Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 17:13:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji je po Vama najbolji Star Trek serijal?
The Original Series
8.3%  (14)
The Next Generation
31.5%  (53)
Deep Space 9
18.5%  (31)
Voyager
20.2%  (34)
Enterprise
20.2%  (34)
Discovery
1.2%  (2)
Ukupno glasova: 168
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Trek  (Pročitano 139257 puta)
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Današnja je bila dobra epizoda sa Putnikom i Vesli Krašerom i još malo začinjeno sa Indijancima koji se opet moraju suprostavljati stranoj sili.

Putnik kojoj vrsti on pripada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
Zastava ns
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
do sad na hrt u ako se dobro sećem puste sve zaredom sve sem orginalnog serijala
a u srbije išao samo DS9 na lokalnim manjim stanicama kao što je novosadski kanal9 i činimi se da sam zapazio i na jednoj kragujevačkoj  lokalnoj televiziji isto a i ovde sam valjda pročitao da je isto išlo na nekoj niškoj lok.tv i da DS9 još išao na košavi ( i pored svega toga nikako da uhvatim zadnju epizodu)
ma fox pušta svuda u evropi sve serijale sem kod nas i još jednoj zemlji dali rumunija ili bugarska

Današnja je bila dobra epizoda sa Putnikom i Vesli Krašerom i još malo začinjeno sa Indijancima koji se opet moraju suprostavljati stranoj sili.

sve što ja znam je da su ga pokupili  u prvoj ili drugoj sezoni gde se on povezao sa worpom i odveo ih u deo svemira gde se misli materijalizuju
a trebo bi biti neka vrsta stelarnog bića kao što je Q
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 17:29:34 od jasha »
IP sačuvana
social share
Arch Stanton                                                      .                                     3 february 1862
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Odlične su serije. Next generation su mi nekako najbliže, i sada se sećam kako sam čekao noćni program čini mi se TVSA je davao Noć i Dan, pa je tu išlo ... podsetite me ....

volim i danas da ih pogledam, i našao kod nekog tipa kaže ima apsolutno sve od ST, ali to je preko 50 DVDa, pa mi bilo malo mnogo ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 501
Zastava ns
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
i sada se sećam kako sam čekao noćni program čini mi se TVSA je davao Noć i Dan, pa je tu išlo ... podsetite me ....
Star Trek: The Next Generation
iz tog vremena jedino to je moglo ići
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 18:52:57 od jasha »
IP sačuvana
social share
Arch Stanton                                                      .                                     3 february 1862
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Odlične su serije. Next generation su mi nekako najbliže, i sada se sećam kako sam čekao noćni program čini mi se TVSA je davao Noć i Dan, pa je tu išlo ... podsetite me ....

volim i danas da ih pogledam, i našao kod nekog tipa kaže ima apsolutno sve od ST, ali to je preko 50 DVDa, pa mi bilo malo mnogo ....

Moj pokojni deda je volio da gleda Star Trek, naravno najviše je gotivio one iz njegove mladosti , prve i orginalne.
Trebao si to nabaviti, ja ću to nabaviti i gledaću da to bude razumna cijena! Ne dolazi u obzir marka ili dvije jedan DVD. Naravno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 389
Zastava n.s
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple galaxy P1000

Moj pokojni deda je volio da gleda Star Trek, naravno najviše je gotivio one iz njegove mladosti , prve i orginalne.
Trebao si to nabaviti, ja ću to nabaviti i gledaću da to bude razumna cijena! Ne dolazi u obzir marka ili dvije jedan DVD. Naravno!

tacnije 58 dvd-a sa svim serijalima i svim filmovima.bas me interesuje koliko bi ti dao za svih 58 dvd-a.napisi pa se neko mozda sazali i pokloni ti !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat

Sto se tice Indijanaca opet ih neostavljju na miru iako su se digli sa zemlje i otisli i lutali jebenih 200 godina i sad opet moraju jel tako kazu Ameri , ipak su ostali zahvaljujuci ''dobrim Kardasijancima ''
Juce bila repriza emisije ne znam da li neko od vas to gleda ''na rubu znanosti'' tema ST.
Putnik je na nizem nivou od Q imao sam tu ljestvuci mislim da cu je postaviti ovde samo dok je nadjem.
Citat
tacnije 58 dvd-a sa svim serijalima i svim filmovima.bas me interesuje koliko bi ti dao za svih 58 dvd-a.napisi pa se neko mozda sazali i pokloni ti !
Ako neko ima sve ali apsolutno sve to vrijedi pa eto nek je 2 evra dvd pa racunajte
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
ovaj lik mi je tražio 300 dinara po DVD-u, a ovo što kaže igorxxx da neće za marku, ja bih za marku uzeo odmah, jer to je koliko znam negde oko 40 dinara. A to je maltene samo ga častiš još po jedan disk, obzirom da je disk oko 20 dinara ( poslednje što sam kupovao je 25 komada za 450 dinara, znači i ispod 20 dinara) ali 300 mi je baš bilo mnogo ....

58 x 300 je 17400 dinara
58 x (450/25) = 1044
razlika u ceni je 16356 dinara, a baš nekom da pokloonim celu konfiguraciju, toliko lud i nisam.

Ne kažem da mi pokloni, ali opet je to 58 diskova na gomili ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
UNIX
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Ako budeš uporan, ja vjerujem da možeš naći nešto jeftinije.

Ako se može kupiti, a može se 50 blank diskova za 20-30 KM, moraju postojati ljudi koji će narezati te serije za recimo pola marke po disku.

Pa to bi mu bila jedna dnevnica, a narezivanje 50 diskova se može završiti za jedan dan.

@MagicMaster pametan si ti čovjek, ja ti samo dajem smjernice iz ličnog iskustva. Nisam nikad ništa kupovao u tim količinama, ali do 10 diskova jesam neke filmove i trudio sam se da prođem što jeftinije, jer mora da može. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
TEsko da ces naci nekoga da to sve radi za 25 evrica malo je to para stvarno 50 evra minimalno to je solidno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 17:13:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.