Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 19:38:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koji je po Vama najbolji Star Trek serijal?
The Original Series
8.3%  (14)
The Next Generation
31.5%  (53)
Deep Space 9
18.5%  (31)
Voyager
20.2%  (34)
Enterprise
20.2%  (34)
Discovery
1.2%  (2)
Ukupno glasova: 168
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Star Trek  (Pročitano 139470 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1007
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
Pa brate mili ako si ti tu ceshce sto ne kucnes nesto nego ja sam vodim monolog na temu.

Ne moram ja da dajem teme za razgovor ali ipak mozete vi bar jednu "." (tacku) da posaljete koliko da se razbije monotonija.

Smile
IP sačuvana
social share
Zivi svaki momenat kao da je zadnji!
Sledechi moze i da ne dodze!!!
"Live Long and Prosper"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 105
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
Pa nema svrhe da vodimo dijalog nas dvojica, mozda trojica...a i ja sam redje ovde u zadnje vreme...tesko ce zaziveti ova tema ako se nastavi ovako malo interesovanje...ako si zainteresovan za polemiku o Star Treku, imas je ovde - http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=18888&page=1&pp=15 ima ukupno 133 (kvalitetne) strane za citanje  Smile ali tamo idem samo zbog Star Treka, nista drugo im nije ni za *****   Smile

A evo jos jedne vesti:

Kapetan Kirk dobija novi Enterprajz

Kako je u poslednjem intervjuu izjavio Dejv Rosi, producent angažovan na projektu remasterizovanja starih epizoda Star Trek-a sa kapetanom Kirkom, "projekat poboljšavanja još nije završen".

"Nije da nismo zadovoljni onim što smo do sada uradili, ali to ipak nije ono što smo želeli da postignemo. Radili smo sa modelom napravljenim 1960. godine i sa njim je nemoguće uraditi neke manevre koje smo želeli da uradimo. Ljudi bi trebalo da shvate koliko je to veliki posao i koliko je potrebno truda uložiti", rekao je Rosi i dodao da im je CBS dao samo mesec dana da završe prve remasterizovane epizode. Tim bi sada trebalo da nastavi posao na novom modelu koji će im omogućiti da urade testove osvetljenja i boje kako bi još više poboljšali kvalitet epizoda. Možda će i ponovo uraditi neke scene, a nove svakako remasterizovane epizode se očekuju od sredine novembra.

Rosi je takođe izjavio da tim radi i na nekim drugim brodovima kao npr. Kanovom brodu Botani Bej koji se pojavljuje u epizodi Space Seed. Pored brodova, rade se i poboljšanja nekih scena, primer koji je za ovo naveo bio je Suluov hronometar koji se kreće unazad u epizodi The Naket Time. Rosi je na kraju intervjua rekao: "Mi ćemo sigurno dati sve od sebe, pitanje je samo da li ćemo imati vremena da to sve uradimo."

Izvor: http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=3235644
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Note 10+
Jedva cekam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson K - 700i
Da samo da stigne do nas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1007
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N73
Svi se nadamo  Smile
IP sačuvana
social share
Zivi svaki momenat kao da je zadnji!
Sledechi moze i da ne dodze!!!
"Live Long and Prosper"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x-660
Ja obozavam Star Trek,al veci sam fan novijih serijala nego TOS-a!!!!A ni poslednji serijal "Enreprajz" nije nista specijalno!Ne znam da li ste culi al 2008 ce izaci novi film koji prati Kirka i Spoka u njihovim danima na akademiji.Ne znam za vas...al meni je to skroz bez-veze!!!Radije bih gledala Pikarda ponovo nego Kirka-to je davna proslost(ili buducnost,hehe)!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia Lumia 1020
ja trenutno skidam DS9(znači gledam polako jednu po jednu epizodu) i pratim enteprajz... onda planiram da skidam the next generation, voyager itd...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung x-660
Uh!!!Obozavam DS9!!!!Fenomenalan je!!!Mada mi je omiljeni Voyager!Al opet - he,ja sam zensko pa mi je super sto je zena kapetan.A usput je i prvi serijal koji sam odgledala, i jedini koji ima bolji zavrsetak nego ostale.Ne znam da li ste primetili ali ni jedan serijal nema bas zadovoljavajuci kraj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Meni je "Enterprajz" dobar. Šteta što su ga ukinuli posle par sezona.
Kao fanovi ga ne voli jer nema novih stvari, al ja baš zbog toga cenim pokušaj da spoje budućnost sa sadašnjošću (jel se ovako piše?).
Nije mi bitno kakve sad sprave imaju, da li je Data ili C3PO (Star Wars), ili čovek. Ili da li sam kuva hranu ili mu onaj đavo sam napravi. Mene jedino interesuje priča, a spravice i ostalo je samo upotpunjuju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 186
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung x-660
Meni je bez-veze Enterprajz....ne samo zbog tehnike vec ima jako malo dobrih prica - vise i nema sta da se uradi,a i Dzin Rodemberi da je bio ziv ne bi dozvolio snimanje tog serijala jer njega nije on napisao a i bio je protiv toga da se vracaju u proslost!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 105
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 19:38:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.