Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:25:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 29940 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
nije to teorija, majstore.

Da ponekad pročitaš koju knjigu osim "Načertanija" i biografije Vojisalva Šešelja, naučio bi nešto

Vecita dvoumljenja hrvata:Kome dublje da gurnemo glavu u dupe Nemackoj ili vatikanu Smile? Smile

Glup komentar. Očekivano
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola v360v
Vecita dvoumljenja hrvata:Kome dublje da gurnemo glavu u dupe Nemackoj ili vatikanu  Smile?  Smile
Bolje njima nego Rusima ko vi  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
nije to teorija, majstore.

Da ponekad pročitaš koju knjigu osim "Načertanija" i biografije Vojisalva Šešelja, naučio bi nešto

Ajde nachitani prosvetli nas pa nam obrazlozhi Hitlerovu teoriju o hrvatima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Hitlerovu?

Zašto bih ja to nekome objašnjavao...

Tip je najveći masovni ubojica u povijesti čovječanstva... da je imao dobro mišljenje o nama,. zabriuo bih se
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Hitlerovu?

Zašto bih ja to nekome objašnjavao...

Tip je najveći masovni ubojica u povijesti čovječanstva... da je imao dobro mišljenje o nama,. zabriuo bih se

Pa u Zagrebu ste njegove fashiste docekali cvecem, borili ste se za njegove ideale...  Smile

I nemoj ti da se ljutish na nas Srbe shto vas nemci karakterishu kao govna i kugu, mi nismo nemci  Smile Mozda delimo isto misljenje ali to je ipak njihova teorija a ne nasha.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
ne ljutim se ja na nikoga

teorija je (kao i svaka generalizacija) glupa, kao i njezin autor, baš kao i svatko onaj tko se s njom slaže

A najinteresantnije je kako vi apriorno prihvaćate one segmente Hitrelovih "misli" koje vam se sviđaju, dok istovremeno obilao serete po tom istom Hitleru kao najgorem krvniku srpkosg naroda i ponosite se svojom navodnom borbom protiv njega

Prevrtljivo, bezobrazno i smiješno... netko bi rekao "tipično srpski".. doduše, ja to ne kažem jer ne volim generalizirat, ali moglo bi se reć
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC One
@Twice, a i svi ostali, ajde pokazite malo korektnosti u vasim izlaganjima, i potrudite se da se uljudno ponasate!!!

Ako vec postoji ovakva tema, iskazite svoje misljenje na civilizovan nacin. Generalizacija je govnjiv (da se tako izrazim) nacin da se prica o bilo kome i bilo cemu... A vredjanje ne iskazuje vase misljenje o drugima, vec pokazuje sliku o vama!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
ne ljutim se ja na nikoga

teorija je (kao i svaka generalizacija) glupa, kao i njezin autor, baš kao i svatko onaj tko se s njom slaže

A najinteresantnije je kako vi apriorno prihvaćate one segmente Hitrelovih "misli" koje vam se sviđaju, dok istovremeno obilao serete po tom istom Hitleru kao najgorem krvniku srpkosg naroda i ponosite se svojom navodnom borbom protiv njega

Prevrtljivo, bezobrazno i smiješno... netko bi rekao "tipično srpski".. doduše, ja to ne kažem jer ne volim generalizirat, ali moglo bi se reć

Pa ako je hitler mislio da ste izmet i ako naprimer to isto i ja mislim, to nikako ne znachi da sam ja hitlerov sledbenik i da prihvatam njegove ideje, to bi bila  samo slucajnost koja se poklapa a odnosila bi  se na misljenje o hrvatima. Ja sam samo konstatovao da se vi lozhite na ideje choveka koji vas je okarakterisao kao govna. Ginuli ste za njegove ideale i njegove fashiste docekivali cvecem u Zagrebu. Dakle ni to ne znachi da mi Srbi prihvatamo Hitlerove ideje.

Nego objasni ti meni shta su to dronjci i zashto vas je Franja Josif nazvao dronjcima?  Smile

Citat
@Twice, a i svi ostali, ajde pokazite malo korektnosti u vasim izlaganjima, i potrudite se da se uljudno ponasate!!!

Ako vec postoji ovakva tema, iskazite svoje misljenje na civilizovan nacin. Generalizacija je govnjiv (da se tako izrazim) nacin da se prica o bilo kome i bilo cemu... A vredjanje ne iskazuje vase misljenje o drugima, vec pokazuje sliku o vama!!!

Sluzhim se citatima a ne uvredama, a ako te izjave dotichne gospode vredjaju nekoga to je vec druga pricha.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC One
Ne, to nije druga prica... Citat je jedno, citat koji se koristi da se u zavijenoj formi neko dopunom citata svojim recima vredja, jeste vredjanje!!!

Ozbiljno upozorenje: prestanite sa tim odmah!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

through stars we will navigate

Zodijak
Pol Žena
Poruke 20552
Zastava On an island in the sun...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
@Mistreated
 prvo provjeri citat, sta on znaci i u kojem kontekstu stoji...naime iznenadio bi se da znas o cemu je zapravo rijec..
i onda se pitam kako nastaje mrznja..krivi navod, povrsni tj nikakvo razumijevanje recenog..bitno da se vrijeda
ne napadam te, nego sam razocarana sto je ovo bas od tebe doslo Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2007, 23:27:24 od nela_1601 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 18:25:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.