Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: : : : Стадиони : : :  (Pročitano 70398 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
Upravo zbog svega toga je privatizacija nesto sto je neophodno i potrebno sto pre! Da se ulozi i u struku i u infrastrukturu. Jedno bez drugoga ne ide. Zasto bi smo iskljucivali nesto od ovoga, zasto jednim udarcem ne ubiti dve muve?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ма може, ал мени је та струка под број један. После иду остале ствари од броја 40. Ако уз ту струку има пара за још нешто онда ОК, ал струка је све и свја.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Вртимо се у круг, ја у клин, ти у плочу. Smile Струка и квалитет у фудбалу између осталог зависе и од инвестирања у клубове и наравно у пратећу инфраструктуру. Па то је чиста логика, изградња добрих терена и стадиона утичу и на интересовање за фудбалом код млађих генерација, а наравно добија се адекватан простор у овим усраним медијима за популаризацијом фудбала, што опет утиче и на спонзоре, а вероватно и на бољу посету на трибинама.

Добро је то Кинг дефинисао, успешна приватизација је гарант да газда клуба неће дозволити да му тим воде наставници физичког, ДИФ-овци и свршени студенти виших тренерских школа без одговарајућих лиценци. Није ваљда да је теби потребно "пластично" објашњавати... када посадиш квалитетније семе, много је већа вероватноћа да ће и плодови бити бољи. Smile А тај стадион у Кули колико знам никада није реконструисан у правом смислу те речи, осим што су му мало испеглали терен и окречили свлачионице, оно је и даље обична руина. Наставићемо неки други пут, прошло пола три, лаку ноћ. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ма разумем ја то, ал то је јако велика инвестиција а дешава се на подручју где фудбал умире и где се уопште не препознаје због чега је то тако. Има логике кад кренеш да улажеш а имаш смишљен неки план. Мени ово личи само на шминку и због тога мислим да нема леба од тога.

Ноћ брате.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia 3310
Све то стоји када је у питању посрнули фудбалски стил,ал' сам сигуран да без инфраструктуре апсолутно нема никаквог напретка.Наша земља је у принципу стара филозофска оаза,и у свему томе као да заборављамо да тренутно у региону имамо најмање стадиона са осветљењем,да се у комшилуку организују финала европских фудбалских такмичења док ми и даље сањамо о ноћним терминима и незараслим трибинама.

Можда са најуређенијих домаћих објеката та слика и не изгледа толико депресивно,али свима који су барем и део живота провели у мимомирису мокраће дружећи се са гуштерима,голубовима нелетачима,пијавицама и сл. иза речи инфрастуктура знак узвика није стран.

Поједини домаћи стадиони у последњих неколико година добијају неке новитете.Када на пример негде гостујеш дужи низ година и то у неком блентавном дневном термину а то напрасно замениш ноћним,потпуни амбијент фудбала се мења из корена.Ко год играо доле на терену осети то.Са друге стране доказ да клуб послује са неком визијом је у најмању руку и то.Одличан пример долази са Беглука где је након изградње новог стадиона,Слобода започела живот у новом духу миљама озбиљније него раније.Одмах се уз нови дом ствара и нова прича о клубу која повлачи и разне маркетиншке акције.То наилази на симпатије неких нових клинаца,реактивацију љубитеља фудбала и све оне који нису обелели од синдрома ''гледам све и што више''.Нек тај ''батађоризам'' буде и одбојан,део људи се већ заразио.Ролало то тако кроз историју,а биће и у будућности.Дрес је већи од играча,а овај други игра фудбал.

Наравно под променом инфраструктуре мислим да се не узимају ситне поправке и шминка.Кула је такав пример.Људима који је редовно посећују освежењем стадиона променио се делимично поглед на тамошње сивило,али такви би завршили тамо и да се руше трибине.Публика тамо је размажена и то је цео одговор на другу констатацију.Они су годинама имали бесплатан улаз на стадион,Џомбалери је ту увео мало рестрикција а кад се размазиш па наиђе и мутно време,а Ајдук не игра по нотама свирача,лепше је остати уз даљински управљач.

Македонија је комедија.Јасно је да је у ери градозиданија свега и свачега тамо око бачено и на стадион,а престоници је требао један такав објекат - спојиш све у једно и рол.То је лепо на око,ал' кукаће народ и над тим и над оним силним партенонима и коњаницима.Но они су нефудбалска нација у сваком погледу,стога их је можда боље заобићи.

За крај,овај пројекат из Новог Сада је врхунски.Прави нижелигашки британац,још у крају какав је Детелинара упада у калуп те приче.Други по броју становника град у Србији,заслужује наравно и градски дерби.Боже здравље па да никне и то.

IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
Samo da se nadovezem malo na ovu pricu od juce...

Nasim klubovima uopste nisu potrebni veliki stadioni, niti neka posebno ogromna infrastruktura. Vazno je uraditi dobre terene, odnosno podloge, za utakmice i treninge, a sto se tice samih stadiona kao gradjevina, najbolje napravite neke manje, ali funkcionalne objekte. Osim 3-4 kluba u Srbiji, ostalima ne treba stadion sa vise od 10 000 mesta. Ne treba im ni toliko. Partizan, C.Zvezda, Vojvodina i eventualno jos 2-3 kluba da imaju malo vece stadione i to je to.

Takvi stadioni uopste ne moraju biti skupi i moze se vrlo lako doci do njih, samo ako postoji volja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 574
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Benq 
По мени је лепше да је стадион пун навијача и да их има до 12 сома, него да имамо стадионе од по 35 сома и више да да зврје више него полу празни...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Novom Sadu bi Vojvodina trebala da bude prioritet, a ovo ce da bude skadar na bojani ako se ikad i pocne raditi Smile

Kole, ne znam kakve veze ima stadion sa marketingom Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia 3310
Знаш кад гори нека озбиљнија ватра у насељеном месту,па се сви мештани окупе да виде шта се дешава.Људи воле промене и новитете,у том смислу сам сигуран да је нови стадион Слободе привукао пажњу и оних који би га често заобилазили у широком луку.Уређен дом шаље лепу позивницу,па на тај маркетинг и мислим јер добро знам да је он немогућ на многим домаћим теренима чијих се слика и прилика гаде и они који их највише воле.
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Oni koji su ga obilazili i sada ga obilaze svakim danom u godini osim ona 2 dana kada je vasar Smile

Salu na stranu, slazem se sa recenim Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.