Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 18:20:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stampac krci  (Pročitano 1303 puta)
12. Mar 2010, 14:29:46
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.317.2
Ne znam sta mu je, možda ću ispasti glup, ali ću reći celu istinu....  Pre neki dan štampač mi je počeo brljaviti sa crnim ketridžom, misleći da je do ketridža u boji, izvadio sam ketridž (u boji) a ostavio samo crni (hteo sam da vidim do kojeg je ketridža greška). Pustio sam štampač da štampa sa jednim ketridžom, i on je počeo strašno pucketati ( to više liči kao da neki zupčanik preskače, neko krčanje je uglavnom)... Nisam mogao zaustaviti to krčanje, pa sam štampač isključio iz struje, i vratio ketridž (u boji), i sada je štampač radio normalno, ali sam u međuvremenu otkrio da je nalepnica na crnom ketridžu malo odlepljena pa nije dobro štampao (no to sad nije važno). I od tada mi štampač pri početku štampanja uvek zakrči (pucketa) 5-6 puta, nekad to zna da bude i manje 2-3 puta. Kako da zaustavim to krčanje (pucketanje), koje se izuzetno jako čuje, i obično se čuje kada su ketridži na desnoj strani štampača ????.... Inače imam multifunkcijski uređaj (štampač) HP Deskjet F2420.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
A osim što krči radi normalno?
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.317.2
Inače radi normalno, samo eto što krči pa nocu probudi sve po kući... Možda krčanje izaziva to što mi je crni ketridž loš, malo je i procureo, ali ne ostavlja tragove mrlja na papiru, i inače još solidno radi... Postavio sam snimak tog krčanja, ja se izvinjavam ako se zvuk meša, to sam snimao dok sam slusao neku emisiju na TV-u... Ali se zvuk krčanja tj. puckanja čuje veoma dobro...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
krcanje stampaca.mp4 (408.76 KB)
« Poslednja izmena: 12. Mar 2010, 20:22:43 od Zvrks650G »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung SGH-E630
Kao da hoće da pomeri kertridže/glavu u desno iako je već u krajnjem desnom položaju ili je nešto sprečava da dođe u krajnji položaj, tako mi zvuči  Smile Ali da je nešto sprečava onda bi valjda izbacilo i neku grešku, a kažeš da nema ništa  Smile
Jel možeš da otvoriš neko poklopče pa da proviriš šta se dešava dok se tako čuje?
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson Xperia mini
Vjerovatno se nesto zaglavilo  Smile

Senzor, zupcanik, "prekidac", zapeknut ketridz... svasta moze biti i ovo bezveze nagadjam...

Otvori pa pregledaj malo, sto mozes ocisti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 340
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Samsung L700
kupi ketridž 15 eura Smile Smile
IP sačuvana
social share
Znam kad sam dosao ali ne znam kada cu da odem i drago mi je zbog toga
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jun 2025, 18:20:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.