Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:12:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta(kaj) mislite o Hrvatma?  (Pročitano 29893 puta)
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W800i
moja baba je govorila za hravte sledece:

I onaj koji sedi sa tobom za stolom i onog kojeg sutas ispod njega, isto misle o tebi
Zanimljivo.
To moj deda isto govorio za Srbe.
Ali ja dedu nikada nisam slušao jerbo je on star a ja mlad, on čangrizavo gunđalo a ja eto, veseo dječarac.
Zabavno je zapravo gledati kako sami sebe uvjeravate da niste kao i oni tamo preko, sa onog foruma, da ste bolji, finiji i kulturniji.
Meni je doduše apsolutni hit userica Jana....ponekad se vidi sa svojim susjedima a sad je, vrlo promućurno primjetila kako je njeni susjedi izbjegavaju zbog rodbine koja im je došla iz Hrvatske....jer se ovi valjda ustrtarili da ne bi rodbina štošta pričala poslije povratka u Hrvatsku.
Naravno, nije se usudila pomisliti da njeni susjedi provode malo više vremena sa rodbinom pa nemaju vremena da se ponekad vide i sa njom...
Bilo kako bilo, jesu, Hrvati su kompleksaši, opterećeni sa Srbima, iz čiste zlobe predviđaju da će Srbija loše proći u okršaju sa Argentinom a da ne pričamo da su svi genocidni.
Baba je bila u pravu.
« Poslednja izmena: 18. Jun 2006, 00:18:00 od pr0metheus »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

tra la la

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 448
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson K310i
Ja svaki put kada dođem u rvatsku i kada naručim kafu, kelneri me pitaju "Mislite li kavu?", to je bilo 1997 godine, posle mirne reitegracije istočne slavonije, baranje i zap.srema, ali i danas me još to pitaju. Iako slušaju bosanske i srpske narodnjake, ali i dalje su "četnici" svi srbi i uvek me čudno pogledaju kada pričam po vojvođanski po trgovinama ili na ulici.

Slavoniju i Hrvatsku volim, od tamo mi je porodica, ali nešto puno ne volim ljude koji tamo žive ... zeznuti su kao srbi, ali imaju neke komplekse.

..naravno ne mislim na sve rvate, al većina su takvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W800i
Ne znam, meni je glupo govoriti o većinama kada većinu definitivno ne poznam.
Ako ću suditi o onome što mi se servira na televiziji ili pričaju drugi pouzdano iz prve ruke onda sam definitivno glup.
A ako ću čitav svoj život o jednoj ili više nacija razmišljati kao o krdu koji imaju identično ponašanje onda sam vjerojatno pomalo i tup.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna

I onaj koji sedi sa tobom za stolom i onog kojeg sutas ispod njega, isto misle o tebi

Å¡ta su to hravti ?  Smile Smile

Smile

@pr0metheus

to sto si napisao je ce samo podstaci da opet ide sve u krug... i bice kao kada smo bili klinci.... -moj tata je jaci od tvog tate. moj brat je jaci od tvog tate... -

koji je pravi korak hrvatska napravila da se povrati "poverenje" kod nas ovde u Srbiji? samo ako navodis, nemoj neki medijski nego realan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
да. као што неко рече. не постоји добар хрват и лоша хрватица. Smile

поздрав свим мојим рођацима и пријатељима из хрватске Smile
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

Å¡ta su to hravti ?  Smile Smile

Smile

@pr0metheus

to sto si napisao je ce samo podstaci da opet ide sve u krug... i bice kao kada smo bili klinci.... -moj tata je jaci od tvog tate. moj brat je jaci od tvog tate... -

koji je pravi korak hrvatska napravila da se povrati "poverenje" kod nas ovde u Srbiji? samo ako navodis, nemoj neki medijski nego realan.

realan je da su ukinute vize,da se obnavljaju kuće povratnika koji ih prodaju iako bi trebala bit 10 godina zabrana prodaje jer je obnovljena novcem poreskih obaveznika RHrvatske,da danas u Hrvatskoj postoji sudstvo i policija koja štiti svakog građana jednako bez obzira na naciju i porjeklo,da postoji stabilna vlast koja nemože da izvrće tamo vamo jer su pod paskom i povećalom Evrope i motri se svaki korak.Da ta stabilna vlast sutra ako izgubi izbore doć će druga bez neke psihoze u državi kuku nama šta nas čeka.Jedan normalan proces sazrijevanja države u tranziciji i pretvorbi iz društva u kojem si zbog psovke mogao ležat 20 godina na Golom otoku u normalnu demokratsku državu.

E sad što pojedinci to ne vide tako nego u riječi Hrvatska vide ustašu koji mrzi Srbe ja nemogu puno da pomognem ni da se uvjeravam.Ja mogu govorit u svoje ime i za svoj račun.

Ja ne mrzim nikoga dok me ne dirne kad me dirne ne interesira me koje je vjere ja ga odmah opucam po nosu i tu se meč završava.Može bit i Hrvat isto mu ga dođe.Znači ljude djelim na pametne i glupe,normalne i primitivce,zanimljive i dosadne,ograničene i svjetske itd itd,vjera i pripadnost nekoj naciji me apsolutno ne interesiraju.

Meni moja baba ni tata ni mama nisu pričali te strašne horore o Srbima ni bilo kome drugom te sam im zbog toga zahvalan.

Kad smo već kod vjere nevjere svi moji najbolji prijatelji i poslovni partneri nisu Hrvati već su Austrijanci;Njemci,Talijani,Bosanci (muslimani) , Srbi , Makedonci .

I stvarno ne razumijem tenziju koja se stvara iz ničega,ljudi radite,putujte,učite,komunicirajte argumentima i iskustvom pa će sve izgledat drugačije nego na tv-u i nego što je baba pričala.

Pozdrav Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia 
prvo:
I stvarno ne razumijem tenziju koja se stvara iz ničega,ljudi radite,putujte,učite,komunicirajte argumentima i iskustvom pa će sve izgledat drugačije nego na tv-u i nego što je baba pričala.
to care!!!! Smile Smile Smile
ovo je ono sto je potrebno ovom forumu, i svim ljudima uopste....

realan je da su ukinute vize,da se obnavljaju kuće povratnika koji ih prodaju iako bi trebala bit 10 godina zabrana prodaje jer je obnovljena novcem poreskih obaveznika RHrvatske,da danas u Hrvatskoj postoji sudstvo i policija koja štiti svakog građana jednako bez obzira na naciju i porjeklo,da postoji stabilna vlast koja nemože da izvrće tamo vamo jer su pod paskom i povećalom Evrope i motri se svaki korak.Da ta stabilna vlast sutra ako izgubi izbore doć će druga bez neke psihoze u državi kuku nama šta nas čeka.Jedan normalan proces sazrijevanja države u tranziciji i pretvorbi iz društva u kojem si zbog psovke mogao ležat 20 godina na Golom otoku u normalnu demokratsku državu.

E sad što pojedinci to ne vide tako nego u riječi Hrvatska vide ustašu koji mrzi Srbe ja nemogu puno da pomognem ni da se uvjeravam.Ja mogu govorit u svoje ime i za svoj račun.

Ja ne mrzim nikoga dok me ne dirne kad me dirne ne interesira me koje je vjere ja ga odmah opucam po nosu i tu se meč završava.Može bit i Hrvat isto mu ga dođe.Znači ljude djelim na pametne i glupe,normalne i primitivce,zanimljive i dosadne,ograničene i svjetske itd itd,vjera i pripadnost nekoj naciji me apsolutno ne interesiraju.

Meni moja baba ni tata ni mama nisu pričali te strašne horore o Srbima ni bilo kome drugom te sam im zbog toga zahvalan.

Kad smo već kod vjere nevjere svi moji najbolji prijatelji i poslovni partneri nisu Hrvati već su Austrijanci;Njemci,Talijani,Bosanci (muslimani) , Srbi , Makedonci .
ljudi, realno, vracaju na kuce...ne znam za sve ali poznajem ljude kojim aje kuca vracena... mozda odem tamo jednom-u tu vracenu kucu....
a i ti se hvalis kako su vam sudstvo i policija bolji nego kod nas Smiley pa to je bar lako. u stvari, tesko je imati losije pandure od nasih...
za vlast...verovatno tacno...ipak smo mi skroz podeljeni u 2 klase koje su potpuno razlicite i ne razumeju se, nemaju nikakvih dodirnih tacaka....
e, sad, sve ovo si ti malo ulepsao, naravno, volis svoju drzavu i to....razumem, ali ne mogu reci da negde lazes...
cinjenica je da se kod vas ne brka rec anarhija i demokratija za razliku od nas...

mada, odgovorno tvrdim da 70% ili vise ljudi ne vidi ustasu kada neko ppomene hrvata....(to je mozda u mojoj okolini koju ja biram ali ipak...) i mislim da je to kod vas zastupljenije za cetnike nego kod nas...kao svi smo mi masni, prljavi sa bradetinama i sajkacama..Smiley pa ja to u celom mom zivotu nisam video  Smiley al dobro, zatrovala vas vlast za svoje svrhe i ja to razumem...uspelo im je...

mada, ja znam da cu jos dugo imati neki osecaj nesigurnosti kada pricam sa hrvatoim bez obzira da li je onok prema meni. to je zato sto znam da ipak veliki procenat ljudi ipak mrzi srbe bez obzira na sve, pa moram imati jednu dozu sigurnosti....
jos nije proslo dovoljno vremena da se rane zacele i da mozemo biti 2 naroda sa skroz normalnim odnosima.....nazalost...
mozda gresim... ispravite me.
poZ!!!!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia N70
Nece biti da je bas tako hrvatska je 43 bila proglasena NDH a svi znamo sta to znaci a to ukratko znaci da je bila uz hitlera dok je fakat da su cetnici bili prva gerilska vojska u porobljenoj evropi koja se borila protiv fasista,borbu je zapocela u maju dok su komunjare pocele u septembru,a isto je tacno da je medju cetnicima bilo engleza amera slovenaca pa cak i dosta hrvate,to su cinjenice pa sad vi vidite
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@nikola34

za Vukovar znam bas u vezi sa kucama i malo vise od toga

Prvo su pocili sa obnavljanjem hrvatskih kuca i kada su dosli do recimo 70% onda su zapoceli srpske kude da izgradjuju i to samo one koje su na prometnim mestima (na vidnom mestu). Kada su izgradili centar i malo sire (samo vidno) onda su rekli da nemaju vise para. zatim je stalo sa izgradnjom na duze vreme sve dok se holandska vlada nije odlucila da predlozi da tamo neke zemlje prave po stotinjak kuca... tako je i bilo... odradjen je onaj preostali deo koji je vidan i to je to.

kuce su inace modelski i uglavnom su kuce mnogo manjih kvadratura nego sto su bile jer za one koji su mladi, Vukovar je bio jedan od najbogatijih gradova nekada.

Sto se tice policije u Vukovaru imao sam odlicna i maksimalno pozitivna ikustva sa njima jer sam stranac ali pitaj one tamo kako im je kada odu u Borovo (a ti ako znas znaces u koji deo - naselje ili selo) ili ako odu malo do Osjeka...

Taj vizni rezim je pokrenula jos miloseviceva politika a ne hrvati ali nema veze (to je nasa unutrasnja politika)

U odnosu na predhodnih par godina malo su se popravile sale na srbe jer sada ima i grafita, vrati te nam nase Srbe jer se ta podrucja maovno naseljavaju sa siptarima (ko moze da proceni zasto znace).

Na najvecoj straro robnoj kuci u Vukovaru (Nama) koja nije jos ni ocela da se obnavlja, na svakom zidu pise Srbe na vrbe...

Sta je sa zaposlenjem? Na prste mozes da nabrojis one koji su zaposleni a prezivljavali su pre jer su kupovali evre do kuna pa dolazili kod nas pa kupoali hranu jer je bilo jeftinije... a danas jos uvek je sverc komerca ali sa madjarskom jer je ispatljivije. A ko moze bavi se zemljoradnjom.

Jedino cisto srpsko selo su Negoslavci koje je postalo opstina i dobija toliko novaca da ima para da servisira foto kopir a sistem je napravljen kao getositicki tako da se sva dokumentacija (pasos, licne, karte...) mogu izraditi u selu jer da se smanji odlazak srba u grad.

Ako slucajno (ali stvarno slucajno) na cirilici das doktoru parce papira na nazivom leka... ne ce znati da procita.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ni kafa, ni kava, pravilno je kaHva! To ti je ta palatalizacija, o kojoj pojedinci nemaju pojma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:12:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.