Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:52:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 30967 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
po ustavu ne moze biti suverena dok se ne sloze sve drzave u zajednici....srbi se nisu slozili...
neustavno-protivzakonito ste se odvojili, i protivzakonito ste bili suverena drzava, ma koliko to cudno zvucalo...
mogao je i bog licno da vas prizna, ali ako u zakonu pise da treba da vas prizna srbija i makedonija....a ne bog, onda nista od priznavanja...
vi ste to teroristickim putem odradili...
nista licno
poz!!!

odlukom zavnoh-a smo ušli u zajednicu i odlukom sabora smo izašli iz zajednice
nema većeg zakona od samog naroda ako je narod na referendumu to odlučio nikakva srbija ili makedonija to ne može spriječiti a kako su to sve ostale države na svijetu potvrdile ko je srbija i njen nekakav kvazi ustav da to spriječi?
uostalom da li ste se ikada zapitali zašto hrvati i slovenci nisu htjeli više s vama u istu državu a vi s njima jeste? sigurno im je bilo lijepo s vama?
izmena: izbrisana rec "debilu" koja je napisana u trenutku rastrojenosti. Smiley
to nije srbijin kvazi ustav nego ustav sfrj koji je u isto vreme i srbijin ustav koliko i hrvatski

jna se otvoreno stavila na stranu jugoslavije...razmisli malo i zakljucices da je jna JUGOSLOVESKA narodna armija pa joj je zadatak da ocuva JUGOSLAVIJU koja je tada postojala...
najveci je zakon onaj koji je narod podrzao, a to je ustav iz vremena tita.
ne lupetaj vise...
imam ja razumevanja za sve, ali se i sa srbima i sa hrvatima raspravljam kada lupaju gluposti i pricaju neistine kako bi dokazali da su oni u pravu
« Poslednja izmena: 20. Jun 2006, 13:01:23 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dobro bilo je nelegitimno i šta sad? da se vratimo pa da probamo legitimno?
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
po ustavu ne moze biti suverena dok se ne sloze sve drzave u zajednici....srbi se nisu slozili...
neustavno-protivzakonito ste se odvojili, i protivzakonito ste bili suverena drzava, ma koliko to cudno zvucalo...
mogao je i bog licno da vas prizna, ali ako u zakonu pise da treba da vas prizna srbija i makedonija....a ne bog, onda nista od priznavanja...
vi ste to teroristickim putem odradili...
nista licno
poz!!!

odlukom zavnoh-a smo ušli u zajednicu i odlukom sabora smo izašli iz zajednice
nema većeg zakona od samog naroda ako je narod na referendumu to odlučio nikakva srbija ili makedonija to ne može spriječiti a kako su to sve ostale države na svijetu potvrdile ko je srbija i njen nekakav kvazi ustav da to spriječi?
uostalom da li ste se ikada zapitali zašto hrvati i slovenci nisu htjeli više s vama u istu državu a vi s njima jeste? sigurno im je bilo lijepo s vama?
debilu.
to nije srbijin kvazi ustav nego ustav sfrj koji je u isto vreme i srbijin ustav koliko i hrvatski

jna se otvoreno stavila na stranu jugoslavije...razmisli malo i zakljucices da je jna JUGOSLOVESKA narodna armija pa joj je zadatak da ocuva JUGOSLAVIJU koja je tada postojala...
najveci je zakon onaj koji je narod podrzao, a to je ustav iz vremena tita.
ne lupetaj vise...
imam ja razumevanja za sve, ali se i sa srbima i sa hrvatima raspravljam kada lupaju gluposti i pricaju neistine kako bi dokazali da su oni u pravu

sfrj=srbija
98% hrvata je glasalo za samostalnost i to je zakon
ako sam ja debil pa imaj strpljenja samnom lijepo mi objasni pa da i ja skužim kako ste vi u pravu a cijeli svijet u krivu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
pazi da ti malo pojasnim neke stvari...
sfrj=srbija(na prvom mestu zbog najveceg broja ljudi izaslih na izbore), hrvatska, slovenija,bosna, makedonija, crna gora
sad mi je i jasno sto se raspravljamo...
nemoj da ova prica ode u deo drugog svetskog kada je vecina hrvata bila profasisticki orijentisana, kada su vam srbi ucinili uslugu...
reci mi sta nije tacno u mom gornjem postu?
ako je sve tacno, vi ste se protivzakonito odcepili, i mi smo imali pravo da na to reagujemo....
« Poslednja izmena: 20. Jun 2006, 13:07:17 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@rasina

to je za neku drugu temu ...

@umorni

Citat
sfrj=srbija

objasni ti ovo da je sfrj = srbija
a onda gde su to bese glasali... ?

---

samo da podsetim ovo sve je pokrenuto zbog ogromne mrznje hrvata prema srbima na jednom njihovom forumu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
@nbns

sve ovo sto vi pisete je za drugu temu

pitanje je prosto

sta(kaj) mislite o hrvatima

a to kolika je izlaznost na izborima, koliko je njih bila u vojsci i kojoj bla bla je za drugu temu  Smile
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sfrj=srbija(na prvom mestu zbog najveceg broja ljudi izaslih na izbore), hrvatska, slovenija,bosna, makedonija, crna gora
nemoj da ova prica ode u deo drugog svetskog kada je vecina hrvata bila profasisticki orijentisana, kada su vam srbi ucinili uslugu...
ako je sve tacno, vi ste se protivzakonito odcepili, i mi smo imali pravo da na to reagujemo....

ajde ti meni malo objasni kako je prvi partizanski odred osnovan u hrvatskoj a srbi su bili četnici do kapitulacije italije, kako je srbija bila nerazvijena i kako smo svoju lovu izdvajali za nerazvijene, kako ste nam uzeli novce koje smo mi samodoprinosom izdvojili za izgradnju autoceste zagreb-split, kako su na svim važnijim političko-vojno-gospodarstveno-diplomatskim mjestima u sfrj bili srbi, kako ste se zakačili sa svim narodima bivše sfrj, kako su vam krivi svi, cijeli svijet, kako su svi u zavjeri protiv vas a vi jadni ugroženi, kako nikako ni nakon 10 god. ne prestajete kukati
znaš šta ne da mi se više, umorniji si od mene, svaka ti čast
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@rasina

to je za neku drugu temu ...

@umorni

Citat
sfrj=srbija

objasni ti ovo da je sfrj = srbija
a onda gde su to bese glasali... ?

---

samo da podsetim ovo sve je pokrenuto zbog ogromne mrznje hrvata prema srbima na jednom njihovom forumu

u hrvatskoj su glasali u hrvatskoj, tamo je bio referendum
ide to tebi a? vižljast si ti dečkić
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 

upravo, neka mi neko pokaze jednu temu,bilo koju na bilo kom srpskom forumu koja je gora(sto se tice pljuvana po hrvatima) od neke na pomenutom forumu.

IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 

ajde ti meni malo objasni kako je prvi partizanski odred osnovan u hrvatskoj a srbi su bili četnici do kapitulacije italije, kako je srbija bila nerazvijena i kako smo svoju lovu izdvajali za nerazvijene, kako ste nam uzeli novce koje smo mi samodoprinosom izdvojili za izgradnju autoceste zagreb-split, kako su na svim važnijim političko-vojno-gospodarstveno-diplomatskim mjestima u sfrj bili srbi, kako ste se zakačili sa svim narodima bivše sfrj, kako su vam krivi svi, cijeli svijet, kako su svi u zavjeri protiv vas a vi jadni ugroženi, kako nikako ni nakon 10 god. ne prestajete kukati
znaš šta ne da mi se više, umorniji si od mene, svaka ti čast
pa pazi da ti objasnim:
svi fasisti placaju cenu  Smile
kad tad(sto vazi i za ove nase sadasnje)
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 04:52:24
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.348 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.