Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

>> Pitate se gde su nestale galerije devojaka? Kliknite ovde! <<

Vazno: Molimo vodite racuna o ponasanju na ovom delu foruma i procitajte nova pravila sex foruma!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta vise volite (preferiratre), Obrijane ili Cupave?  (Pročitano 64031 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
Citat: Snjeguljica
ja sam pola muslimanka a pola srpkinja,zato sam nekad podsisana dole a nekad obrijana,najcesce sam obrijana skroz ljeti

Ovo je cista paljevina. Turci su se brijali, ali mi se cini da se taj obicaj nije jace primio kod nasih muslimana. To znam jer mi je poreklo jednim delom Muslimansko. Mada je pohvalno to sto radis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
Citat: Viki
[/size] Smile [size=12px]
EJ VI MUSKI A STO SE I VI NEBI MALO PODSISALI DA SAZNATE KAKO JE TO KAD VAS TO VEC TOLIKO ZANIMA!
GLUPO PITANJE --- GLUP JE I ODGOVOR Smile

Ja sam to juce probao. Osecaj je strava. Kita vam izgleda nekako duze. Problem je sto ka bi neko to primetio pomislio bi da sam peder!?

A posto je Isus bio jevrejin sigurno je bio obrezan i obrijan. Hocu da kazem da je brijanje obicaj koji je nastao u starom Egiptu. Jevreji su te obicaje pokupili a posle i Arapi i Etiopljani tako imamo i muslimane i hriscane i jevreje koji se briju i obrezuju a svi misle da je to samo muslimanski obicaj! To nema veze sa religijom vec sa pustinjskim uslovima zivota, a to je visoka temperatura i puno peska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
Citat: KRME
Citat: Snjeguljica
ja sam pola muslimanka a pola srpkinja,zato sam nekad podsisana dole a nekad obrijana,najcesce sam obrijana skroz ljeti

A jel nosiš leti gacice i da li ti muve idu na nju?

Ovo je cist sovinizam.

Moja kita ne misli ni na veru ni na naciju. Ko ne bi Salmu (mirna na arapskom) Hajek samo zato sto je arapkinja, ili Sakiru iz istog razloga. Jasmin Gauri takodje. Pa pevacica Emina Jahovic sestra kosarkasa Mirsada Turkcana, pa nekada Ena Begovic (setite se scena Caruge), Silvana Armenulic (kladim se da niste znali da je muslimanka), Fahreta Jahic (Lepa Brena)...

Da su moj cale ili moja keva tako razmisljali sad ne bi imao ko da vam ovo pise Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
Citat: loverboy
Krem iskren ti je nick. Obrijane su definitivno lepse. A da li ste znali da plivaci briju ..... Ja sam se bavio plivanjem jedno vreme, trener je zahtevao od nas da se brijemo. Bas sam to mrzeo,  fala bogu sto se vise ne bavim plivanjem.

Znao sam.

Briju se i ostali sportisti. Bar ispod miske. A to je i normalno. Zene se briju ispod miske a muskaci koji gore zduba to ne rade. Gde je tu logika.

Malo zesce se briju biciklisti, zbog trenja sa vazduhom i boljeg hladjenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
I naravno da vise volim obrijane! I zenama je jasno da su lepse bez dlaka pa se briju i depiliraju svuda samo ne dole. Valjda ih sramota, sta se decko da kaze (u smislu da ce da pomisli kako je perverzna), a i treba otic kod ginekologa posle.

Jebote mi smo 500 godina bli pod Turcima a nista pametno od njih nismo naucili. Bar da smo higijenu i brijanje od njih uzeli!

Evo vam informacija o brijanju.
Grupa koja se bavi brijanjem pubisa.
http://groups.yahoo.com/group/CH-D-A-Intimrasur
Nudisticki klub koji okuplja samo izbrijane nuiste, najnudistickiji nudisti.
http://www.wnn.nu/UK/NSC/NSCuk.html
Jos jedan smooth nudist klub. (ovo je uvodna strana, treba kliknuti na slicicu u levom cosku)
http://www.snupie164northwood.freeserve.co.uk/index.htm
Forum sa linkovima na slicice.
http://www.theshaversforum.com/forum/viewforum.php?f=3&sid=2501b8e85ff5b0298d0bf8184224f3f1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
za devojke:
Definitivno brijane.
Lepse...higienicno...i lakse...
za muskarce:
Nisam bas za to...ne znam, izgleda mi "celavo" bez ...(izvinite muskarci ali to je moje misljenje)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
za devojke definitivno brijanje, samo sto je to samo jos jedan glupavi posao vise. Idealno resenje za to je depilacija, ali jebi ga,ona MNOGO boli, bar mene Smile

za muske, bolje preferiram neobrijane, nekako mi tako deluju odraslije, a obrijani mi izgledaju kao neki pederi. Imam primitivno blakansko, misljenje ali sta cu mu ja sad. Ipak mi muski deluju zreliji kad se ne briju dole Smile
IP sačuvana
social share
One ring to rule them all
One ring to find them
One ring to bring them all
And in the darknes bind them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
Depilacija DOLE? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rr...samo kad pomislim BOLI.
"Bikiniline" je maksimalno sa depilacijom, a ostalo bezbolno MACH 3.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 126
Ma bolje ti je da uopste ne probas dole d se depiliras. Ne da boli, nego boli. Ja sam jednom probala i NIKAD VISE. Mada mene svaka depilacija uzasno boli, ali tu je bilo katastrofa.

Inace kao sto ti rece, MATCH 3 JE ZAKON. Stvarno nema bolji

Ili je jos nejbolje ako nadjes nekog dobrog frajera, pa ga nateras da ti plati lasersku depilaciju. Onda se otarasis bede za sva vremena, mada to normalno kosta Smile
IP sačuvana
social share
One ring to rule them all
One ring to find them
One ring to bring them all
And in the darknes bind them.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
Da, laserska depilacija je OK, na neka mesta...ALI Mach 3, je najbolje...ne boli...nije skupo...SAMO treba cesto da se koristi...
Ja sam JEDNOM i NIKADA vise probala depilaciju za bikiniline....ne da sam vriiiiiiiistala...jos me boli kad pomislim Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.