Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:20:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stanko Subotic postao nevidljiv!  (Pročitano 21344 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Cane bezi od Interpola. Snimak na mobilni telefon.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
привет Геа! Все будет хорошо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
привет Геа! Все будет хорошо.
Ne sumnjam. Ali, kako da covek ne flipne okd ovakvih tekstova: ..."Okoncana istraga protiv Stanka Subotica u slucaju Mreza. Policija pretpostavlja da se Subitic krije u Crnoj Gori, Svajcarskoj ili Frnacuskoj. Suboticeva grupa se tereti da je svercujuci cigarete 1995. godine i 1996. godine ostetila drzavu za 28 miliona evra..." (Blic, 21. novembar o.g.).
ili
..."Staanko Subotic kraj istrage za Mrezu docekao je u kucnom pritvoru na Svetom Stefanu i sada sa strepnjom ceka hoce li u decembru biti vlasnik optuznice..." (Standard, 23. nov, o.g.).
Neko veruje u te nebuloze? Zna se za koliko je skratio drzavu i prepostene drzavne inkasante, a ne zna se gde je. Ne znam koji mi je marionetski novinar smesniji i koji su im izvori, da l onaj sto belezi da se ne zna gde se krije Stanko ili ovaj sto ga vidi kako gricka nokte i cita "Alan Ford" u kucnom pritvoru a niko od medjunarodnog interpola ne sme da pokuca i da ga uz izvinjenje prene iz dokolice... O, majko moja. Sto bi rekao Ajnstajn, samo su svemir i ljudska glupost beskrajni, s tim sto za svemir nisam bas sigurna.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 716
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kao i uvek u nas se ne zna "ko, koga", a i previse ih je sa puterom na glavi pa svi gledaju "da se ne talasa"! Zato je i posteni Dr Bogi bio primoran da se povuce u duboku ilegalu. A i on je covek 100 posto nevin!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

bastra od boga data!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 529
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pitao bih CanuBananu sta ce mu ostrvo ako se na njemu ne krije, kako je nocu tamo, ladno li je i duvaju li vetrovi pod satorom, uzgred on je kupio dva-tri ostrva jedno u Indoneziji, tesko da smeju da dpolivaju do njega
IP sačuvana
social share
Bastra od Boga data!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
pitao bih CanuBananu sta ce mu ostrvo ako se na njemu ne krije, kako je nocu tamo, ladno li je i duvaju li vetrovi pod satorom, uzgred on je kupio dva-tri ostrva jedno u Indoneziji, tesko da smeju da dpolivaju do njega
Šta će mu ta tolika ostrva, ne mogu da sFatim   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

bastra od boga data!

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 529
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako ne znas a njegov si advokat da je kupio ostrva Sv.Nikola i Sv.Stefan?nisi ti njegov advokat samo si njegov provokator
IP sačuvana
social share
Bastra od Boga data!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
kako ne znas a njegov si advokat da je kupio ostrva Sv.Nikola i Sv.Stefan?nisi ti njegov advokat samo si njegov provokator
Znam da je kupio Havaje. Sv. Stefan, koliko znam i kao njegov advokat i kao njegov provokator (iz tvojih usta u Božije uši, pa da i ja dobijem kao honorar "parče") nije kupio nego na Sv. Stefanu ima Villu Montenegro i sad zida još jedan hotel, nešto straaava istu tu uz Sv. Stefan sa sedamnaest zvezdica.
A inače, nisam Stankov simpatizer, a na ćalost ni advokat ni provokator, već sam apsolutno nesimpatizer aktuelne lopovske političke garniture kojima je Stanko "dar s neba" da sakriju i pred Evropom i pred ovdapnjom javnošću svoje nečuveno drske krađe. E pa, telo mi jeste u bolovima od ove i ovakve države ali bar nemam perje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Čume ojadio Caneta
Autor: T.M.Subota | 30.11.2007 - 19:32
Čume ojadio Caneta

Akcijom hapšenja bivših rukovodilaca PIK „Zemun“, koji se sumnjiče za nezakonitu prodaju 300 hektara zemljišta tog preduzeća, ustanovljeno je da iza kupovine najvećeg dela zemlje, po znatno nižoj ceni, a preko prijatelja Đorđa Božića stoji zaštićeni svedok Ljubiša Buha Čume. Deo zemljišta od 30 hektara potom je prodat luksemburškoj firmi „Euromol“, vlasnika Stanka Subotića Caneta. Samo u toj transakciji zaštićeni svedok zaradio je više od milijardu i trista miliona dinara, odnosno oko 16 miliona evra.

Osim Božića, policija je uhapsila danas i četvoricu bivših rukovodilaca PIK „Zemun“, kao i sudskog veštaka Četvrtog opštinskog suda Petra Munćana (53) iz Beograda. Uhapšeni su Lazar Ružičić (59) iz Beograda, nekadašnji predsednik Upravnog odbora PIK „Zemun“, kao i doskorašnji direktori Milorad Đokić (48) iz Novog Sada, Rajko Mandić (56) iz Novih Banovaca, inače i šef Odseka unutrašnje fitosanitarne inspekcije u Ministarstvu poljoprivrede, i Dejan Kranjčević (35) iz Beograda.
Oni su, kako je zvanično saopštila policija, osumnjičeni za zloupotrebu položaja jer su protivpravno otuđili zemljište površine 300 hektara, neposredno uz autoput Beograd - Novi Sad, umanjivši njenu vrednost za više od pet milijardi dinara.

Falsifikatom uknjiŽili zemljište
- Posao sa Božićem realizovan je u dva navrata. Najpre, 2002. godine kada je Božić kao fizičko lice kupio 33 hektara zemljišta za samo 36 miliona dinara. U to vreme, direktor PIK „Zemun“ bio je Milorad Đokić. Problem nastaje pošto Božić nije mogao da se uknjiži kao nosilac prava korišćenja kupljenog zemljišta. Tako nešto je bilo nemoguće jer u PIK „Zemunu“ u to vreme nije, prema Zakonu, razgraničen procenat državne i društvene svojine preduzeća. Iz tog razloga, ni kupoprodajni ugovor sklopljen sa Božićem nije bio validan - objašnjava izvor „Blica“, blizak istrazi.
Problem sa knjiženjem 33 hektara osumnjičena grupa rešava naredne godine.
- Krajem 2003. godine u PIK-u je izvršeno razgraničenje udela državne i društvene imovine. Ceo postupak obavljen je uz saglasnost nadležnih državnih organa. Naredne, 2004. godine ugovor sa Božićem iz 2002. se antidatira, odnosno zavodi kao da je sklopljen posle razgraničenja imovine. Uz taj ugovor, osumnjičeni sačinjavaju i lažnu odluku Upravnog odbora, koji se u to vreme nije ni sastajao, niti su ostali članovi Odbora bili upoznati sa ugovorom. U to vreme direktori PIK-a bili su Mandić i Kranjčević - kaže naš izvor.
Na osnovu tog falsifikovanog ugovora, Božić knjiži zemljište i unosi ga kao nenovčani kapital svog preduzeća „Džordž lend“, čiji je stopostotni vlasnik. Dve godine kasnije, Božić taj nenovčani kapital svog preduzeća, odnosno 33 hektara zemljišta, prodaje luksemburškoj firmi „Euromol“, koja je u vlasništvu Stanka Subotića Caneta. Cena zemlje, koja je kupljena za 36 miliona dinara, tada dostiže cifru od milijardu i četiristo miliona dinara, za koliko je i prodata „Euromolu“.

Blic 29.11.2007.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
 Smile  Smile  Smile
Smile
... i koliko kapiram, tu oko Surčina, gde je najskuplja zemlja, kao i zemlja po Vojvodini, osim što je vlasništvo kojekakvih, vlasništvo je i Miškovića koji pregovara sa Albancima o prodaji.
Šta reći... Na žalost, nisam muško. Treba da rađam, a ne da ratujem... Šteta... Sve se pokvarilo. Niti žene rađaju, niti muškarci ratuju. Mozgom, ne mora uvek kamama.
Ovo je da se ubiješ. Najbolje ne čitati novine, ne gledati tv... bar sam neobaveštena, a ne obaveštena i indiferentna, pa još glsač OVAKVE vlasti. Aj, pisaću drugi put, jer kad sam besna mnogo sam konfuzna a sad sam mnogo besna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:20:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.