Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:29:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji je po Vama najbolji Star Trek serijal?
The Original Series
8.3%  (14)
The Next Generation
31.5%  (53)
Deep Space 9
18.5%  (31)
Voyager
20.2%  (34)
Enterprise
20.2%  (34)
Discovery
1.2%  (2)
Ukupno glasova: 168
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Trek  (Pročitano 139137 puta)
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
pa rekoh bilo bi glupo da uniste enterprise pitam se sta bi radili da nije bilo date  Smile ehhh  tek u Voyageru se vidi prava moc Borga...i veruj mi galaxy class nije ni priblizno ravna kocki...ma koliko posada bila dobra ali da se vrnemo na DS9  Smile...
pa sad ce se pojavi defiant  Smile za koji kazu da je jedan od najmocnijih brodova u kvardrantu...e tad pocinje akcija  Smile
@startreker pa ima nekih lezbejskih scena  Smile i to u DS9 npr Dax sa prethodnim hostom i Ezri dax( u onoj alternativnoj dimenziji gde je sve naopako) sa Kirom...  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
Zastava ns
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Sada mi nešto pade na pamet! Da li je neko primjetio ali u Star Trek-u nema homića. Da li to znači da su na Zemlji pored gladi, ratova i materijalizma iskorjenili i homiće  Smile  Smile Smile Smile Smile Smile
garak nije baš ni tamo ni vamo
IP sačuvana
social share
Arch Stanton                                                      .                                     3 february 1862
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
ako ne znate sta ce se destiti u ds9 nemojte da citate ovo bice on posle sa gul dukotovom cerkom Smile (koji sam spoiler) izvinjavam e na tome  Smile
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung GALXY S3
Sada mi nešto pade na pamet! Da li je neko primjetio ali u Star Trek-u nema homića. Da li to znači da su na Zemlji pored gladi, ratova i materijalizma iskorjenili i homiće  Smile  Smile Smile Smile Smile Smile
garak nije baš ni tamo ni vamo
Misliš  Smile Smile Smile Ma nestaško je on, oči k'o na ulju... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
Sada mi nešto pade na pamet! Da li je neko primjetio ali u Star Trek-u nema homića. Da li to znači da su na Zemlji pored gladi, ratova i materijalizma iskorjenili i homiće

Interesantna opservacija nisam obracao paznju,  Smile mada cisto sumnjam da kad bi stvarnost bila takva tako bilo vjerovatno bgi vise licilo na neka od Arturovih dijela gdje kad opisuje seksulane igrice uglavnom se sve odvija tipa svako sa svakim i svacim  Smile Smile

Danas zanimljiva epizoda najbolji advokat koga sam ikada gledao na tv pogotovo zavrsna rijec'' ubice me ''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.4.154.29
mob
Ericsson T28
Danas smo se upoznali sa Karadasijskim sudskim sistemom Smile kao da počiva na Kafkinom "Procesu". Sva sreća što je Sisko i  tu kardasijsku podvalu provalio. Stvarno oni se nikada neće promjeniti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Preminula "Prva dama Zvjezdanih staza"

MAJEL BARRETT RODDENBERRY, među "trekkiejima" poznata kao Prva dama Zvjezdanih staza, jučer je preminula u 77. godini života.

Glumica koja je svoju titulu stekla zahvaljujući braku sa Geneom Roddenberryjem, tvorcem kultne TV-serije i istoimene franšize, podlegla je leukemiji u svom domu u Bel Airu, priopćila je njena obitelj. "Trekkieji" su joj titulu udijelili i zbog sudjelovanja u različitim inkarnacijama serije kroz desetljeća, od pilota za originalnu seriju snimljenog 1964. godine pa sve do "Zvjezdanih Staza", novog igranog filma J.J. Abramsa koji će premijeru imati sljedeće godine.

Majel Barrett se rodila 23. veljače 1932. u Clevelandu, a nakon studija glume na Sveučilištu Floride se 1950-ih zaputila u Hollywood. Tamo je postala štićenica legendarne komičarke Lucille Ball te nastupala u nekoliko popularnih serija.

Međutim, za njenu karijeru je bio ključni susret s Roddenberryjem, koji je od TV-kuće NBC dobio zeleno svjetlo za novu znanstveno-fantastičnu seriju. Roddenberry i Barrett su otpočeli ljubavnu vezu, te je zahvaljujući tome ona dobila ulogu Broj Jedan, prve časnice svemirskog broda USS Enterprise u pilot-epizodi "The Cage". Ta epizoda, u kojoj se kao lik prvi put pojavljuje popularni Spock, odbačena je od strane konzervativnih šefova studija, kojima se nije svidjelo da muškim likovima zapovijeda žena.

Roddenberry je ipak uspio nagovoriti studio da snime novu pilot-epizodu, ali je iz nje morao izbaciti "Broj Jedan". Poslije je to komentirao riječima: "Nisu htjeli ni Broj Jedan ni Spocka. Na kraju sam ih nagovorio da zadrže Spocka, a oženio sam se za Broj Jedan. Možete li zamisliti Zvjezdane Staze da je bilo suprotno?"

Barrett je dvije godine kasnije dobila angažman u originalnoj seriji gdje je tumačila lik bolničarke Christine Chappel. Godine 1969. se udala za Roddenberryja kojemu je 1974. godine rodila sina Roda koji danas radi kao TV-producent.

Majel Barrett je liku bolničarke Chappel posudila glas u animiranoj TV-seriji, a u svim serijama - od originala, preko Nove Generacije, Deep Space 9, Voyagera i Enterprisea - je posuđivala glas brodskom kompjuteru. Također se u Novoj Generaciji više puta pojavljivala kao ambasadorica Lwaxana Troi, majka Deanne Troi koja stalno pokušava zavesti kapetana Picarda.

D.A

Izvor: Index
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla (intrepid)
mob
Ericsson T28
Jao , pa pojma nisam imao. Dok nisam pročitao ovaj zadnji pasus. Baš mi je žao, još mi je gore da je to legendarna Luxana Troi koja je svim franžizama davala poseban šmek. I da je ona jedna od onih na čijim idejama se zasniva Star Trek.

R I P

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Davno je bilo kad sam gledao ds9. Što je inače moj prvi serijal. Sad pogledam po neku epizodu da se podsetim. Čekam da se zaklomplikuje situacaja sa Dominion-om (činimi re da se tako zvaše imperija na čelu sa promenljivima kojima inače pripada i Odo). Biće dobrih svemirskih borbi ali i svega ostalog.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung GALXY S3
Ni ja nisam imao pojma ko stoji iza Lwaxane Troi. Zaista mi je jako žao. Slažem se sa Igorxxxsom da je ona davala poseban šmek.
Laka joj crna zemlja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 22:29:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.722 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.