Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:16:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Žene žele - od Nas?  (Pročitano 24122 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Jaoj sto vas volim ovakve...Sad svi odjednom volite fine, mirne, stidljive, tihe, povucene... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 1800
Citat
A stidljiva a samouverenog stava...Kad si ti video neku takvu, leba ti?

Možda malo paradoksalno zvuči ali ja ne umem bolje da objasnim  Smile I da, ima ih... Kol'ko oćeš...

E pa ne mozes da poredis tako dve razlicite situacije  Smile Da bi mogao isto da ih izmeris, moras i zenu zmiju staviti u situaciju gde ce biti sama i kako ce se tada ponasati, i stidljivu staviti u scojalno okruzenje  Smile  Mislim, svaka riba deluje stidljivo ili sta vec kada seta kera u parku, hahahah  Smile  Kako bi se taj tvoj tip ponasao u socijalnom orkuzenju? Otkud znas da se ona ne bi ponasala kao iste te zene zmije torokuse, i otkud znas da ta ista zena zmija za sankom sto popravlja simnku ne bi delovala manje nepristupacno kada bi bila u nekom drugom okruzenju? Dont miks frogs end grendmas. Uostalom, postoji brdo nijansi izmedju i gomilu tipova...Zasto ta tvoja isto tako ne bi mogla da deluje kao kucka?U fazonu setam psa i mnogo sam kul i besna sam na svakog lika usput koji me smara? Smile Ti to ne mozes da znas, isto kao sto ne mozes da znas da neka riba koja se zajebava sa drugaricama za sankom jeste kucka - mozda je skroz normalan lik, otkud znas?

E pa jesam banalizovao, priznajem, i jesam empirijski projektovao generalizaciju ali šta da radim... Tako ja to vidim... To ne znači da neću pokušati kod žene zmije, niti da ću misliti da su sve žene koje sede za šankom i piju viski s' led loše osobe, fukse itd... Daleko od toga... Ali ja sam takav da moram da krenem od nečeg, od neke pretpostavke, pa makar bila pogrešna, i posle potvrđujem ili obaram svoj prvobitni stav kroz razgovor sa tom devojkom... To je donekle razlog mog shvatanja nedostupnosti devojaka, i isto tako mogu i ja tvoje shvatanje da preispitam... Otkud znaš da su kučkaste devojke nedostupne? Al dobro, to smo već apsolvirali...

Jednostavno ne mogu da gledam svaku nepoznatu devojku kao tabula rasa... Da, malo sam stereotipan čovek, ali nisam nerazuman i nije moje mišljenje nepromenjivo  Smile

Citat
bar, žena zmija za šankom sa drugaricama popravlja šminku.

Sta znaci zena zmija - jel zena sa glavom pitona ? Smile

ma to je blaža verzija lolane  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Otkud znaš da su kučkaste devojke nedostupne? Al dobro, to smo već apsolvirali...

Nisam rekla da jesu, samo kazem kakav utisak ostavljaju Smile

I moram da protestujem...Zasto sad ispade da su stidljive koje cute kao mule bolje od nas koje nismo?!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
a sta je ovdje problem, meni nikako nije jasno  Smile

ako prilazis naslijepo, bez ikakvog prethodnog znaka ili podznaka, ocekuj sve i budi spreman na sve, vrlo je prosto. ko ti je kriv sto si pogresno procjenio?

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Problem je sto su zene danas grozne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
ma to je blaža verzija lolane  

Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2010, 00:44:17 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Otkud znaš da su kučkaste devojke nedostupne? Al dobro, to smo već apsolvirali...

Nisam rekla da jesu, samo kazem kakav utisak ostavljaju Smile

I moram da protestujem...Zasto sad ispade da su stidljive koje cute kao mule bolje od nas koje nismo?!  Smile Smile
Samo ako su otvorene i lafovi-tad su "kučke" extra. Ove druge su grand bitchiz što izigravaju nedodirljivost, neznam kome su takve zanimljive jer su vrlo piglu i boring.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2010, 00:48:39 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
problem je sto bi svi da kresnu najbolju djevojku, ali da im ona prva pridje i polize noge i zamoli ga da je pojebe i onda da jos moli da je ozeni jer je on tako dobar jebac.
-_-
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Bingo!  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
problem je sto bi svi da kresnu najbolju djevojku, ali da im ona prva pridje i polize noge i zamoli ga da je pojebe i onda da jos moli da je ozeni jer je on tako dobar jebac.
-_-

Ali da pritom bude stidljivo samouverena, produhovljena i slobodnog duha  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:16:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.