Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Feb 2026, 20:20:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji je po Vama najbolji Star Trek serijal?
The Original Series
8.3%  (14)
The Next Generation
31.5%  (53)
Deep Space 9
18.5%  (31)
Voyager
20.2%  (34)
Enterprise
20.2%  (34)
Discovery
1.2%  (2)
Ukupno glasova: 168
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Trek  (Pročitano 146135 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1007
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N73

@Johnny X u pravo si druze... Kod VOY je sve OK i ekipa i postavljenost dogadzaja (nisam ga jos dogledao). Moram da priznam da ima najbolji prelaz od sezonu u sezonu do sada. Ali problem je u tome sto je taj brod svemocan i niko mu nista ne moze. U ovi drugi serijala ipak brodovi odlaze u "garazu" na servise kako bi ga malo pojacali... Cak je Picard dobio i nov brod... Ja razumem da su ovi daleko od federacije ali stvarno je taj dio malo preuvelicen... Naravno da su to uradili kako bi stvorili malo vecu neizvesnot ali...

@Irena22 TNG je stvarno zavrsio u onaj zadnji dio igranih filmova ali ipak su to uradili veoma kruto... Sve su razresili u samo 6-7 minuta i eto "The End"...

Do sada zavrsetci serijala nisu im neka jaca strana... Sa obzirom da osim TNG-ja ostali serijali nisam dogledao do kraja pa ostaje moj komentar na to pitanje jos otvoren...

Smile
IP sačuvana
social share
Zivi svaki momenat kao da je zadnji!
Sledechi moze i da ne dodze!!!
"Live Long and Prosper"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E71
Pa i ostali su zavrsetci sve na brzinu nesto.Pa i Voyager i Enterprise,jedino ne znam za ds 9 nisam ga jos odgledao.
Samo niste u pravu za Voyagera jedino je superioran protiv Kazonaca i slicnih tek lansiranih u svemir rasa.Setite se kad su ih uhvatili oni potomci dinosaurusa sta su im radili.Ili protiv Borga,uglavnom su morali da beze ili da udaraju na kvarno.Ili oni sa kronotomskim torpedima kad su im probijali stit i sl.
Voyager je sa obzirom da je verovatno imao najveci budzet jednostavno najbolje uradjen,a i karakteri su dobri.Pa ko se nije vezao za Janeway?Cak mi se i Tuvok posle nekog vremena svideo.Tom nije los,Nilix je smesan ali valjda tako i treba,a sta reci za Seven of Nine...

Pa samo nju bih mogao da gledam po ceo dan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
I Ds9 je manje-vise na brzaka, sve se odjednom razresi u zadnjih 2-3 ep.
Mada imam utisak da je komotno mogao jos jednu sezonu da nastavi minimum.

>>Djokica
Ma nije toliko stvar cak ni u nadmocnosti koliko sto ih non stop neko rastura sto sa torpedima sto sa raznoraznim oruzjima sa one strane kosmosa, i u sustini nikad nemaju teza ostecenja, tacnije imaju ih ali se to uvek lepo skrpi iako od "servisa" nema ni "s" u blizini  Smile
Malo su preterali s tim "Roki" fazonom...znas ono - ovaj ga lema ceo film, ubije mu duh otprilike, a Roki ga na kraju zvizne par puta u bradu i nokautira na mestu...e pa to je zivotna prica nase Janewayice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E71
@Johnny,ajde posto si ti zapoceo temu,ubaci i anketu,ako moze sad,da vidimo koji je serijal najbolji...
A,sto se tice ovog gore tu si potpuno u pravu,uvek im je brod na ivici unistenja ali nekako prezivi i mene je to malo nerviralo,ali ipak je to fantastika...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ne znam kako da ubacim anketu...? To bi mozda mogao neko od modova?

A sto se Voy tice - znam ja to, ali nekako, Star Trek je jedini serijal i uopste filmsko delo koje sam uvek vise gledao kao neku realnost, nesto sto ce mozda bas tako biti, nego kao fikciju...zato je valjda taj serijal i tako jedinstven Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1007
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
mob
Nokia N73

Stvari su prikazani u sasvim drugacije svetlo i zato su postigli takav efekat... Kad bolje razmislimo i nije lako da se pronadze lepsi zavrsetak za serijal od 7 sezone i 150tak epizoda a da to nije malo tuzno da ne kazem tragicno... Takav je kraj bio u TNG i ENT u kome ginu Data i Trip... U TNG cela se ekipa rastala...  Smile

Nadali smo se na nesto bolje i lepse ali tako je ispalo...
IP sačuvana
social share
"Live Long and Prosper"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola L9
Ja sam veeeeeeeeliki fan star treka.Imam sve serije na divX-u sem Enterprisea i TOS-a.DS9 rastura.Najbolji SF ikada!!!!Voyager nije los,ali Seven of Nine...
IP sačuvana
social share
Rock 'n' roll forever!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Postavio sam anketu, nisam ni znao da mogu i naknadno to da uradim - sta znaci dobar forum!  Smile
Ovo je mali sliht jer sam u sustini zeznuo stvar, nisam do kraja formirao anketu, a greskom je startovao, pritom - da ne bi bilo namestanja ne moze se naknadno prepravljati...pa je Shone morao na kraju da intervenise  Smile  Smile

Jos jednom se zahvaljujem na pomoci - Tnx Shone  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung x-660
Ko to ne glasa za Voyager!!!!!!Sad cu da ga dovedem ima da rasturi ceo burek Smile
Veliki pozdrav za velikog fana Star Treka tj. za mimimimimimimimimimimimimi - valjda ima dovoljno mi. Smiley
« Poslednja izmena: 02. Jul 2007, 22:09:33 od Irena22 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1007
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
mob
Nokia N73

Dobro je ovo sa anketom... Bravo za Johnny X i za Shone...  Smile

@ Irena22  Smile Smile Smile Smile Smile Hvala najvise
@ Last don  car si hvala druze
IP sačuvana
social share
"Live Long and Prosper"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Feb 2026, 20:20:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.