Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stalno nasmejani ljudi ~ pozitivci ili ludaci?  (Pročitano 17645 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
koja svrha više raditi test kad je Crnja ostavio sliku sa rezultatima  Smile
Smile
« Poslednja izmena: 13. Jun 2011, 01:19:15 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
U tom slučaju može da bude test pamćenja tačnih rezultata.  Smile

Test radite zbog sebe i iz zabave, a ne zbog takmičenja, pa neka ostane slika. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Linux
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung Galaxy SII
Pokazalo se da osmeh, čak i onaj veštački, uz ljubaznu učtivost u drugim ljudima izaziva iskreni osećaj prijatnosti. Zato mnogi poslodavci i poslovni ljudi vežbaju orbit osmeh.

Upoznala sam i ljude čiji je normalan opušten izgled lica blago nasmejan. To se odlično vidi kad spavaju ili pažljivo čitaju novine. Takvi ljudi nesumnjivo imaju benefit od svog osmeha u odnosu na one čiji prirodni izraz lica izgleda ljutito, pospano ili blentavo. Volela bih da su i meni prirodno krajevi usana izdignuti a ne spušteni što mi daje izraz ozbiljnosti.

Ne bih baš rekla da su ti ljudi bolesni ali zadržavam sopstveno pravo na komfor izražavanja svojih osećaja

Takav sam Smile
U komunikaciji se cesto osmehujem.

Ali to nije non-stop. Mada covek moze poznati po osmehu da li sam raspolozen ili ne. Oci odaju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
Sto patologija, kako Brega i Chola ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Po meni,ljudi koji su stalno nasmejani jesu cesto (ne uvek) malo ludi.

Ali,ljudi koji samo vole cesto ili mnogo da se smeju,tome nista ne fali.Cak je i zdravo i lepo.

Pa,i ja sam takav.  Smile Smile Obozavam da se zajebavam kad god stignem(osim,naravno,kad to nije skladno sa situacijom ili mestom) i ne propustam priliku da se dobro nasmejem.  Smile (Osim kad se radi o "humoristickim" serijama,ili slicnim glupim salama,vicevima i pricama)

Ukratko-mislim da se u ovom tekstu misli na ovakve ljude

Dakle,isto onako kako sam i ja shvatio-ne na ljude koji vole da se smeju,nego na one koji ne skidaju kez sa lica.

морамо тежити овоме:

Smile Smile Mrgi hitro i sa stilom,ko i uvek.  Smile Smile

P.s. - meni je smeh(pricam,naravno,o normalnom smehu,ne o non-stop kezenju i preteranoj pozitivnosti) jedna od najvecih "privilegija",zadovoljstava koje covek moze da ima.Mislim,em je zabavno  Smile ,em je zdravo,em korisno.

Nikad necu razumeti ljude koji ne vole da se smeju.
Mislim,koja je poenta zivljenja u ovom razjebanom,ludom svetu,ako ne da se malo zabavimo i zadovoljimo?  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 00:51:47 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia krntija
Ma brate u redu je to, ali bre imaš likova koji se smeju na bukvalno svaku nebulozu. To je bre nenormalno.

Jedna moja drugarica iz gimnazije takva. Sećam se baš jednom smo gubili čas i ostali u učionici, verovatno bilo nevreme i sedim u klupi ispred njene i pričamo tako... i ne znam šta je bila tema razgovora al znam da nije bilo tako smešno, čim sam je upitao sledeće (parafraziram)

- Jel bre Bojana, šta se keziš toliko kojikurac (osmeh)

- Pa ne znam (kez)

- Pa ček ozbiljno sad, mora da ti je nešto smešno čim se smeješ

- Nemam pojma (kez)

- Kako bre nemaš pojma

- Pa ne znam stvarno (kez)

- Dakle smeješ se bez ikakvog razloga?

- (Smehotres) pa otprilike

- Dakle, ja sad mogu da izvalim neviđenu nebulozu tipa da moj prdež miriše na bademe i ti ćeš da se smeješ?

- hahahahahha

- Bojana, vidi kako su lepa vrata od učionice

- hahahahahaha

Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat

To je to Smile a ništa gore od toga kad se žensko sa ćurećim glasom cereka na svaki pokazan prst Smile
« Poslednja izmena: 20. Jun 2011, 11:15:29 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma brate u redu je to, ali bre imaš likova koji se smeju na bukvalno svaku nebulozu. To je bre nenormalno.

Jedna moja drugarica iz gimnazije takva. Sećam se baš jednom smo gubili čas i ostali u učionici, verovatno bilo nevreme i sedim u klupi ispred njene i pričamo tako... i ne znam šta je bila tema razgovora al znam da nije bilo tako smešno, čim sam je upitao sledeće (parafraziram)

- Jel bre Bojana, šta se keziš toliko kojikurac (osmeh)

- Pa ne znam (kez)

- Pa ček ozbiljno sad, mora da ti je nešto smešno čim se smeješ

- Nemam pojma (kez)

- Kako bre nemaš pojma

- Pa ne znam stvarno (kez)

- Dakle, ja sad mogu da izvalim neviđenu nebulozu tipa da moj prdež miriše na bademe i ti ćeš da se smeješ?

- hahahahahha

- Bojana, vidi kako su lepa vrata od učionice

- hahahahahaha

Smile

Najveca ironija od svega je sto sam se ja pokidala na ovaj tekst  Smile

Ja sam manje vise takva(dobro, ne bas sad za svaku nebulozu i da se otkinem od smeha), ali generalno, lako mi je da se smejem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Al zato si na onom snimku iz Talenta mrtva ozbiljna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Nisam ozbiljna, isprepadana sam   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.