Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 00:09:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji je po Vama najbolji Star Trek serijal?
The Original Series
8.3%  (14)
The Next Generation
31.5%  (53)
Deep Space 9
18.5%  (31)
Voyager
20.2%  (34)
Enterprise
20.2%  (34)
Discovery
1.2%  (2)
Ukupno glasova: 168
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Trek  (Pročitano 139699 puta)
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia C3
Sigurno nece biti kraj.  Smile

O kraju su pricali i pre "Enterprise" serijala pa je nastavljeno sa snimanjem. Smile
« Poslednja izmena: 24. Maj 2008, 08:00:43 od Louis Lane »
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E71
Sigurno nece biti kraj.  Smile

O kraju su pricali i pre "Enterprise" serijala pa je nastavljeno sa snimanjem. Smile
Iz tvojih usta u božije uši...
Ja mislim da još dosta keša može da se izvuče iz Star Trek franšize.
Možda više nije zlatna koka al' srebrna jeste sigurno.
Malo da porade na specijalnim efektima,neka nova priča,neki novi likovi a opet sve usko povezano sa starima,malo napetije i to je dobitna kombinacija.
Živi bili pa videli!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ja vam kazem trebalo bi poceti ispocetka ali ovaj put ne suzdrzavajuci se uopste po bilo kojem pitnaju nekako sam imao utisak da su previse paznje poklanjali tom da ga nazovem ''politicki korektnom misljenju'' pogledajte situaciju danas u bilo kojem polju nauke totalno ludilo zelja za dokazivanjem granica je sve manje geleticiki inzinjering i tajko dalje i dalje da sad ne pricam o tome jer ovde govorimo o star treku
Znaci stvari se mogu podoci samo je potrebno udahnuti novu snagu i energiju potencijala  sa onim sto se otkrilo  u nauci  sa promjenama u svijetu  danas materijala na pretek
Znaci kretaivnu tim  sa dosta entuzijazma sa dosta novina inovativnosti da serija privuce paznju kao sto to mogu druge nisu slicne ali opet vjerovatno ste gledali i sopranose, i 4400 i dosije x, i lost, i jos mnoge druge
Slazem se sa onima koji kazu da je Vojager napravio sranje iako sam pogledao svaku epizodu moram reci da je milion stvari zapoceto ali ostalo nedovrseno pocetak i kraj krajnje jednostavni
Ono sto me zadivilo je to sto su razvili neku pricu na racun Borga  Smile
Dosta od mene za sada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ne znam za vas ali ja koliko god da sam se trudio nisam mogao da gledam TOS jednostavno je smesno(grafika,specijalni efekti), iako imam mnogo postovanja za temelje koje su postavili
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia C3
TOS je pocetak.

Zato kazem,trebalo bi razvijati dalje serijale,filmove. Morali bi zestoko da mucnu glavom oko tehnologije i tehnike, brodova,vrsta, u tehnici smo mi sami vec odmakli dosta.
Ko je gledao TOS seca se kako je bilo cool gledati sve to.
IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Ako hoće da prežive moraju puno da ulože u nove serije.
Oni su u toj franšizi imali jednu vrstu monopola, dok se nisu pojavile neke druge serije sa sličnom tematikom.

Istako bih Andromedu i definitivno serijal koji je toliko napunjen akcijom, adrenalinom i romansom a to je Galaktika!

Poštujem Zvjezdan Staze, ali ako ne budu ulagali u sebe progutaće ih ovi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1017
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
mob
Samsung GALXY S3
Ovo vam moram ispričati!
Juče ja na svadbi, milion ljudi a ja sa djevojkom sjedim za stolom i ostale ne poznajemo. Žene plešu muškima dosadno. Kad odjednom neko pomenu Star Trek. Znači, u trenutku smo zaboravili na svadbu. Imali smo materijala za zabavu ihiiiiiiiii...Ostalo se do jutros. 
 A sad ozbiljno!
Ja staru Galaktiku obožavam ali ovu novu sam pokušavao gledati ali ne ide. Previše mi je sapunjava.Andromedu sam gledao ali bila mi je kao dječija zabavica - simpatična. Zaista obožavam SF i gledao sam mnoge serije ali Star Trek ne bih poredio ni sa čim do sada prikazanim.
Što se tiče politički korektnog mišlenja, koje pominje sasaborg, meni je to čak pomalo bio i izazov u dramaturgiji serije.Znam pomalo utopijski ali možda prihvatljivo rješenje i jedini mogući pravac razvoja civilizacije, jer ovo gdje je krenula danas civilizacija... Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Ako hoće da prežive moraju puno da ulože u nove serije.
Oni su u toj franšizi imali jednu vrstu monopola, dok se nisu pojavile neke druge serije sa sličnom tematikom.

Istako bih Andromedu i definitivno serijal koji je toliko napunjen akcijom, adrenalinom i romansom a to je Galaktika!

Poštujem Zvjezdan Staze, ali ako ne budu ulagali u sebe progutaće ih ovi!

Slazem se sa ovim
Ako ne o=mogu nista drugo da prmjene neka bar onu kantu sto im sluzi kao mali brodic za sletanje na planete izmjene
Pobogu pa danas i najlosiji crtani koji se bave SF tematikom i filmovi Indijske produkcije tacnije Bolivuda imaju bolje brodove naoruzanja ma imaju vise te tehnologije 23 ili 24 vijeka nego TNG
Mislim stvarno ST ima toliko potencijala da je to smiejsno a mislim da i entuzijazma nenedostaje novca bi svakako bilo malo neka mucno glavom a ako treba da se isreklamira neka velika korporacija nekim znakom logom ili bilo cim neka samo  nek nam ST zivi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia Lumia 1020
Citat
Ja staru Galaktiku obožavam ali ovu novu sam pokušavao gledati ali ne ide. Previše mi je sapunjava.Andromedu sam gledao ali bila mi je kao dječija zabavica - simpatična. Zaista obožavam SF i gledao sam mnoge serije ali Star Trek ne bih poredio ni sa čim do sada prikazanim.
Što se tiče andromede, zar to i nije dečija serija? Smiley Mislim, gledao sam malo i tako mi je delovala... A taj komentar za galaktiku... Smile
Šalim se Smiley Ali mora se istaći da je stara galaktika na star trek fazon, a nova nema veze sa tim, žanr joj je pre svega drama. Nećete dobiti svake epizode novu pričicu koja će biti zanimljiva, nego je cela serija dugačak proces otkrivanja likova i prolaženja kroz teškoće koje ne bismo mogli da zamislimo. A star trek je to prvo što sam pomenuo, niz interesantnih pričica. Pokreću mnogo zanimljivih, nekad i fascinantnih ideja, ali sve gledaju prilično površno. Verovatno tako i mora, zamislite kad bismo još mogli sve detalje star trek univerzuma da znamo, pa ni 100 serija ne bi bilo dovoljno Smiley Naveo bih stargate kao prelaz između galaktike i star treka, ima to redovno istraživanje novih planeta i civilizacija, ali takođe i dublje odnose među likovima. Vremenom je stargate počeo sve više da liči na star trek-ljudi su došli do ogromne količine nove tehnologije. Pa čak sad i više putuju brodovima nego kapijom Smile
Malo sam skrenuo sa star treka, ali valja napraviti paralelu i između sličnih serija Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 13:52:40 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
A sto ne bi neki milijarder platio jedno 300 M da se napravi novi serijal,mislim kad mogu da ostavljaju u nasledstvu mackama isto toliko mogu i da pljunu za ST Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 00:09:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.37 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.