Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Feb 2026, 23:21:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji je po Vama najbolji Star Trek serijal?
The Original Series
8.3%  (14)
The Next Generation
31.5%  (53)
Deep Space 9
18.5%  (31)
Voyager
20.2%  (34)
Enterprise
20.2%  (34)
Discovery
1.2%  (2)
Ukupno glasova: 168
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Trek  (Pročitano 145937 puta)
Zvezda u usponu

Trying is the first step toward failure

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia C3
Gledao sam TNG , Voyager, Deep Space 9 i ENT samo ToS nisam (gledao sam filmove sa Kirkom ali ne i seriju) Paaa..... Voyager je ispao najbolji iz vise razloga (tematika- sama radnja citavog serijala odmah nas prikuje za stolicu  Smile jer ipak uvek se nesto novo desi sto do sad nismo videli: tehnologija: ako uzmemo da se  od 60-ih do pocetka 90-ih kada se poceo snimati Voyager tehnologija u mnogome poboljsala vidimo razlog zasto je nama najzanimljiviji.....) sad ne znam tacno kojim redom su snimani serijali ali mislim da je bilo TOS, TNG, Voyager, DS9, ENT.....

Po meni Enterprise je takodje veoma dobar serijal.....Iako sa malim budzetom donekle su uspeli da pokriju prazninu u svim serijalima (kako su se sreli sa Vulkancima osnovali odnose kakvi jesu sa Klingoncima.... pokrili GRESKU iz TOS-a kada su klingonci imali ravna cela tj. bez onih brazda (nedostatak novca za kostime)... i ostale nejasnoce iz prvog serijala)..... odbojan je zbog tematike jer sama pomisao da je radnja smestena par vekova u proslost , a vi ste vec gledali sta ce se desiti u buducnosti malo odbojna...... ali uspeli su u mnogome..... zapravo sa danasnjom tehnologijom mislim da bi sledeci serijal trebao da ispadne Bomba!!)i daa... secate se svi hehe... kako su Kirk i Spock ulazili u Warp....  Smile Smile odbrojavanje naprezanje kao da se spremaju da naprave skok od nekoliko stotina svetlosnih godina kad ono: Warp 1 (Uraaaaa..) Warp 2 (Uraaa..) hehe a u EnT koji je prvi brod sa Warp 5 ili kojim vec motorom to ide sa lakocom....( inace par stotina godina ranije  Smile Smile)
« Poslednja izmena: 30. Maj 2007, 11:44:25 od Flamingoss »
IP sačuvana
social share
1.There is no egg in eggplant nor ham in hamburger , neither apple or pine in pineapple
2.If vegetarian eats vegetables, what does humanitarian eat???
3.English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human race, which , of course, is not a race at all. That is why, when the stars are out, they are visible, but when the lights are out, they are invisible... ?!?!?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia Lumia 1020
prvo ds9, pa onda voy Wink
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Trying is the first step toward failure

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2345
Zastava Tivat
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia C3
prvo ds9, pa onda voy Wink

tako nesto  Smile Smile
IP sačuvana
social share
1.There is no egg in eggplant nor ham in hamburger , neither apple or pine in pineapple
2.If vegetarian eats vegetables, what does humanitarian eat???
3.English was invented by people, not computers, and it reflects the creativity of human race, which , of course, is not a race at all. That is why, when the stars are out, they are visible, but when the lights are out, they are invisible... ?!?!?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E71
Po meni 1.Voyager
2.TNG
3.Enterprise  Smile
4.TOS
105.DS 9
Nikako ne mogu da se nateram da odgledam 5. 6. i 7. sezonu ds 9 jer me ove prethodne mnogo smorise...
Onu Kiru ne mogu da smislim.Bashir mi je smesan.Miles i Keiko takodje.Worf bio zanimljiv u TNG a sad vec dosadio.Sisko ni senka Jean-Luc Piccarda,Kirka ili Janeway,pa cak ni Archera...O Quarku ni da ne pricam.Jedino ona Jadzia je pomalo zanimljiv karakter.I dobra riba...Ali to je nedovoljno.Neko rece da su 6 i 7. sezona najbolje.Ajde valjda se nekako nateram da ih odgledam...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Eh, de stavi TOS pre DS9 Smile
Meni je to bio prvi star trek koji sam gledao(još dok se davalo na košavi), pa sam možda zbog toga malo više vezan Smiley
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
DS9 je najbolji, pocetak smara, ali je zato zadnjih par sezona genijalno. Prvi put da su ljude uradili realno, sva ta prica o miru i prospritetu malo smara i ne stoji ljudima, jedino u ovom serijalu odstupaju od toga i daju malo akcije i realnije price od one po kojoj je Federacija faktor mira i stabilnosti, i jedino sto ih interesuje je istrazivanje svemira. Mislim da savez sa Klingoncima dovljno govori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung x-660
Mislim da u svakom star treku imas po neki rat - a zasigurno konflikt sa nekom drugom rasom koja ne pripada Federaciji,tako da DS9 nije jedini koji realno prikazuje ljude. Mislim i ceo taj rat sa Dominionom je opet pokazao ljude kao oh tako dobra bica...koji nista nisu krivi i slicno,naravno da nam se to ne svidja ne bismo ni gledali. Hehe.
DS9 je dobar serijal al kraj je ubitacan,mada jedini serijal koji je imao pristojan kraj je TNG, i to samo zahvaljujuci poslednjem filmu!Al s obzirom da je i meni to bio prvi star trek koji sam gledala,vezana sam za te likove i mislim da su dobro odradjeni.
Voyager na prvom mestu definitivno!!!!
Drugo dele DS9 i TNG
pa onda sve ostalo!:))) Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia Lumia 1020
Kad smo kod krajeva, onaj od vojadžera mi se uopšte ne sviđa...em što menja prošlost, a inače se kao događaju katastrofalne stvari kad to rade, em što tek u poslednjem minutu serije dođu u alfa kvadrant...
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E71
Svi smo se slozili da je Voyager najbolji(uglavnom),a sto se tice kraja jeste nekako zbrzan kao da su mislili da naprave jos par sezona a onda naprasno odlucili da prekinu.Mada i ta zadnja epizoda nije da ne valja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
350MB su ti sve serije od 45 minuta...standardan kvalitet
a TOS sad uglavnom ima da se skida remasterizovan

Da, taj remasterizovan i nije od 350 mb standardno nego nesto mesovito...a i oznacene su kao remastered uz naziv epizode, mada su izmene minimalne, nije bas kao da je Star wars u pitanju  Smile

>>djokica
Ih, pa nismo se bas SVI slozili  Smile
Svidja mi se Voy ali su Tng i Ds9 definitivno kompleksnije i detaljnije odradjeni, da ne kazem bas realnije...pa onaj Voy gadjaju sa cim stignu od prve do poslednje epizode a on se provuce, i to uglavnom uvek u zadnjem casu (ko bi rekao...?) a sem toga neverovatno je koliko puta su npr. ostali bez stitova ali ovi alieni nikako da se smisle da opale i taj zadnji torpedo dok Janeway ne smisli nesto specijalno.
No offence, naravno, ali Ds9 mi je dosta kompleksnije odradjen iako mi je bio tezak smor kad sam ga prvi put nesto kratko gledao, kasnije sam se odusevio.
A Tng je vec prva ljubav kad je ST u pitanju, od toga je sve pocelo kad sam ja u pitanju...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Feb 2026, 23:21:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.