Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 19:43:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Wars  (Pročitano 294429 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Pa, ne možeš da kažeš nikako samo zato što ne koriste. Smiley
Naravno da mogu. Jer nigde nije receno i demonstrirano da to mogu pa time tvoja teorija kako je to uopste moguce pada u vodu. Jer da mogu jednostavno bi koristili. Kao npr sto Sidious to koristi i specificno kaze u epizodi 6 da je to moc tamne strane. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7244
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Naravno da mogu. Jer nigde nije receno i demonstrirano da to mogu pa time tvoja teorija kako je to uopste moguce pada u vodu. Jer da mogu jednostavno bi koristili. Kao npr sto Sidious to koristi i specificno kaze u epizodi 6 da je to moc tamne strane. Smile
Netačno...izmišljaš i ubacuješ sopstvene ideje. Po tebi, ako neko ne puca iz blastera, ne može da puca iz blastera, što je smešno. Proveri odnos kanona i EU, pa ćeš da vidiš. Samo ono što je u kontradikciji sa kanonom se smatra neistinitim. Sidius kaže da Luk ne može da se suprostavi moći tamne strane, a ne FL...opet izmišljaš. Nigde ne kaže FL je ekskluzivno veština DS. Smiley
« Poslednja izmena: 10. Dec 2015, 23:18:51 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86

Netačno...izmišljaš i ubacuješ sopstvene ideje.
Ne znam ko izmislja i ubacuje sopstvene ideje, neko ko tvrdi da je nesto nemoguce jer se u kanonu nigde ne pominje da je moguce i ne vidi se nigde da je tako ili neko ko kaze da je moguce jer on to tako smatra bez trunke dokaza o tome. Smile Opet, vrati se lepo i procitaj link. U kanonu je nemoguce za dzedaja da ima FL jer je jednostavno tako. Smiley

Citat
Po tebi, ako neko ne puca iz blastera, ne može da puca iz blastera
Da, da, stvarno genijalno poredjenje. Trebao si ipak da Silu uporedjujes sa poskokom. Jer ipak ako sam rekao da neko ne moze da baca FL to je kao da sam rekao da ne moze da skoci dva puta iz mesta.  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7244
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0

Ne znam ko izmislja i ubacuje sopstvene ideje, neko ko tvrdi da je nesto nemoguce jer se u kanonu nigde ne pominje da je moguce i ne vidi se nigde da je tako ili neko ko kaze da je moguce jer on to tako smatra bez trunke dokaza o tome. Smile Opet, vrati se lepo i procitaj link. U kanonu je nemoguce za dzedaja da ima FL jer je jednostavno tako. Smiley
Citiraj gde u linku koji si dao kažu da je nemoguće da džedaj koristi FL. Smiley Pričaš nešto što ne piše.

Citat
Po tebi, ako neko ne puca iz blastera, ne može da puca iz blastera
Da, da, stvarno genijalno poredjenje. Trebao si ipak da Silu uporedjujes sa poskokom. Jer ipak ako sam rekao da neko ne moze da baca FL to je kao da sam rekao da ne moze da skoci dva puta iz mesta.  Smile Smile Smile Smile
Bio sam sarkastičan, pošto ti "nisam video" izjednačuješ sa "nemoguće je". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86

Citiraj gde u linku koji si dao kažu da je nemoguće da džedaj koristi FL. Smiley Pričaš nešto što ne piše.

Citat
Force lightning had a number of useful variants and could be summoned even by Jedi. These uses, however, are no longer considered canon and in canon media only practitioners of the dark side of the Force have been observed using the skill.

Sto bi otprilike znacilo da van "expanded universe"-a(za koji ti licno kazes da se ne vazi) ne postoji nijedan(brojevima 0) dzedaja koji to koristi. Sad, ostavicemo podloznom interpretaciji ko izmislja nesto. Da li sam to ja koji sam ti predstavio cinjenice da se to u oficijalnom kanonu ne dogadja nikada ili ti koji zamisljas da je to moguce iako se nikada nije dogodilo i da je najveci Sit Lord idiot Dzar- Dzar Bings.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7244
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Force lightning had a number of useful variants and could be summoned even by Jedi. These uses, however, are no longer considered canon and in canon media only practitioners of the dark side of the Force have been observed using the skill.
Citat
Sto bi otprilike znacilo da van "expanded universe"-a(za koji ti licno kazes da se ne vazi) ne postoji

Opet izmišljaš...ja nisam kazao da ne važi. Mogao si sam da pronadješ ovo:
 "the EU is considered incorrect only on the particular points of contradiction."

Što znači, samo ako se u filmovima i onome što se prizna kao kanon utvrdi da je nešto što piše u EU nemoguće ili se nije desilo u skladu se kanonom, to se smatra neistinitim. Kad filmovi eksplicitno budu pokazali da je nemoguće da džedaj koristi FL možeš da tvrdiš da se to ne može desiti. Dok za 20 godina ne izdaju novu verziju filma. Smiley

« Poslednja izmena: 10. Dec 2015, 23:47:24 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ako treba bit ću i sam Montgomery Clift.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2425
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0
Force Lighting koristi tamna strana za napad, Jedi koristi odrambene moći kao npr Force Absorb. Naravno i Jedi može da zna FL a da je ne koristi tj ako bi je koristio prelazio bi na tamnu stranu po defaultu. Postoje i druge situacije aka kotor good ending with force lighting level 3 aoe damage.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Dec 2015, 00:01:56 od Baki1410 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Kad filmovi eksplicitno budu pokazali da je nemoguće da džedaj koristi FL možeš da tvrdiš da se to ne može desiti.

Ne, ne, kad filmovi pokazu da je tako nesto moguce onda ces moci da prodajes svoje bajke o upotrebi FL-a od strane dzedaja i Dzar-Dzar Bings Sit Lordu. Za sada sam ja u pravu(sto i sam priznajes jer imas tacno nula(brojevima 0) dokaza o tome sto pricas) tako da jbg, prihvati poraz i da nemas pojma a da imas samo bujnu mastu. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7244
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 42.0

Ne, ne, kad filmovi pokazu da je tako nesto moguce onda ces moci da prodajes svoje bajke o upotrebi FL-a od strane dzedaja i Dzar-Dzar Bings Sit Lordu. Za sada sam ja u pravu(sto i sam priznajes jer imas tacno nula(brojevima 0) dokaza o tome sto pricas) tako da jbg, prihvati poraz i da nemas pojma a da imas samo bujnu mastu. Smile
Bolje bujna mašta nego potpun nedostatak logike...sajt koji si sam naveo govori da je su priče iz Expanded Universe-a prihvatljive sve dok nisu u kontradikciji sa kanonom. A kako bajke koje su zvanično izdate nazivaš mojim vidi se koliko poznaješ SW i koliko vladaš logikom. I find your lack of knowledge amusing. Smiley
« Poslednja izmena: 11. Dec 2015, 00:14:12 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Niko tebi ne brani da mastas, lepo je to. Samo sto ti cinjenice i logika bas ne idu u prilog.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 19:43:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.