Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 16:28:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 31192 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
@nbns slazem se. ali sam mislio da mozda ja nemam objektivno misljenje pa sam zato postavio temu da se uverim da sam  u pravu...
zao mi je sto nisam pogresio..
cinjenica je da ce oni tvrditi da imaju pravo da budu vise ogorceni zato ste se rat vodio kod njin i niko nije postedjen cinjenice da se rat vodi, dok smo mi u srbiji prastali posledice tog rata a da neki nissu ni svesni situacije vec znaju da "je tamo negde bilo rata" kako moj drug kaze...
dok cemo mi tvrditi da je gomila ljudi izgubilo domove ili zivote u oluji...i da srbi nisu izvrsavali etnicko ciscenje za razliku od hrvata...
treba jos vremena da prodje...
poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
umorni, ni srbi ni hrvati nisu krocili na stranu teritoriju...to je bila teritorija jedne suverene drzave kojoj je suverenitet povredjen..to sto ste vi bespravno hteli odcepljivanje ne znaci da su srbi dolazili na stranu teritoriju..
poz!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa kako da kroci kada hrvatska kada se odcepila nije imala vosjku sen JNA ?

to sto se vodio rat na hrtvaskoj je zato sto se se odcepili poceli da proterujete!

jel ste omogucili realan povratak?

I sam zanas da je Srbija htela da sravni hrvatsku mogla je... pa cak i sa ovakvom vojskom koju danas imamo moze ponovo!

ovo sa jna ne kužim što si htio reći ali je činjenica da je ona bila vaša vojska i otvoreno stala na stranu pobunjenih srba
pa ko je onda protjerao hrvate iz okupirane trećine hrvatske???
šta ćete vi sravnit sve je viđeno i protiv hrvata i muslimana i albanaca, pa jeste li vi ikoga ikada pobijedili a kamo li sravnili???
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
umorni, ni srbi ni hrvati nisu krocili na stranu teritoriju...to je bila teritorija jedne suverene drzave kojoj je suverenitet povredjen..to sto ste vi bespravno hteli odcepljivanje ne znaci da su srbi dolazili na stranu teritoriju..
poz!

hrvatska je bila suverena i od međunarodne zajednice priznata kao samostalna država na čijem teritoriju je vođen obrambeni rat protiv srpskog agresora. to ti je jedina istina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
po ustavu ne moze biti suverena dok se ne sloze sve drzave u zajednici....srbi se nisu slozili...
neustavno-protivzakonito ste se odvojili, i protivzakonito ste bili suverena drzava, ma koliko to cudno zvucalo...
mogao je i bog licno da vas prizna, ali ako u zakonu pise da treba da vas prizna srbija i makedonija....a ne bog, onda nista od priznavanja...
vi ste to teroristickim putem odradili...
nista licno
poz!!!
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@umorni

hrvatska se ne zakonito odcepila isve nadalje je ne zakonito.

to je kao prvo.

kao drugo.

jna je bila vojska SFRJ cega je i hrvatska jos bila.

Pominjes pobunjene Srbe? U kojem si ti svetu? Jel su vas tako ucili?

Hrvati hoce da svoju drzavu i propagiraju nevidjen nacionalizam tada i pokrecu ponovo ustastvo i crne kosuljase...

pocinju masovni napadi na Srbe i tek onda JNA je pocela da brani integritet SFRJ.

Da te podsetim... hrvati su sa TO (teritorijalno odbanom) stavili sve kasarne JNA sa vojnicima unutra pod stakleno zvono i niko nije mogao ni da udje ni ida izadje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
po ustavu ne moze biti suverena dok se ne sloze sve drzave u zajednici....srbi se nisu slozili...
neustavno-protivzakonito ste se odvojili, i protivzakonito ste bili suverena drzava, ma koliko to cudno zvucalo...
mogao je i bog licno da vas prizna, ali ako u zakonu pise da treba da vas prizna srbija i makedonija....a ne bog, onda nista od priznavanja...
vi ste to teroristickim putem odradili...
nista licno
poz!!!

odlukom zavnoh-a smo ušli u zajednicu i odlukom sabora smo izašli iz zajednice
nema većeg zakona od samog naroda ako je narod na referendumu to odlučio nikakva srbija ili makedonija to ne može spriječiti a kako su to sve ostale države na svijetu potvrdile ko je srbija i njen nekakav kvazi ustav da to spriječi?
uostalom da li ste se ikada zapitali zašto hrvati i slovenci nisu htjeli više s vama u istu državu a vi s njima jeste? sigurno im je bilo lijepo s vama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@umorni

hrvatska se ne zakonito odcepila isve nadalje je ne zakonito.

to je kao prvo.

kao drugo.

jna je bila vojska SFRJ cega je i hrvatska jos bila.

Pominjes pobunjene Srbe? U kojem si ti svetu? Jel su vas tako ucili?

Hrvati hoce da svoju drzavu i propagiraju nevidjen nacionalizam tada i pokrecu ponovo ustastvo i crne kosuljase...

pocinju masovni napadi na Srbe i tek onda JNA je pocela da brani integritet SFRJ.

Da te podsetim... hrvati su sa TO (teritorijalno odbanom) stavili sve kasarne JNA sa vojnicima unutra pod stakleno zvono i niko nije mogao ni da udje ni ida izadje.

malo vrludaš ali evo da te ispravim:
narod je najveći zakon (ako je demokracija)
jna se otvoreno stavila na stranu srbije, cijeli njen vrh, kadijević, rašeta i svi generali
pobunjeni balvan-srbi ako se ne sijećaš
ustaše i partizani su bili 41 a ne 91, crne košulje su out in su maskirne
masovni napadi na srbe? misliš na borovo selo?
oružje TO je davno prije toga bilo oduzeto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
oruzje od srba u borovu i okolini je pocela da oduzma policija pre 1 maja 1991 godine ali ne po fori mi smo dosli po tvoju pusku vec molimo da se preda puska ili pistolj u mup radi provere serijskih brojeva.

ali to je bilo samo kod srba.

A kako je hrvatima deljeno oruzje to sto je oduzimano?

sto to nisi napisao?

Hrvatima je deljeno oruzje na sledeci nacin:

pravilo je bilo da se bela sveca (katolicka, srpske su zute) stavi u prozor posle tri sata ujutro i znalo se kada u kojem delu se deli oruzje i njima je samo preko ograde od kuca bacano oruzje.

to su kasnije srbi provalili pa su i oni palili svece.

Napisi kako je bilo sa napadom u Borovo selu?

A za crnokosuljase naravno da su bili. Oni su nosili samo nozeve i pistolj i nista vise i imale su samo jos jednu stvar pored skorz crnih uniformi. A to su bile zute cizme.

I ajde sada da krenemo ispocetka.

Na koji nacin je hrvatska pocela odcepljene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile       Smile         Smile            Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 16:28:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.