Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 09:38:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Wars  (Pročitano 280624 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Chrome 49.0.2623.91
mob
Nokia 6630, valjda
Pricha nema nikakvih obrta, nishta... Na istom nivou moja shestogodishnja klinka opisuje shta joj se desilo u vrticu. Ren ili ti Ben, providan negativac bez realnog konflikta sa svojim roditeljima. Zapravo taj konflikt nije ni vazan za nepostojecu prichu osim da bi Sola pustili niz reku da se ne bi hranili njegovim leshom u sledecim nastavcima.... fantazma je na nivou bobe feta, marginalni lik oko koga su infatilni fanovi napravili panteon. Za crnca sam mislio da ce u nekom delu filma umreti od dehidracije nastale usled znojenja ili diareje koje njegov lik sipa u patetichnim naporima da pojebe kockastu...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.108
mob
Motorola 
  Ko želi vizuelno veoma,veoma dobru (1080p) ,a manje gabaritnu verziju (jedva 2,90 Gb) , neka pojuri

Star.Wars.Episode.VII.The.Force.Awakens.2015.1080p.10bit.BluRay.8CH.x265.HEVC-PSA

Osmokanalni zvuk i muksovan engleski titl.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2016, 12:54:25 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
HTC One
x265 jos uvek nije dovoljno usavrsen niti enkoderski savladan format. Pritom ne moze na vecinu TV direktno preko USB ili eksternog HDD-a, jedino na komp pa HDMI.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Baš htedoh da kažem: "Čekam Ranerovo stručno mišljenje o x265 formatu i 10bit enkodovanju i 8-kanalnom zvuku", kad eto tebe.

Mada pretpostavljam da sa manje od 3 GiB jeste ušteda prostora, obzirom da bi pristojna 1080p verzija morala da bude koliko, 20-30 GiB?
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
HTC One
10GB je 1080p verzija, Remux bi bio u velicini koju pominjes.

Ali sam komentar napisao pre svega zbog ljudi koji gledaju filmove na TV preko USB ili eksternog harda, da znaju sa cim imaju posla.

TV softveri ne citaju x265, cak ga ne citaju ni svi standardni plejeri koje koriste ljudi na kompu. Jedini nacin za gledanje na TV je HDMI i VLC (ili neki drugi plejer koji cita x265).

Pretpostavljam da ljudi koji skidaju 1080p gledaju na TV posto je besmisleno gledati full HD na kompu, osim ako monitor nije bar 35-40 inca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.75
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ja imam tv koji ima ugradjen hevc kodek. Vec sam skinuo JYK verziju kojom inace nisam preterano zadovoljan, sad cu bas da probam i ovu x265 da vidim na sta lici.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2016, 21:23:53 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.108
mob
Motorola 
x265 jos uvek nije dovoljno usavrsen niti enkoderski savladan format. Pritom ne moze na vecinu TV direktno preko USB ili eksternog HDD-a, jedino na komp pa HDMI.

Da ponovim (pošto se već motasmo oko ove priče) , imam "klasičan" tv koga i ne upotrebljavam,pa kada govorim o ripovima,mislim isključivo na 1080p monitor.Svi HEVC ripovi koje pomenuh na ovom delu foruma savršeno rade na Potplayer-u,verovatno još bolje na MPC HC-u sa LAV-filterima i madVR-om (još ih ne isprobah).
  Juče se čak pojavila i nova verzija Mirillis Splash-a koja tvrdi da je doradila podršku za HEVC/H.265.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Chrome 49.0.2623.75
mob
Apple iPhone 7 Plus
Upravo pogledah sample. Za razliku od JYK verzije koja je malcice zrnasta, ova nije. Takodje mi deluje da su na JYK boje nekako toplije i da je generalno cela slika tamnija sto mi se nije dopalo, pogotovo toliko tamnija slika. Ova HEVC verzija mi se licno vise svidja za sada. Deluje nekako prirodnije.
« Poslednja izmena: 26. Mar 2016, 22:26:13 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.108
mob
Motorola 
  Isprobao novi Mirilis,deluje kao dumbed-down verzija (previše automatike za moj ukus) i nije u stanju da pusti HEVC verziju koju pomenuh.Isprobah odmah nakon toga x64 MPC-HC 1.7.9 sa najsvežijim madVR-om i portabilnim x64 LAV-filterima i guta ga samo tako...Slika je bolja nego kod Pot Player-a.
  MPC-HC i pomenute dodatke koristih ,mahom, na WinXP-u,pa je prijatno iznenađenje da su sredili bagovanje x64 verzije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 49.0.2623.87
mob
HTC One
A cemu sve to kad VLC cita najnormalnije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 118
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 09:38:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.