Sto se ovog filma tice, gledacu ga ponovo. Najmanje jos dva puta. Da moze da se kupi, kupio bih ga odmah, da mogu da ga gledam ponovo.

P.s. 3D je odlican. Bolji nego sto sam ocekivao. Ima odlicnih momenata.

P.s. 2. Muziku necu da komentarisem. Williams je bog i to je to. Ako zelite da uzivate, soundtrack je dostupan od petka.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2015, 08:59:03 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Ne mog da verujem, da će i u našem gradu da bude u bioskopu.... i to u 3 D .... pa milina ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
HTC One
Evo rasporeda kako ce izlaziti filmovi:

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens is now in theaters, followed by Rogue One: A Star Wars Story on December 16th, 2016, Star Wars: Episode VIII on May 26th, 2017, and the Han Solo Star Wars Anthology film on May 25th, 2018. Star Wars: Episode IX is expected to reach theaters in 2019, followed by the third Star Wars Anthology film in 2020.

Izvor: Screenrant.com

Abrams je uradio bas dobar posao sa VII delom i sada me bas zanima na sta ce liciti VIII nastavak, koji radi meni potpuno neoznati lik Rajan Dzonson. Na linku mozete videti njegovu filmografiju koja je maltene nikakva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Go ahead, make my day

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
HTC one m9
Dizni dominira,jako temeljno i profesionalno,sada nastavljaju gde su sa Marvelom stali,sjajno.Mene licno raduje da se JJ Abrams sto vise udalji od rezije jer je upropastio Star Trek sa svojim akcionim glupostima,ne bih zeleo da isto uradi sa Star Wars,mada mu ovo mozda malo vise lezi..uglavnom za Rogue One je angazovan sjajan reziser Edwards,tako da znam da ce to biti odlican film,za ostalo ne garantujem.
« Poslednja izmena: 20. Dec 2015, 13:20:53 od Shomay »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
HTC One
Na stranu Abramsove prethodne avanture, ovo je odradio vrhunski. Osim Losta, ovo mu je mozda i jedini projekat za koji se moze reci da je bas, bas dobar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
ne znam što se svi lože na ovo sranje, mislim na celu star wars franšizu, odnosno svi koji imaju preko 15 godina, ja jedva odgledo svih 6 delova pogotovo one starije koji su gotovo nepodnošljivi kolko su prejadni,jedino mi se sviđaju ovi noviji a i oni nisu ništa posebno
fast and furious u svemiru
« Poslednja izmena: 20. Dec 2015, 13:43:53 od abenaz »
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.73
ne znam što se svi lože na ovo sranje, mislim na celu star wars franšizu, odnosno svi koji imaju preko 15 godina,

Tek da nas vidiš kad počnemo da se mačujemo na ulici  Smile

ja jedva  odgledo svih 6 delova pogotovo one starije koji su gotovo nepodnošljivi kolko su prejadni

Dobro.

fast and furious u svemiru

Ne, ne i ne. Može sao da bude Star wars na zemlji, nikako obrnuto.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
HTC One
Vlastimire, nasao si kome da objasnjavas. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 19:42:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.