Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 14:35:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30947 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

samo da podsetim ovo sve je pokrenuto zbog ogromne mrznje hrvata prema srbima na jednom njihovom forumu

upravo, neka mi neko pokaze jednu temu,bilo koju na bilo kom srpskom forumu koja je gora(sto se tice pljuvana po hrvatima) od neke na pomenutom forumu.

taj forum nema moderatora i svatko može kenjati šta hoće i kolko hoće a kolko vidim i srbi aktivno sudjeluju u pljuvanju i nimalo ne zaostaju
uostalom kakve veze ima šta je na drugim forumima odi tamo pa se prepucavaj
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4

samo da podsetim ovo sve je pokrenuto zbog ogromne mrznje hrvata prema srbima na jednom njihovom forumu

upravo, neka mi neko pokaze jednu temu,bilo koju na bilo kom srpskom forumu koja je gora(sto se tice pljuvana po hrvatima) od neke na pomenutom forumu.

ja iskreno ne setam po njihovim forumima, a ako im je to ok, mogu da nas blate do mile volje

ako vam uleti neki moderator reci ce vam, da je post za postom spam i da imate dugme izmeni  Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 20. Jun 2006, 13:26:11 od rasina »
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
nimalo ne zaostaju????????????????????????????????????
pa mogu da izvadim jednu recenicu koja je 10 puta gora od svega ikada napisanog na ovom forumu...
a hvala bogu pa ima i kod nas foruma koje moderatori ne ispravljaju...da se uporediti..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@umorni

logicni je da ces da gledas istinu kroz onaj deo prizme gde branis hrvatsku ali to naravno ne znaci da je istina.

evo recimo... taj referendum sto si pomenuo...

da li je bilo moguce po ustavu SFRJ-a da se tako nesto odradi... nije.. nemas pojma.

ne mozes ispraviti krivu Drinu.

Vama hrvatima nije u interesu da se Srbi vrate u vasu lepu i nista apsolutno ne radite po tom pitanju a ti mozes da pises sta god hoce jer smo mi u nasoj drzavi toliko zaokupljeni unutrasnjim problemima da nam vi jos niste dosli na red. polako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Priče o "nelegitimnosti" odvajanja Hr stvarno su smiješne, iz bezbroj razloga...
Prvo, znamo kako je Ustavom bila uređena SFRJ, da je imala 6 republika i 2 AP..

Politički uzlet SM počeo je upravo "antibirokratskom revolucijom" i bitnim zadiranjem u Ustavno uređenje, smjenama kompletnih političkih garnitura u Vojvodini, Kosovu, Crnoj Gori i postavljanjem na njihova mjesta vlastitih poslušnika i podanika. Sloba tako dobiva četiri glasa u saveznom Predsjedništvu, i to je čisti politički udar na vodstvo savezne države... Ustav SFRJ tako nešto nije predviđao!

Kad se organiziraju "događanja naroda" i pojava četničke ikonografije, od Beograda do Petrove Gore u Hr, srpski nacionalizam raspiruje se do neviđenih visina.. Srbi u Slobi vide Boga, novoga vođu koji će povesti rat i ujediniti sve Srbe u novostvorenoj Velokoj Srbiji, etnički očišćenoj od svih ostalih naroda..
Sloba je u Srbiji slavljen više od Boga, Srbija je u nacionalnome transu i zanosu ratnih osvajanja, zločini su samo sredstvo stvaranja nove države..
Kola velikosrpstva se polako počinju slamati nakon Oluje 1995., ali ide se dalje, na Kosovo. Nakon poraza i bombardiranja, Srbi dosežu dno vlastitog poraza i teško otrježnjenje s posljedicama ludila koje ih je držalo 10 godina.
Kriviti sada Tuđmana, Izetbegovića i sl. za započete i izgubljene ratove... hmmm, nešto ovdje gadno smrdi, bit će ipak da je uzrok u vlastitome dvorištu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@umorni

logicni je da ces da gledas istinu kroz onaj deo prizme gde branis hrvatsku ali to naravno ne znaci da je istina.

da li je bilo moguce po ustavu SFRJ-a da se tako nesto odradi... nije.. nemas pojma.

Vama hrvatima nije u interesu da se Srbi vrate u vasu lepu i nista apsolutno ne radite po tom pitanju a ti mozes da pises sta god hoce jer smo mi u nasoj drzavi toliko zaokupljeni unutrasnjim problemima da nam vi jos niste dosli na red. polako!

ništa ajmo se vratiti svi u jednu državu pa ćemo probati legitimno.
jel bi nas ti htio primiti nazad?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo, ako su negdje savezni zakoni i ustav SFRJ prestali važiti onda je to Srbija još 1989 ukidanjem ovlasti pokrajina, nelegalnim prenošenjem tih ovlasti na srbijansku skupštinu i raspuštanjem pokrajinske skupštne Kosova.

Da li se srpska politička elita i sa kime konzultirala o tome (sukladno "stavu" da se sastavnica federacije treba 'konzultirati' sa ostalma o pitanjima koja se tiču promjena ustavnopravnog statusa zajedničke države)?

Da li je JNA u tom slučaju štitila do tada važeći i priznati Ustav (ili je naprotiv svesrdno pomagala provedbu 'novog stanja na terenu')?

Nije li došlo do presedana da je formalnopravno ukinuta politička autonomija dvama sastavnicama federacije, ali je u Predsjedništvu SFRJ zadržana njihova zastupljenost kako bi Milošević imao 3 glasa plus crnogorski jogurt-mitingaši = 4 glasa; dakle polovicu glasova za stopiranje svake odluke koja mu nije po volji, a trebao bi mu samo jedan glas za nametanje neke svoje 'volje'. Nije li na ovaj način i samo Predsjedništvo SFRJ izgubilo legitimitet koji je do tada imalo?

Da li je uopće potrebno podsjećati da je u to vrijeme iz Hrvatske u Predsjedništvu Stipe Šuvar, aktualna politička platforma SKH je je 'jugoslavenska sinteza' i prisutna je - od državnih medija do samih političkih aktera - famozna 'hrvatska šutnja', a pluralizam političkih interesa u Hrvatskoj nema još ni pravo glasa i nije ozakonjen, dakle ne može se kriviti 'neki tamo Veselica, Tuđman ili Budiša'?

Sve ovo sam napisao da naglasim slijedeće - već i prije nego li je na političku scenu stupio Tuđman i njegova politika - Ustav SFRJ je stavljen van snage, JNA je 'zauzela' stranu, a mogućnost postizanja ikakvog dogovora kojim bi interesi neke druge Republike ugrozili interes Srbije bila je svedena na ništicu. U tim okolnostima legitimitet za donošenje odluka o sudbini Hrvatske prenosi se na njene zakonodavne organe - dakle Sabor i na građane putem referenduma.

Rušenje Ustavnog poretka bivše države kao i države same započelo je dakle upravo u Beogradu, a osamostaljenje Hr i Slovenije samo su logična posljedica tog čina.. Istina je ponekad vrlo bolna, kao i posljedice..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
@umorni

ne bi bilo problema da su svi hrvati kao i ti priznali gresku...tadic se lepo izvinuo hrvatima dok ga je ovaj vas(ne znam kako se zove jer me ne interesuje dok svaki hrvat zna srednje ime svakog naseg ministra) popljuvao...da je i vas isto urdio, sad bi imali 4 puta bolje odnose...e to je poenta...bolji zivot bez mrznje..ali neeeeee, zasto da se on izvini????pa da bi se smirile strasti!!!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@umorni

ne bi bilo problema da su svi hrvati kao i ti priznali gresku...tadic se lepo izvinuo hrvatima dok ga je ovaj vas(ne znam kako se zove jer me ne interesuje dok svaki hrvat zna srednje ime svakog naseg ministra) popljuvao...da je i vas isto urdio, sad bi imali 4 puta bolje odnose...e to je poenta...bolji zivot bez mrznje..ali neeeeee, zasto da se on izvini????pa da bi se smirile strasti!!!

treba mu stisnuti indijansku vatru pa će se izvinuti

vidi gore čovjek ti je sve lijepo objasnio i ustav i raspad
svaka mu čast potrudio se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 148
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne znam o kakvoj grešci govoriš, ali ionako ova rasprava ne vodi ničemu, iz razloga koje sam naveo u gornjem postu!

Mislim da 99% Hrvata ne razlikuje predsjednika Srbije od premijera, ministre niti ne spominjem.. Srednje prezime je za nas nepoznat pojam, tako da si ga tu pretjerao maksimalno.. Niti Hrvate uopće ne zanima trenutno stanje u Srbiji. U svakom slučaju živimo 10 puta bolje nego u vrijeme Yu, ideje o nekakvom povezivanju bile bi dočekane sa sprdnjom.

Što se tiče nekakve nacionalne  mržnje, dovoljno je usporediti broj glasova koje dobiva stranka desnice u Hr (nekih 6-8 %), sa rezultatima izbora u Srbiji.. Pametnom dosta, zar ne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 14:35:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.