Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 09:04:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stanija '85 Ruma  (Pročitano 257474 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
     Prijatelji evo ovako da vam kazem: slucajno sam jednom seo pored Standze i bila mi je malo cudna. Sva se uzvrpoljila, nije mogla da sedi mirno na mestu. Onda me iznenada pitala da li bi hteo da procitam jednu poruku sa njenog telefona koju je ona napisala. Pitala me je to veoma napadno tipa: "E ajd procitaj ovo!". Uzeo sam telefon i poceo da citam a poruka je bila blagi uzas. U pitanju je bila neka pesma koja je veoma vulgarna (rimuje se karanje-varanje, naskocicu-umocicu itd.), i dok sam je citao u sebi ona me je gledala i cekala odgovor. Rekao sam joj da je malo napadna (porukica), a ona se malo zbunila. Rekla je da zeli da je posalje nekom tipu koji joj se svidja pa ne zna da li ce mu se dopasti. Mene je licno bas bolelo uvo za tog tipa jer u tom trenutku pogled nisam mogao da skinem sa njene guzice (100% je primetila to). Voleo bih da je meni poslala tu poruku!
     Onda sam je pitao da li ima neke slike i muziku na telefonu jer i ja imam isti model pa da se razmenimo. Ona je rekla da ima ali da ne sme da pokazuje jer su u pitanju intimne fotke i klipovi.

Ovde lezi kljuc!!!

Sve ovo iznad sto sam napisao je nevazno jer najbitnija stvar je da ona i dalje sama sebe fotografise i snima. Moramo se dokopati nekako tog telefona!!! Moramo!

« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 15:53:55 od peconi83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

vojvode doboj r.srpska

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia n70
verujem ti sve sto si rekao  Smile Smile Smile Smile Smile
meni je cak ponudila sex na brzaka ali sam bio zauzet drugim stvarima
IP sačuvana
social share
jedna je srbija kurvi je mnogo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 608
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung i900
     Prijatelji evo ovako da vam kazem: slucajno sam jednom seo pored Standze i bila mi je malo cudna. Sva se uzvrpoljila, nije mogla da sedi mirno na mestu. Onda me iznenada pitala da li bi hteo da procitam jednu poruku sa njenog telefona koju je ona napisala. Pitala me je to veoma napadno tipa: "E ajd procitaj ovo!". Uzeo sam telefon i poceo da citam a poruka je bila blagi uzas. U pitanju je bila neka pesma koja je veoma vulgarna (rimuje se karanje-varanje, naskocicu-umocicu itd.), i dok sam je citao u sebi ona me je gledala i cekala odgovor. Rekao sam joj da je malo napadna (porukica), a ona se malo zbunila. Rekla je da zeli da je posalje nekom tipu koji joj se svidja pa ne zna da li ce mu se dopasti. Mene je licno bas bolelo uvo za tog tipa jer u tom trenutku pogled nisam mogao da skinem sa njene guzice (100% je primetila to). Voleo bih da je meni poslala tu poruku!
     Onda sam je pitao da li ima neke slike i muziku na telefonu jer i ja imam isti model pa da se razmenimo. Ona je rekla da ima ali da ne sme da pokazuje jer su u pitanju intimne fotke i klipovi.

Ovde lezi kljuc!!!

Sve ovo iznad sto sam napisao je nevazno jer najbitnija stvar je da ona i dalje sama sebe fotografise i snima. Moramo se dokopati nekako tog telefona!!! Moramo!

Ej mi jeste da visimo na netu ali nismo idioti? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Tandrcak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
   Niko nije rekao da je ona bilo kome ponudila sex na brzaka ili nesto slicno, jednostavno devojka je slobodna  po tom pitanju! Uostalom bar 3 osobe mogu da potvrde ovu moju pricu posto su bile na metar od nas dvoje!

Sta da vam radim prijatelji kad nemate srece!!!

To rece, i sa Standzom ode u noc!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+

Ovde lezi kljuc!!!

Ej mi jeste da visimo na netu ali nismo idioti? Smile Smile

tako je prijatelju

Niko nije rekao da je ona bilo kome ponudila sex na brzaka ili nesto slicno, jednostavno devojka je slobodna  po tom pitanju! Uostalom bar 3 osobe mogu da potvrde ovu moju pricu posto su bile na metar od nas dvoje!

Sta da vam radim prijatelji kad nemate srece!!!

To rece, i sa Standzom ode u noc!!!!

hahah brate pa kresni je i budi srecnik i snimi i okaci i budi faca ali ni tad neces biti faca Smile odradi je i uzivaj Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
momci ====>>>>  Smile Smile Smile

nemojte misliti da je ovo chat room, i nemojte truti temu raznim glupim pricama kojim ni sami ne verujete

jos jednom ==>>  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+
del off Smile
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ko rano rani sam u nju upada

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 118
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 1100
Kakav pacenik bi smislio glupu pricu sa stanlijom,garant je neko i poverovao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 5s
peconi83

putuj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ljudi,stanija je moja jako dobra drugarica!prvi put sam na ovom forumu i ne mogu da verujem sta sam procitala.stvari  nemaju veze sa istinom.... Smile devojka kad bi ovo procitala,razbolela bi se.moja stanija se krece od svog stana do teretane gymnas.....gondole i babareeba.by the way decka nema!!!!!!!!!!!a,broj koji ste mozda imali nije vise u funkciji i nece biti,a svi koji ste bili u imeniku ste otpali i to je to. Smile!!!!!!!!
kad pogledam sve u svemu ovo nema veze sa pravom stanijom,a sto se slika tice , ona se i dalje slika i snima a do tih slika cete doci nikad!!!!!

veliki pozdrav m
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 67 68 70 71 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 09:04:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.