Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:16:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta zena danas da obuce...  (Pročitano 143373 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
a, to si ti  Smile Smile

pustaj kosu ba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
ama ja ženo  Smile

ali meni se ona frizura svidja,a i tjera me da pazim na kilažu  Smile

kako sma se danas iznervirala,odem po haljinu,obujem se,obučem blabla..i svi ćute jedno minut i kažu-pa slatko je,noge ti bolje izgledaju u štiklama nego inače..meni već pada mrak  Smile

ne mogu stalno da nosim duge haljine i farmerke majka mu stara... ( ovo za noge-imam genetski jače noge,ne sad kao balvane ali noge su mi baš slaba strana  )
« Poslednja izmena: 17. Dec 2012, 21:58:47 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
nisam znala da si toliko visoka, to je jako lepo, ja mnogo volim visoke devojke (sisate)  ovaj, velike oci  Smile Smile Smile

za kosu, pa videla sam ti frizuru, nije lose to, ali ja bih to pustila i farbala u tri nijanse cokoladice, onako da deluje gusce i malo na viklere velike mekane navijala pre spavanja, probaj aman, ako nesto raste i moze da se otfikari to je kosa  Smile

a za stil.. pa ne znam kakva si u butinama i bokovima, znam da nisi debeljuca, ali mozda imas taj kritican deo.. ako nemas onda cigaret pantalone sa dzepovima vertikalnim sa strane, ako imas bokove i butine onda ravne pantalone dugacke sasvim isto moze dzepovi sa strane, gore nikad nista kratko i usko, najkraca duzina topa da ti bude do pola boka

ako nosis farmerke, onda obavezno pozadi dzepovi, sakoi dugacki do pola boka strukiranog kroja dugog uzanog revera, majce sa dubokim v izrezom ili camac izrezom, kosulje uvek uvucene u pantalone ili suknju, suknja izkljucivo visoki struk, i suknje ili sasvim kratke ispod dupeta ili do pola kolena ili malo iznad kolena, nikad nemoj onu medju-duzinu suknje, jer ti skracuje vizuelno butinu, nakit oko vrata obavezno neki dugacak, esarpe, narukvice..

cipele probaj poluduboke sa stiklom i platformom ako imas dugacke noge, cizme uvek sasvim visoke, jahace, do kolena i ravne, ako ides na otvorene prste onda uvek crno ili neutralno bez..

kaputici jarkih boja poput zute ili plave, velike guzvane kozne torbe

stejsi i klinton imaju ono cuveno : Color, Texture, Pattern, Shine  Smile

mozes i toga da se prizdrzavas, tu ne mozes da pogresis, to je nikad jednostavniji sistem za oblacenje a daje najbolji rezultat, ako hoces da imas nekakav stil
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
metar i osamdeset ,skačem od sreće po zidovima svaki dan  Smile

u pravu si za kosu,nema neku živost . frizuru volim,ali fali volumen. imala sam sa dužom foru sa papilotnama i ispale su kul loknice xD

Što se oblačenja tiče,sklona sam tunikama i rukavima u fazonu slijepog miša  Smile   Inače volim asimetriju i te stvarčice,nakit,marame.. dam sebi slobodnu gore,jer sa nogama i nemam baš.

Ovo što me sad muči su baš te suknje,bih da ih nosim u ovim mjesecima,tu neka dužina do koljena,par mnogo dobrih..  ali ne umijem da uživam u njima kad ih obučem,jer nemam osjećaj kako treba to da izgleda  Smile
obučem,virnem na ogledalo i skinem odma'..kao debil neki. Jer imam osjećaj da tako visoka djelujem kao gromada.
Moja drugarica je jako mršava,moje visine..ali nema stvari koja joj ne stoji !
Sako sam počela skoro da nosim,rado bih neke vrišteće boje da nadjem  Smile
pantalone volim da imam crne,jednostavne.. sad malo više nosim kraće čizme jer me duže zbunjuju. volim jedne-dvoje od dužih,za ostalo imam osjećaj da mi nekako noga  izlomljeno djeluje  Smile

Volim kapute isto.

fala na pomoćii !  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
kojoj pomoci  Smile

probaj sa suknjama koje imaju dzepove, za pocetak dok se ne opustis, ovo je dobar kroj, ova duzina je najbolja
http://www.cablecarcouture.com/wp-content/uploads/2009/09/selah-dor-pencil-skirt-hip-pockets.jpg

uz ovakve suknje ide najbolje poluduboka cipela sa stiklom, a moze icizmica kratka sasvim

gore nesto sljampavo, najbolje slepi mis majca koja pada sa jednog ramena I neka bogata ogrlica sa pet kila nebitnih informacija, odozgo kaput sa malom ovalnom kragnom koji se dole siri I tricetvrt rukavi
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSgSZmEqeJM99QORlWYMxCc3imPL1e3OPKYnL7GcvBpvSTqysW4

a cipele duboke sa stiklom ili ortopedskom petom, zavisi sta volis

http://m.zappos.com/fiel-bateau-black-black
http://m.zappos.com/franco-sarto-lingo-black-leather
http://m.zappos.com/ugg-ambrogia-black
http://m.zappos.com/nine-west-like-a-queen-dark-natural-leather
http://m.zappos.com/chinese-laundry-lolaa-black
http://m.zappos.com/diesel-sydnay-12-black-leather
http://m.zappos.com/betsey-johnson-viivian-grey-leather

taj princip sad za zimu plus dugacki dzemperi sa velikim strikanim okovratnicima, to je lepo na ovakve cipelice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
imam sličnu suknjuuu!

a te braon cipele su...uh !  Smile

vizuelna pomoć je tek veliki plus  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
pa ekstra, uzmi neke carape sa motivom ili nekom sarom, debele grilonke I tu suknju, slepi mis majcu  inakit, a cipelice nadji neke ovako, ali da ti budu udobne I ocekujem slike na fejsu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
i u inbox  Smile

imam jedne tamno zelene cipelice,klasične.
Budimo u kontaktu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 23.0.1271.97
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.13
i u inbox  Smile

imam jedne tamno zelene cipelice,klasične.
Budimo u kontaktu  Smile
ocekujem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 22:16:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.