Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stanko Subotic, sponzor DS-a organizator kriminalne grupe  (Pročitano 19860 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Dobra je vest da Vladimira Popovića Beba tuzi Mihajlovica i novinare, pre nego sto njega uhapse, jer je dobro poznato da je
on bio glavni igrac Caneta Subotica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610

PROGOVORIO

Biznismen Stanko Subotić Cane optužio lidera Pokreta za promjene da je pripremao ambijent za atentat na premijera Zorana Đinđića

BEOGRAD - Kontroverzni biznismen Stanko Subotić Cane, za kojim je raspisana Interpolova crvena poternica zbog umešanosti u duvansku aferu, oglasio se iznenada u crnogorskim medijima i tom prilikom optužio lidera Pokreta za promjene Nebojšu Medojevića da je bio jedan od onih koji su pripremali ambijent za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića!
U odgovoru Canetu, Medojević poručuje da je njegovo obraćanje shvatio kao direktnu pretnju smrću.
- Ocene koje u dnevnoj štampi iznosi Nebojša Medojević o povezanosti mog kapitala sa Eurofondom i procesom privatizacije u Crnoj Gori predstavljaju politikantske insinuacije. Ja nisam kao Medojević pisao kolumne kojima je pripreman ambijent za ubistvo premijera Srbije - rekao je Subotić u saopštenju, prenose Vijesti.
O odgovoru Subotiću, Medojević za Kurir podseća da su slične optužbe "ponavljane stotinu puta iz krugova bliskih tajnoj policiji i raznim kartelima".
- Navodno sam, pišući tekstove o sindikalnim pravima radnika za Identitet, medijski satanizovao Zorana Đinđića, i za to me plaćao "zemunski klan"!To je toliko odvratno da ne mogu ni da demantujem, već presavijem tabak i tužim, i dosad sam dobio pet-šest sporova - kaže Medojević.
On ocenjuje i da je "neverovatan presedan da se neko ko je u bekstvu obraća preko medija", iako on nijednom rečju nije pominjao ni Subotića ni njegove poslove.
- Nisam mogao da verujem kada sam video da se u dnevniku pet minuta čita njegovo pismo! Šta je sledeće, da se naciji obrati Legija, Karadžić, Mladić?! Ovo je politička potreba vrha crnogorske vlasti da se na ovakav način pošalje preteća poruka svima nama. Hoće da nam dokažu da su gospodari života i smrti i da dobro pazimo šta radimo - uveren je lider najjače opozicione stranke.
Vođa PZP kaže da je obraćanje Subotića doživeo kao direktnu pretnju svojoj i bezbednosti porodice, pa se odmah obratio nadležnima.
- Zatražio sam od direktora Agencije za nacionalnu bezbednost i direktora uprave policije da urade procenu moje ugroženosti - priča Medojević, koji dodaje da "dosad nije primetio ništa konkretno, da ga neko prati niti bilo šta slično".

Stanko Subotić: Nisam glavna meta
Stanko Subotić u pismu koje su objavili crnogorski mediji tvrdi da se nije bavio švercom i da nije plaćen da radi protiv Crne Gore.
- Novac o kojem ovih dana pišu beogradski i crnogorski mediji je moj, a ne crnogorske vlade niti bilo koga drugog, kako žele da sugerišu samoprozvani moralisti. Nisam švercovao, nisam dobijao napojnice od srpskih biznismena da bih pričao protiv Crne Gore, niti su me finansirale strane vlade. Umesto svega toga, imao sam regularne ugovore o distribuciji cigareta s renomiranim proizvođačima kao što su BAT i "Reynolds" - rekao je Subotić.
On je ocenio da sve o čemu se ovih dana govori u Beogradu ima za cilj njegovu kompromitaciju pred poslovnim partnerima. "Mislim da ovde nisam ja glavna meta. Ovo je još jedan obračun s Crnom Gorom onih koji su patološki opsednuti njenom nezavisnošću kao što su nekad bili Đinđićem, sve do njegove smrti - smatra Subotić.

(J. J.)  27. jun 2007.

IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Subotiću iz tvojega pisma je jasno da si ti posten covek. Ali niko ne zna gde se nalazis i zasto se krijes.
Ako citas ove redove, javi se Milu, da solidno pripremite odbranu. I Milo je posten kao i ti, i velika je zabluda da ste vas dvojica,
najveci Balkanski krijumcari duvana. Ti si sve stekao na posten nacin to je jasno i vrapcima na grani.
Nisi ti kriv sto su drugi nesposobni i ne umeju ra razvijaju "biznis" kao ti!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 5610
И Др Боги све јасно види!  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Sve sam video.jpg
(20.72 KB, 500x343)
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kada ce Dr Bogi da se vrati i da sve ove mafijase postroji?
(Klin se klinom izbija)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Beba Popović tuži Mihajlovića i novinare

Која науљена комлована плачипичка Smile Smile Smile

Vi ldp-ovci ste stvarno opcinjeni Kostunicom. Vas program se satoji od toga mrzim Kostunicu. Kakve veze ima Kostunica sa tim sto je Djindjic leteo Canetovim avionom, da ga mozda nije na silu uterao u avion, stvarno ste smesni. Ko vise mrzi Kostunicu ima vecu funkciju kod vas ili je vise veran stranci!

То би био дајџест, али мрзе они и Тадића и СПЦ и све што је национално...
А Коштуница им је ваљда крив и за цунами. Јес' да нема везе с њим, али кад га већ "здраво мрзе", како се хвалила она госпођица у педесетој Smile
А видим да су се лик & дело Великог Реформатора дубоко заглибили Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Beba je stvarno tezak mafijas i kriminalac!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
CANE U DELEGACIJI VLADE SRBIJE

Stanko Subotić Cane, koga su listovi na Zapadu označili kao "najvećeg mafijaškog bosa na Balkanu", bio je 8. marta u Smederevu u sastavu delegacije Vlade Srbije prilikom potpisivanja ugovora između koncerna crne metalurgije "Sartida" i američke čelične korporacije "US stil - Košice", čije je sedište u Pitsburgu. Parafiranju ugovora o mogućem strateškom partnerstvu prisustvovali su i premijer Zoran Đinđić, republički ministar za privredu i privatizaciju Aleksandar Vlahović i američki ambasador u Beogradu Vilijem Montgomeri.

Američka strana bila je ne malo iznenađena kada je u Smederevu, pored Zorana Đinđića, videla i Subotića, čoveka koji je nedavno hapšen na tlu Sjedinjenih Američkih Država i čije sumnjive poslove intenzivno istražuju FBI i Interpol.

Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Da se podsetimo kako je izgledala privatizacija Sartida i sta ju je sve pratilo...

Elementi korupcije prisutni u stečajnom postupku nad "Sartidom"

Beograd, 24. februar 2004. godine - Predstavnici Saveta za borbu protiv korupcije istakli su danas da stečajni postupak nad preduzećem "Sartid" iz Smedereva nije sproveden u skladu sa važećim propisima i izrazili sumnju da je u tom postupku bilo elemenata korupcije.

Predsednik Saveta Verica Barać istakla je na konferenciji za novinare da je Savet tim povodom zatražio od nadležnih organa odgovore na pitanja o načinu sprovođenja stečajnog postupka. Prema njenim rečima, pitanje je zbog čega je stečajni postupak nad ovim smederevskim preduzećem prosleđen Trgovinskom sudu u Beogradu, kada je to bila nadležnost Trgovinskog suda u Požarevcu na čijoj se teritoriji nalazi imovina "Sartida".

Ona je dodala da se iz dokumentacije Trgovinskog suda u Beogradu ne vidi da li je kroz prodaju "Sartida" kao matičnog preduzeća prodato i vlasništvo nad pet zavisnih preduzeća: "Stara železara", "Slobodna zona" i Sartid-Luka" iz Smedereva, "Beli limovi" iz Šapca i "Veljko Dugošević" iz Kučeva, zbog čega je zatražena provera o tome ko je upisan u registre sudova kao vlasnik ovih zavisnih preduzeća. Barać je navela da je nejasno i zbog čega je prodajna cena "Sartida" manja od procenjene vrednosti jednog od zavisnih preduzeća.

Razmatrajući rad Trgovinskog suda u postupku stečaja, Savet je zaključio da nije formiran odbor poverilaca, kao i da se i sam postupak prodaje "Sartida" odvijao suviše brzo, zbog čega ovo telo smatra da u postupku stečaja i prodaje "Sartida" ima elemenata korupcije, istakla je Barać i dodala da je izveštaj Saveta dostavljen javnom tužiocu, kako bi ove sumnje proverio.
...
http://www.arhiva.srbija.sr.gov.yu/vesti/2004-02/24/343820.html

Pa nije ni moglo bolje da bude kad je Cane bio u delegaciji Vlade Srbije prilikom potpisivanja ugovora o prodaji Sartida...
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cane, pozdrav od Don Mila!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
UPR:SUBOTICH-CIGARETE-SSVERC
'BLIC': CANE ŠVERCOVAO CIGARETE I IZ BELGIJE

Stanko Subotić, osumnjičen da je vođa grupe švercera cigareta koja je državu oštetila za 40 miliona evra, nelegalno je tokom 1996. uvozio cigarete iz Belgije, piše ''Blic'' navodeći podatke iz zahteva za istragu Specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal.
Prema tim podacima, u koje je ''Blic'' imao uvid, Subotić je u Antverpenu sa firmama ''Vesko eksport trejding'' i ''Mun rajz investment'' ugovorio u ime firme ''Sučes'', za koju je znao da je nespostojeća i neregistrovana, kupovinu cigareta i isporuku u Srbiju u vrednosti od gotovo 2,8 miliona dolara.

30.6.2007 12:49 BEOGRAD (Tanjug) -
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.