Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 13:42:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 29850 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 Smile neam riječi , stisla mi se knedla
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Nista,uopste ne razmisljam o njima...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne slazem se sa tobom sem u jednom delu a bas cu o tome.

Zasto se recimo ne prica o Svajcarcima (malo su blize od onih sto si ti naveo)

nema potrebe da se price jer mi nemamo nekih dodirnih tacakao kao sto sa hrvatima imamo.

Hrvati su ne protiv ustavno odvojili od SFRJ, uzeli teritoriju, imovinu, izazvali rat i tako dalje.

Drugo, ova tema je zapocela kao neka vrsta kontre na njihovu jer kod njih postoji takva tema.

...

ti si radikal zar ne
sigurno je lakše iči kroz život i sve gledati kroz crno bijele naocale kao srbi su junaci i nevine dusice koje su izennada napali poustaseni hrvati poima nemas o ustavu iz 1974 pa zato radije suti jer se sramotis
dalje mi uzeli teritorij kome daj mi to molim te objasni ili da dodjem u suboticu u kojoj su se vodile teske borbe kad smo vas napali uzeli imovinu mislis nismo vise htjeli biti srpska kolonija ond da uzeli smo imovinu ali svoju
izazvali rat e cetnik da t znas koj smo mi imali od oruzje na pocetku rata lovacke puske majstore da smo mi izazvali rat ne bi li se malo bolje naoruzali i da sami smo stavljali balvane na nase ceste a sve ne bi li izazvali rat

e cetnik sigurno se ponosis time da si cetnik a vjeruj mi samo najveci debosi u hrvatskoj govore da su ustase
kod nas stranka ko sto su radikali kojoj je na celu cetnicki vojvoda ne bi prosla izborni prag
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
http://www.zagreb-pride.net/galerija.html  

Уз мали додатак, да је у Хрватској лакше бити педер него Србин.

evidentno nisi nikad bio u hrvatskoj
bar u mom gradu vise nikog ne zanima ko je srbin a ko hrvat a vjeruj mi da je bio tesko bombardiran za vreme rata mislim na grad
mozda gresim ali svako gleda svijet kroz svoje oči ali ne vidim da se srbi koji zive u hrvatskoj bune
a buduci smo bili u ratu do prije neku godinu sigurno ne bi dobro prosao sbrin koji bi po zagrebu hodao u zvezdinom ili partizanomom dresu ali ne bi ni da hoda u hajdukovom
a da ja prosecem po bg u dinamovom brijem da bi me nabili na kolac a hrvati nisu na srbiju ispalili ni jednu granatu
mala zanimljivost:
sa gornjeg sajta sam skinuo ovu sliku:

ta se vec 2 puta pojavljkivala u nasim medijima kao domaci peder Smiley
jbm ti...jednom u blicu, jednom na B92...

Smile

brate, to sto ti pricas je istina...

ali zamisli u kom je stanju bilo kolektivno misljenje u srbiji 90ih...
jedini uvid u situaciju si imao preko RTS-a Smile
znaci, niko neupucen nije mogao da skonta da hrvati nisu divljaci..."pomahnitale ustaske horde...koje kolju decu, bacaju ih u rernu...ubacivanje miseva u usta srbima(onako zivih)...silovanje fetusa i sl..."se culo 55 puta dnevno na RTS-u.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hrvati su super, moralni, pametni, i vredni - ustase. svaki pravi hrvat je u dusi ustasa. to suistinski sledbenici ante Pavelica.

ti si idiot
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Smile neam riječi , stisla mi se knedla

Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 583
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
http://www.zagreb-pride.net/galerija.html  

Уз мали додатак, да је у Хрватској лакше бити педер него Србин.

evidentno nisi nikad bio u hrvatskoj
bar u mom gradu vise nikog ne zanima ko je srbin a ko hrvat a vjeruj mi da je bio tesko bombardiran za vreme rata mislim na grad
mozda gresim ali svako gleda svijet kroz svoje oči ali ne vidim da se srbi koji zive u hrvatskoj bune
a buduci smo bili u ratu do prije neku godinu sigurno ne bi dobro prosao sbrin koji bi po zagrebu hodao u zvezdinom ili partizanomom dresu ali ne bi ni da hoda u hajdukovom
a da ja prosecem po bg u dinamovom brijem da bi me nabili na kolac a hrvati nisu na srbiju ispalili ni jednu granatu
mala zanimljivost:
sa gornjeg sajta sam skinuo ovu sliku:

ta se vec 2 puta pojavljkivala u nasim medijima kao domaci peder Smiley
jbm ti...jednom u blicu, jednom na B92...

Smile

brate, to sto ti pricas je istina...

ali zamisli u kom je stanju bilo kolektivno misljenje u srbiji 90ih...
jedini uvid u situaciju si imao preko RTS-a Smile
znaci, niko neupucen nije mogao da skonta da hrvati nisu divljaci..."pomahnitale ustaske horde...koje kolju decu, bacaju ih u rernu...ubacivanje miseva u usta srbima(onako zivih)...silovanje fetusa i sl..."se culo 55 puta dnevno na RTS-u.

ok postujem da ste hipnotizirani ali fakat danas samo neznam najveci debili zele klat srbe i proglasavaju se ustasama
pa kaj neznate da imamo nove neprijatelje slovence
i to je jedno tuzna prica kako svade ljude zbog politike
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
sta je bre ovo?  Smile

svaku i najmanje bezazlenu temi pretvorite u glupo politicko razmetanje  Smile

manite se vise te politike Smile

dajte prost odgovor na prosto pitanje i zavrsite Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ne slazem se sa tobom sem u jednom delu a bas cu o tome.

Zasto se recimo ne prica o Svajcarcima (malo su blize od onih sto si ti naveo)

nema potrebe da se price jer mi nemamo nekih dodirnih tacakao kao sto sa hrvatima imamo.

Hrvati su ne protiv ustavno odvojili od SFRJ, uzeli teritoriju, imovinu, izazvali rat i tako dalje.

Drugo, ova tema je zapocela kao neka vrsta kontre na njihovu jer kod njih postoji takva tema.

...

ti si radikal zar ne
sigurno je lakše iči kroz život i sve gledati kroz crno bijele naocale kao srbi su junaci i nevine dusice koje su izennada napali poustaseni hrvati poima nemas o ustavu iz 1974 pa zato radije suti jer se sramotis
dalje mi uzeli teritorij kome daj mi to molim te objasni ili da dodjem u suboticu u kojoj su se vodile teske borbe kad smo vas napali uzeli imovinu mislis nismo vise htjeli biti srpska kolonija ond da uzeli smo imovinu ali svoju
izazvali rat e cetnik da t znas koj smo mi imali od oruzje na pocetku rata lovacke puske majstore da smo mi izazvali rat ne bi li se malo bolje naoruzali i da sami smo stavljali balvane na nase ceste a sve ne bi li izazvali rat

e cetnik sigurno se ponosis time da si cetnik a vjeruj mi samo najveci debosi u hrvatskoj govore da su ustase
kod nas stranka ko sto su radikali kojoj je na celu cetnicki vojvoda ne bi prosla izborni prag

jedan pancevac-jevrej(pancevo je kod BG-a) je imao 2 vile u rovinju...
ostao je bez njih.

da li u hrvatskoj ima neka stranka toliko liberalna kao LDP???
kod vas LDP ne bi presao prag, a verovbatno ne bi ni bili zivi?
a tako treba da bude i kod nas...
al nemoj mi pricati da ste nesto mnogo liberalniji od nas...
zna se sta je mesic sve pricao 90-ih..i o njegovom ponosu za ubijanje srba i ponosa na ustase u WW2
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
@ sandra

ja ne mežem mislit o hrvatima - kad mi je samo glubica u glavi , jednostavno sam zablokiro  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 13:42:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.