Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 22:16:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta Žene žele - od Nas?  (Pročitano 24025 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
Kad je žena jaka šalje poruku da joj zaštita nije potrebna što je jednako tome da joj muškarac nije potreban.

To mozda u vasim paranoicnim glavama . Smile
A i sta znaci jaka zena ? Ako zena ima svoje misljenje i stav o svemu i svacemu to uopste ne mora da znaci da je jaka . A i na kraju ,ako je neko stavrno jak (citaj stabilan u teskom zivotnom periodu ) -i njemu treba partner ,i njemu treba osoba pored ,koju ce da zagrli i oseti da nije sam na svetu . Treba naci uporiste u sebi ali daleko je  zdravije i prirodnije kad imas partrnera s kim mozes da podelis brigu . Ne treba biti sebicni egoista i ostaviti sve brige na svojim plecima . Smile

Sta je jaka zena po tebi Tax?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Kondoliza Rajs?   Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Pa i fora je u tome da žena može da bude prava žena samo pored viteza, a to nije bilo koji muškarac. Wink
...
Naravno da nije.Ima toliko prostih seljačina koji se ponašaju s'nepoštovanjem prema devojkama da je minimum koji treba da dobiju suzavac u oči. I žene umeju da provociraju pa kad preteraju onda je kasno. Ima muškaraca koji imaju odvratne majke i žena koje imaju horror očeve tako da je svako svakom ponekad okidač za osvetu.
 Ne radi se o tome;Ono što može da pomogne usamljenim ženama jeste da osećaju ko im se dopada,da posmatraju,daju malecne signale,ohrabre.  Kako mislite da vam neko prilazi uopšte ako izgledate kao da vam niko ne treba? Znate,to je veliki problem. Muškarci imaju ukodirano da čekaju "Mate signal" što znači da ako vam se neko svidi-ne čekajte da vam on pročita misli već ako primetite da vas p/osmatra i svidja vam se-dajte mu malkice do znanja  Smile

Citat
Kad je žena jaka šalje poruku da joj zaštita nije potrebna što je jednako tome da joj muškarac nije potreban.

To mozda u vasim paranoicnim glavama . Smile
A i sta znaci jaka zena ? Ako zena ima svoje misljenje i stav o svemu i svacemu to uopste ne mora da znaci da je jaka . A i na kraju ,ako je neko stavrno jak (citaj stabilan u teskom zivotnom periodu ) -i njemu treba partner ,i njemu treba osoba pored ,koju ce da zagrli i oseti da nije sam na svetu . Treba naci uporiste u sebi ali daleko je  zdravije i prirodnije kad imas partrnera s kim mozes da podelis brigu . Ne treba biti sebicni egoista i ostaviti sve brige na svojim plecima . Smile

Sta je jaka zena po tebi Tax?
Hm...
 Mogu da kažem koje su osobine kod žena su meni omiljene:
 Iskrenost
 Dobrota
 Inteligencija
 Dostojanstvenost
 Ženstvenost

Kondoliza Rajs?   Smile
Ne
  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Šalila sam se.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
 Pa i ja sam  Smile
Nego daj neki info o tome kako vam prići,šta volite-kakva prilaženja,šta vas smara kad muškarac radi prilikom udvaranja i kako bi bilo bolje...  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Eh, Taks, moj poslednji uspešni prilazak desio se pre 5 godina, još u srednjoj! Pala sam na priču o nemačkim egzistencijalistima (filozofima), jer sam tada imala hipotezu da ne postoje pametni muškarci. Eto kolika sam somina bila.  Smile Sada bih verovatno nekoga ko mi mi pričao o tome dok pijem i pokušavam da se razularim ( Smile ) šutnula međ' muda.  Smile

Ipak, znam šta mi se dopada (sad), a šta ne, mada prvo moram da se ogradim da ja i nisam baš najreprezentativniji uzorak žena/devojaka. Ja sam čudna osoba, pa se može desiti da zbog primene nekog mog saveta dobiješ šamar ili, ne_daj_bože, zavišiš u policiji.  Smile Smile

Mislim da je najbitnija komunikacija koja se ostvari između objekta i subjekta muvanja (da prostite na terminologiji  Smile). E sad, ta je komunikacija specifična isto koliko i njeni učesnici, tako da formula ne postoji!  Smile Ala sam pomogla.  Smile Smile

Nego, kada me neko osvoji (a to uopšte ne mora biti muškarac/potencijalni štatijaznam, već može biti bilo ko, žena, dete, prodavačica, pacijent  Smile - ko mi na neki način prija), jedini univerzalan recept jeste smisao za humor. Da se ne lažemo, Pajtonovski smisao za humor. Eto.

Ne znam šta pametno da ti napišem, kao što rekoh - nema formule niti garancije uspešnosti. Jedino da možda priču o Chemtrailsima ostaviš za neku kasniju fazu upoznavanja.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Podrazumeva se da ću da je kasnije udavim sa tim  Smile

Montipajtonovski humor je dosta bistar i inteligentan humor  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Montipajtonovski humor je dosta bistar i inteligentan humor  Smile  Smile
To je upravo razlog zašto baš i nema horde obožavalaca, posebno u Srbiji. Ne kapiraju ga ljudi, mada ostavljam i prostora za onu odvratnu floskulu da se o ukusima ne raspravlja.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Tax, kada bi izlazio na neke normalnija mesta koja nisu Faking napucani gotik Underworld gde nemas prolaz kod zena ako ne nosis korset(cak iako si musko) i ne igras na sipci(cak iako si musko), i Stefan Braun gde nemas prolaz kod zena ako nemas da das 1000 dinara za samo jedno cepi, mozda ce ti biti lakse da neku nahvatas i pokupis neke signale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Tax, kada bi izlazio na neke normalnija mesta koja nisu Faking napucani gotik Underworld gde nemas prolaz kod zena ako ne nosis korset(cak iako si musko) i ne igras na sipci(cak iako si musko), i Stefan Braun gde nemas prolaz kod zena ako nemas da das 1000 dinara za samo jedno cepi, mozda ce ti biti lakse da neku nahvatas i pokupis neke signale  Smile
AMEN  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 22:16:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.