Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 13:42:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30942 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
pa zar o njima treba neko misljenje - iskompleksirana i fasisticka nacija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kad malo razmislim, stvarno ne znam ko je bolji (ili koga vise volim): hrvat ili siptar?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cudno da se ustav ex juge vise nespominje otkako vam je covijek lijepo objasnijo koje taj ustav prvi prekrsijo. dobro, ove je malo pored teme.. 

kiro gligorov i alija su bili odradili plan za labavu federaciju izmedju republika i AP u sfrj tako da se krvoprolice izbjegne najme slobo je kao prvi odbacijo taj prijedlog..zasto? to se vi sami pitajte..

sta imam protiv postenog hrvata: a ma bas nista
sta imam protiv postenog srbijanca: a ma bas nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 390
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
http://www.krajinaforce.com/sajt/filmovi.html

Да се не заборави.

http://www.krajinaforce.com/filmovi/zlocin_miljevci.avi

Посебно овај, јер да цитирам Његована са сајта погледи:

Citat
БЕОГРАД, 21. ЈУНА /СРНА/ - Документационо-информативни центар "Веритас" саопштио је да се данас навршава 14 година од када је хрватска армија напала положаје српске територијалне одбране на "Миљевачком платоу", у близини Дрниша, када је убијено 40 српских територијалаца.

У саопштењу се наводи да је тужни епилог тог мучког напада, који се одиграо пред очима УНПРОФОР-а, 40 убијених српских територијалаца, од којих су већина масакрирани након предаје.

"Без обзира на постојање бројних валидних доказа, који су достављени свим релевантним домаћим и међународним организацијама и институцијама које се баве заштитом људских права, за злочин на `Миљевачком платоу`, још нико није процесуиран ни пред Хашким ни пред националним судовима", наводи се у саопштењу.

Два мјесеца након тог догађаја, хрватске власти допустиле су експертској међународној екипи приступ лешевима српских војника.

У саопштењу се наводи да је идентификација потрајала још два мјесеца, али је примјеном тадашњих метода, 12 тијела до данас остало неидентификовано.

Преживјелих 17 заробљеника су, након тортура у затворима "Кулине" у Шибенику, "Лора" у Сплиту и "Керестинац" у Загребу, размијењени у Неметину 14. августа 1992. године.

"Злочин на `Миљевачком платоу` забиљежен је и на видео-касети, која се непосредно послије догађаја, као својеврстан хорор-филм, изнајмљивала по видеоклубовима широм Европе", наводи се у саопштењу.
IP sačuvana
social share
Уосталом сматрам да Република Српска има право на референдум и да ће искористити то право и припојити се Србији!

Сачувај ме Боже куге и Хрвата! - натпис у једној немачкој цркви
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia the best
ne znam...najbolje bi bilo oprostiti ali ne zaboraviti...zakopati nekako ratne sekire proslosti...ima medju hrvatima onih koji su tolerantni...evo ja bas upoznala jednog na forumu...
a sta mislim o njima i sta sam mislila u ono vreme...bolje da ne kazem...mislim da bi zakljucali temu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@glviki

vrlo hriscanski ali ne zaboravi sta oni pisu o nama... a to bas i ne ide u tom pravcu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Nemogu vjerovati. Pročitao sam samo nekoliko stranica ove teme jer mi želudac nije više dopuštao.
Pa kao da se nezna tko je koga napao, i na kojem je području bilo više žrtava.
Možda se i nezna, jer nebi bilo prvi puta da svaki narod piše sebi svoju povijest...
Ja neznam zašto bi itko danas provodio vrijeme razmišljajući koga voli a koga ne.
Svi smo mi od rođenja prvenstveno ljudsko biće, a okolina i vrijeme u kojem živimo su ti koji određuju naše daljnje razvijanje u nekog dobrog ili lošeg.
Okolnosti toga vremena su utjecale na to da se ljudi ovih područja razviju u ono u što su se već razvili.         Al vremena se mijenjaju, onaj tko je tada imao 16 godina, nesmije biti kriv za to što je Srbin ili Hrvat.
Mrzim li one ljude koji su palili sela mojih sunarodnjaka i bacali "zvončiće" u moj Zagreb? Da, iz dna duše!!! Mrzim li onu političku ideologiju koja je s obadvije strane zaslužna za takva krvopolića? Više od svega toga!
Puno je palo suza i krvi da bi se sve to samo tako zaboravilo (s obadvije strane vjerujem) al glupo je generalizirati i brojiti ljudima krvne stanice.
Za dvadeset ili trideset godina će se možda moje dijete udati ili oženiti srpkinjom, a neželim se tada naći u ulozi nekog oronulog starca koji sa ustaškom ili četničkom kapicom paradira po razno raznim pseudo-prosvjedima, ne priznajući da ga je vrijeme pregazilo.
Ne kažem da treba zaboraviti, al prestanimo negirati i sve će brže doći na svoje...
A ako me netko mrzi zbog toga što sam Hrvat, I just dont give a fuck!
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 390
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
koji sa ustaškom ili četničkom kapicom

Ове двије ријечи(појма) не иду заједно и свако изједначавање је комунистичка и усташка подметачина! Мало знања историје је довољно да би се знала разлика.
IP sačuvana
social share
Уосталом сматрам да Република Српска има право на референдум и да ће искористити то право и припојити се Србији!

Сачувај ме Боже куге и Хрвата! - натпис у једној немачкој цркви
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Jel mi može tko prevesti ovog tipa?  Smile
IP sačuvana
social share
Creature of the night...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
kao ne znas cirilicu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 13:42:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.