Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: : : : Стадиони : : :  (Pročitano 70508 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Kad Ere nesto naprave mora da valja  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
С обзиром да је стадион грађен доста дуго, попут "Скадра на Бојани", морало је добро да испадне. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Znas i sam da je kod nas sve uvek tacno na vreme Wink Cak i kada ne izgleda tako Wink
« Poslednja izmena: 25. Okt 2011, 16:37:18 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Јесте мајку му. Smile Него, источна трибина би морала да се среди споља, бетонски стубови и арматура штрче деценијама, ваљда је давно планиран још један ниво да се изгради, али то никада није реализовано.

Ваљало би да одраде још неколико редова трибина..., ма било шта, само да не остане овако:

Иначе стадион је испао боље него што је било ко очекивао, реално, још кад му легну рефлектори и неки јебачки семафор, биће к'о гром! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Ispao je losije nego sto sam ja ocekivao, sto se tice estetike i tacno onakav kakav sam ocekivao sto se tice kvaliteta radova Smile

Taj deo iza istoka se trenutno radi mislim da ce to biti sredjeno za par dana a ti dodatci za jos jednu tribinu na istoku nece biti dirani jer postoji mogucnost da po potrebi tu bude dogradjeno nesto.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Pa taj istok valjda rade, pa zato tako izgleda... Ima jos par stvari koje su u planu da se naprave, koliko sam ja razumeo, moze bolje da kaze Orfanelin... EDIT: Vec je rekao...

Steta je samo za taj sever, malo je stvarno cudna ta tribina, ajde to sa kucom ce se i srediti, al taj je sever stvarno cudan, a zbog prostora se ne moze mnogo popraviti koliko razumeh...

A i inace za srpske stadione je karakteristicno da imaju kucu u sastavu, eto npr. stadion u Novom Sadu... Samo sto je ta kuca, obicno kuca fudbala(sto bi rekli ovi iz fss), ovde je ipak privatna pa to dodje problem... Smile

Meni estetski izgleda super stadion, tj. bar na ovim slikama...

« Poslednja izmena: 25. Okt 2011, 17:10:02 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
jebes kucu pored ima stadiona sa terasama okolnih kuca koje su iznad samog igralista,a o banderama na centru da nepricamo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Pa tu iza istoka su provlacili gasovod pa su u isto vreme da ne bacaju pare odlucili i da prosire put do onog zida sto se vidi na slikama. Sada ce to da srede i da asfaltiraju sve... Posle toga treba da se resi pitanje kuca i da se stave reflektori posto trafo stanica vec postoji odnosno uradjena je u toku rekonstrukcije stadiona.

Severna tribina bi mogla da se uradi u pravilnom obliku ali je nekom sinulo da ne treba da zaklone vrticu pogled na zabucije(brdo preko puta) odnosno na zelenilo Smile Prostora ima sasvim dovoljno. Mada u nekom mom vidjenju i nije lose sto je manja tribina, manje ce bagre da se skupi na vasarima.

Citat

FF u kooperaciji sa direktorom stadiona, poceli su sa dodatnim ulepsavanjem nase druge kuce. Trenutno je u zavrsnoj fazi izrada grba iznad tunela, a u planu je iscrtavanje jos par murala na samom stadionu, unutrasnja dekoracija prostorija, kao i projekat stepenista koje vode ka VIP lozi...
« Poslednja izmena: 25. Okt 2011, 17:26:55 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Орфе, нисам мислио на естетику већ на квалитет, већина људи се слаже да је то урађено доста добро. И заиста што написа Јакша штета што је север остао онако "назубљен" са падајућим трибинама, ок смета она кућа да се споји са истоком, а колико сам разумео улица и још нека зграда иза (обданиште, школа... шта ли је већ) утичу на онакав изглед северне трибине... Чак и југ има пад према западу због оних степеница иза трибине и зграде која се налази одмах уз стадион.

Мора се узети у обзир да је и простор на коме се налази стадион био лимитиран, па су одрађивали компромисна решења, а слажем се да је сам пројекат могао да буде бољи. Како год, када се заврше сви радови, може се рећи да ће Ужице имати један од бољих стадиона у земљи, мало ли је на ову нашу реалност. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
Pa stadion su radili Jedinstvo i Putevi Uzice a to su svetske firme. Verovatno najjace u Srbiji iz te branse, ako ne i u granicama ex yu. Tako da ne vidim zasto bi dovodili u pitanje svoju reputaciju. Problem je projekat a ne prostor, da je imalo volje moglo je da se odradi da bude spojen stadion Smile Ali jednostavno su odlucili da urade ovako i to niko ne moze da promeni...

Citat
може се рећи да ће Ужице имати један од бољих стадиона у земљи, мало ли је на ову нашу реалност
To je prvi reprezentativan objekat izgradjen u ovom gradu od demokratskih promena devedesetih godina Smile
« Poslednja izmena: 25. Okt 2011, 17:31:07 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 62
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.