Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 13:15:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji je po Vama najbolji Star Trek serijal?
The Original Series
8.3%  (14)
The Next Generation
31.5%  (53)
Deep Space 9
18.5%  (31)
Voyager
20.2%  (34)
Enterprise
20.2%  (34)
Discovery
1.2%  (2)
Ukupno glasova: 168
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Trek  (Pročitano 139209 puta)
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia C3
Mislis onaj Enterprise sa Scott Bakula - om ?   Smile

Dobra ekipa ali mi se nesto extra ne dopada...sem psa i commander-a 'Trip' Tucker-a III  Smile Smile

Nikada nisam uspela da ih "Svarim" posle Voyager-a, The Next Generationa i DS9.  Smile
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung GALXY S3
Ma i meni nisu nikako legli. Ali dosta ljudi mi je reklo da nije los serijal jer pricu postavlja na malo realniju ( blizu nasem vremenu ) osnovu. Naravno nista bez TNG-a. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Ogovor na igorxxxovo pitanje
Citat
Na kom je Borg stepenu razvoja na onoj ljestvici. Oni nemaju planetu već onaj unikomplex ili kako već

P
Super tehno-energetsko doba
Amusement Park Planet, Borg Collective, Dyson Sphere Builders, Iconia (prije izumiranja), Old Ones of Exo 3 (prije izumiranja), Rubicun 3 (Edo God), Sargon's Planet (prije izumiranja), Triacus (Epsilon Indii 4, prije izumiranja)

A zemlja je na
N
Tehnokratsko doba
61 Cygni 5 (Tellar) , Alpha Centauri, Alpha 3, Andor (Epsilon Indii Smile , Arvada 3, Babel, Benecia, Bersallis 3, Beta Agni 2, Boreth, Borka 6, Cygnet 12, Deneva, Earth, Gideon, Gornar , Haven, Klaestron 4, Marcos 12, Minos Korva, Q'onos (Klinzhai), Rigel 4, Rigel 5
Znaci nekih 5 stepeni iza Borga

Sto se tice zavrsetka serijala TNG iskreno sam se razocarao po drugi put (jer sam jednom vec odgledao cijeli serijal)
Nemam pojam zasto neko napravo nesto tako dobro kao sto je ST i onda zavrse neke od serijala tako usrano da gore ne moze biti to ce ostati misterija za mene, vjecita.
Ali dobro oprostio bih im sve ...
Sto se tice DS (Deep Space) prvi put gledam citao sam na nekim forumima sta drugi misle o ovom serijal pa onako neki su zadovoljni neki ne sve u svemu i DS je ostavio traga a to je najvaznije .
Prva epizoda krajnje napeta situacija ( mene iskreno odusevilo) sto samo pokazuje da nece imati iste ambiciji kao TNG gde ce Picard biti nepogresivi Bog na svom brodu i svi ga vole bezpogovrni autoritet, ovde to nece proci .
Sto samo govori u floti nije sve onako kako bismo zeljeli da mislimo ima zavisiti, ljubomore, pa cak i prezira ( Siskov nam je jasan).
Sve u svemu HRT me iznenadio nisam ni znao da ce biti DS ja sam odusevljen neka nam samo potraje ST era  Smile Smile
Uskoro ce i rat koji je odnio milione zivota, SF(Star Fleet) je bio na  rubu poraza zakuvalo se

Inace sam trebao danas sa BG na derbi zeznula me jebena zelena karta isteklaaaaaaaaaaaa
Zato svim ST na ovom formu a koji navijaju za jedinu nam klub reci samo Napred Zvezdo Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2008, 07:54:54 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
@sasaborg još jednaput intersantno zapažanje u vezi DS9. Ono što sam vidio kapetan Sisko ne igra na kartu autoriteta, nego mu je pristup slobodniji i lukaviji, pa čak u nekim stvarima i ucjenjivački.

A reci mi da li je ova ljestvica planeta i njihove razvijenosti ustvari ono kada Data zna reći Picardu približavamo se planeti klase M ili nešto slično?

Hvala ti na onom pojašnjenju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ne postoji i posebna ljestvica samo za klasifikaciju planeta prema stepenu pogodnosti za zivot mislim da imam postavicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia C3
Sisko nije kao drugi. "Meksi" je u komandovanju, u radu sa svojom posadom (mozda i zbog Jacke-a).

Najbolje je sto se izmedju TNG-a i DS9 preplicu likovi.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
DS9 nije losh ST serijal ali ja mislim da Picard je mnogo boli od Sisko, i ne samo kao lik nego i gluma je mnogo bolja. Patrick Stewart je odlicno odglumio u svih sedam sezona
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fluffy George

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 5552
Zastava Negde.
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
DS9 nije losh ST serijal ali ja mislim da Picard je mnogo bolji od Sisko, i ne samo kao lik nego i gluma je mnogo bolja. Patrick Stewart je odlicno odglumio u svih sedam sezona
pa jeste bolji kao glumac... al ne treba zbog toga ceo serijal svesti na kapetana...po meni DS9 ima bolju pricu nego TNG...
IP sačuvana
social share
Life is one long insane trip. Some people just have better directions.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia C3
Patrick Stewart je neprikosnoven i jedan od najboljih kapetana u ST-u.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
To sam vidio danas. Sestre Duras na DS9. A takođe je Riker ganjao sestre Duras do DS9, kad je stari Alexander došao iz budućnosti u TNG.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 13:15:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.