Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta zelite  (Pročitano 4678 puta)
17. Jan 2004, 16:45:44
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
Deluje malo uopstenoali mnogi ne znaju sta u stvari zele. I tako nastaju mnogi nesporazumi, teskoce, nesuglasice, svadje...
Sta je vama vaznije da znate- sta zelite ili sta ne zelite?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Da znam sta zelim jer je lakse boriti se za ono sto zelis nego boriti se protiv onog sto ne zelis
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ne bih se slozio...
Ljudi znaju sta zele... ali ne znaju kako do toga da dodju i cesto pogrese u proceni da li su dosli do cilja...
Isto tako , ako se bacis malo u razmisljanje docices do zakljucka da u korenu svakog covekovog postupka lezi strah...
Strah da ce nesto biti, da nesto nece biti, da ce se nesto desiti, da se nesto nece desiti, i sl.
Tu je oduvek ono misticno pitanje, bar je sa mene uvek bilo misticno:
A sta ako uspem da postignem sve, a onda shvatim da to nije ono sto zelim?

Pokusacu da to recima objasnim... mada bi rukama bilo lakse Smiley
Ako nesto zelis, razmisljas o tome i to i dalje bude ono sto zelis, onda je ne sumnjivo to ono sto zelis Smiley hm... too complicated.
Ukoliko se trudis da nesto imas, postignes, ako to zaista postignes na zeljeni nacin, ako si mentalno zdrava osoba, nikad ti na pamet nece pasti misao da to ipak nije ono sto zelis... ako ti padne, onda ti svakako nisi postigao ono sto je bio cilj vec si negde omanuo a nisi ni svestan toga.

Smatram da je zelja za necim ili nekim neverovatan dobar pokretac u zivotu, verovatno jedan jedini koji moze zameniti ljubav...
Mada... i ljubav je zelja... zelja da savrseni fluid izmedju 2 osobe zauvek cirkulise medju njima, da im daje zelju za zivotom, napretkom, da im daje injekcije pozitivne energije koja je preduslov za srecan zivot kako to dvoje ljudi tako i ljudi koji njih okruzuju.

Svadje, teskoce i sl nastaju kada se medjusobno raspravljaju 2 ljudi za razlicitim stavovima, i zeljama u vezi necega.
Mogu njih dvoje savrseno da znaju sta zele, cak i kako da dodju do toga... ali ako potegnu neku temu za koju nemaju isti odgovor a pritom su dovoljno temperamentni da krenu u ubedjivanje docice vremenom do eksplozije.
Zasto se deca i roditelji svadjaju, muzevi i zene? Think about it Smiley

Da se vratim strahu sa samog pocetka...
Cesto je strah podsvesna kategorija, nesto o cemu nemamo ni najblazeg pojma da nam se desava...
Background processes na racunaru Smiley
Isto kao i kod njih... imas gomilu procesa koji rade nesto u pozadini, pa cak i ako ne radis nista znacajno na racunaru on ume da pobrljavi... jednostavno neki od tih procesa je zakucao zbog necega...
E pa tako i ovaj crv straha u glavi non stop nesto radi... i onda covek jednostavno na neki nacin pukne jer je neki od tih procesa preterano pojeo memoriju...
Pre ili kasnije, u manjoj ili vecoj meri, privremeno ili trajno.
ako si dovoljan poznavalac sebe... ti ces znati kako da, nakon sto se to desi, ubijes proces u glavi i nastavis dalje [preterujem sa racunarskom terminologijom, znam... al sta ces, geek Smiley]

Sta ne zelim...
Iskreno ne zelim da se dese neke krupne stvari koje ce mi zivot promeniti na gore, jer je i ovako prilicno tezak... mada...gura se na misice...

Sta zelim...
Isto tako iskreno i jako zelim jako malo stvari... to su stvari koje mi iz korena mogu izmeniti zivot... na bolje... jer... ne moze se zauvek na misice gurati... ma koliku kondiciju covek imao... vremenom popusti...

Sta mi je vaznije da znam...
Nije to biranje... sta ti je vaznije da znas, da pevas ili da igras basket...
Ovo je nesto sa cime se radjas, i ti to znas... nisi uvek svestan toga, ali to uvek negde u malom mozgu znas. Jednostavno, to je samo vadjenje informacija sa nekog mesta, nikakvo ucenje, filozofija i sl

P.s. Misao godine po ovom pitanju Scary Movie 3:
I have a dream
What is your dream
To have a dream Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2268
mob
LG 
podpuno se slazem sa SFom

sto znaci ako nesto zelis ne znaci da ce ti se ostvariti odnosno da ces dobiti to sto zelis a u drugom slucaju mozda dobijes ono sto ne zelis a u stvari dobijes ono sto zelis a nisi ni svestan toga da je to sto si zeleo dobijeno Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Velika je istina ona narodna, da covek ni ne zna sta je imao dok to ne izgubi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2268
mob
LG 
da ali u vecini slucajeva ljudi i ne znaju daje to tako Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
zelim da budemo zivi i zdravi , da naprdujem u poslu , da nadjem vise normalnu devojku jer mi je pun qrac napucanih , nafuranih devojaka , sponzorusa ....  eh , svasta ja zelim
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Zrenjaninac, citas mi misli Smiley
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
To su zelje svakog normalnog coveka..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3051
ali izgleda da nema vise normalnih devojaka ....
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.