Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 15:59:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta vi mislite...?  (Pročitano 15836 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung 
Da ljudi jesu problem, svakako stoji, ali ljudi samo idu onoliko koliko im se dopusta. Kvalitet svih delova foruma je opao, kada se pocelo dopustati raznim prostacima da rade kako im je volja. Nigde boljeg primera od politike. Iako su oni koji su doprineli tome, konacno napustili forum ili su udaljeni za stalno (ocigledno isuvise kasno), ceo podforum je i dalje prilicno pust, jer je vecina izgubila zelju za razgovorima i raspravama (rasprava =/= svadja).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Bosch ima centrifugu
Nije lako biti moderator na filozofiji i religiji. Tema koja se zapocne moze da se razvije an hiljadu i jedan nacin - tako da definicija troll-a i nije bas tako laka.  Ja moram priznati da mi nije lako citati klero-fasisticke i nacionalisticke baljezgarije jednoumnika koji dolaze da kopiraju propagandni materijal sa drugih foruma i sajtova i stavljaju ga ovde pod potpisom "parvoslavlja" i "srbstva". POenakad se pitam zasto uopste i dolazim na Religiju - valjda navika - bemliga.

Ipak kvalitet zavisi od nas - cak i ako neko je lenj i umoran od vaskolikih rasprava gde se umesto dijaloga vodi dvostrani monolog ali ajd sad - nek pocne neko nesto zanimljivo pa da se vratimo korenima. Mada se meni cini da se svi ponavljamo i da stvari ide u ciklusima ali opet - cak i da ponavljamo neke stvari - mi rastemo i razvijamo se (uz Eurokrem) pa je zanimljivo pratiti razvoj nasih sopstvenih ideja i stavova i promena u njima.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia 
Mislim da treba da ukinu ovaj deo foruma. Toliko je sektaskih foruma po netu, gde vernici mogu da iznose svoje vizije o nebeskim, imaginarnim ljudima koji zive na nebu, pa mogu tamo da pricaju o bogovima, nojevim barkama, stvaranju sveta za 6 dana  Smile Smile i  ostalim glupostima iz biblije.

Ili da se ovaj deo foruma premesti u crni humor gde mu je i pravo  mesto, mi u 21,veku, eri interneta, moderne tehnike, fizike, biologije, nauke na ovom nivo  razglabamo o nekim imbecilnim stvarima poput boga.  Smile

Pa juce se desila velika tragedija u NS, gde se dede taj vas bog ? Sta su ta deca kriva ? Tacno me zabole ona stvar za  vasa kretenska opravdanja tipa, ko zna zasto je to dobro, bog zna zasto ih je uzeo....recite to njihovim porodicama.

Lock.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 15:13:51 od pakodazna »
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Predlog odbijen Wink

Ucesce na forumu nije obavezno. A posto uskoro spremamo i neke male, ali znacajne izmene Pravilnika, problematicni clanovi vise nece biti toliko... problematicni. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49654
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
Mislim da treba da ukinu ovaj deo foruma. Toliko je sektaskih foruma po netu, gde vernici mogu da iznose svoje vizije o nebeskim, imaginarnim ljudima koji zive na nebu, pa mogu tamo da pricaju o bogovima, nojevim barkama, stvaranju sveta za 6 dana  Smile Smile i  ostalim glupostima iz biblije.

Ili da se ovaj deo foruma premesti u crni humor gde mu je i pravo  mesto, mi u 21,veku, eri interneta, moderne tehnike, fizike, biologije, nauke na ovom nivo  razglabamo o nekim imbecilnim stvarima poput boga.  Smile

Pa juce se desila velika tragedija u NS, gde se dede taj vas bog ? Sta su ta deca kriva ? Tacno me zabole ona stvar za  vasa kretenska opravdanja tipa, ko zna zasto je to dobro, bog zna zasto ih je uzeo....recite to njihovim porodicama.

Lock.

Nismo dugo čekali da se i na ovoj temi pojave trolovi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 
Magic,kad je Isus mogao da se razočara u ljude,možemo i mi u forum . I opet je njemu razočarenje veće
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49654
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
Испаде да је овај ПДФ крив због пожара у Новом Саду.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Nokia 
Troll  Smile

Ovaj deo foruma će se ugasiti, ako ne od strane administratora onda sigurno sam od sebe.

Prosto, od kad je otvoren ovaj deo foruma  imamo istu priču vernika, mi to osećamo, vi to nerazumete, i tako ukrug. Prazna, dosadna , na kraju krajeva plitka priča, u skladu sa vremenom u kom je i nastala.

Dovoljno je pogledati zadnjih par godina, napredak nauke, sve fantastične stvari koje smo imali prilike da vidimo i koristimo, vera, religija pa tu je gde je i bila. Dokaza 0. Ima neki čika na nebu, on eto, kažnjava loše i nagradjuje dobre, a ne zove se Deda Mraz ( mada dokaza ima jednako za oboje ).

Kome je interesantno da u 21.veku pored teorije evolucije, čita baljezgarije iz biblije, ko će svoju decu da uči o Adamu od 930 godina, rebrima, Evi, Nojevim barkama ? Kada sam siguran da ni sam u te gluposti ne veruje.

Ako religija nema ništa novo da pokaže, nikakve dokaze da iznese, ona će se pre ili kasnije da se uruši kao i milioni religija, bogova na koje su ljudi zaboravili.

ps. Aha, znači bog postoji samo kada se dobre stvari dešavaju ( uspe operacija, onda ga je bog spasao ), kada dodje do tragedija poput one iz NS, pa onda nekako boga preskočimo, valjda je imao pametnija posla nego da spasi šestoro nedužne dece iz požara.
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ranije sam često posjećivao ovaj dio foruma. Ali u zadnje vrijeme ga ruku na srce izbjegavam. Zašto? Zato što mi je previše nadrkan, preopterećen, preozbiljan,težak... Ranije je svako mogao da napiše svoje mišljenje. Ma kako ono drugima izgledalo glupo. Sada se na svaku poruku automatski kontrira, provocira, izaziva... Traži se da se svaki subjektivni stav dokaže, inače ti negine ustanova Laze Lazarevića. Nema te tolerancije prema sagovornicima koja je nekada krasila ovaj PDF. Počelo je to još dolaskom @eyepheelYU, povremenim upadima @WhiteGoa troll moda, a nastavilo i definitivno učvrstilo @Sunshine Megatron-ovim suludim i vječito jednim te istim temama o ničemu drugom do o vjernicima, te @Predragoon-a koji ni jednu jedinu poruku o hrišćanstvu nije mogao da iskulira a da ne tvrdi kako je ta vjera sranje, te @bozjicovek-a koji mu je savršen par i vječita inspiracija. Bez neke ozbiljne injekcije ovaj dio foruma nema budućost. A pošto je Silvanus digao ruke od prevaspitavanja čitave vojske trolova koji su zaposjeli forum, teško da će to biti moguće. Šteta.     
              ja sam spomenut ovde. rado primam korekcije.primedba je na mestu .vi ste stariji i to treba poštovati i razmisliti. da li ima za mene bliže objašnjenje mog udela nisam razumeo to da sam inspiracija predragonu.više puta sam govorio da se brinem za druge da nismo dugo u dijalogu.izvinjavam se. mir Božji svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49654
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
            ja sam spomenut ovde. rado primam korekcije.primedba je na mestu .vi ste stariji i to treba poštovati i razmisliti. da li ima za mene bliže objašnjenje mog udela nisam razumeo to da sam inspiracija predragonu.više puta sam govorio da se brinem za druge da nismo dugo u dijalogu.izvinjavam se. mir Božji svima

Немам ништа посебно против тебе. Знаш о чему пишеш, држиш се теме, имаш своје аргументе. Детаљно их образлажеш. Али брате поред свега тога храниш тролове. Када видиш да си до савршенства објаснио и доказао свој став, а супротна страна контрира ради контрирања, остајеш на црти упоран да истјераш своје. Да твоја буде задња. По мени то нема смисла. Саговорник је одлично схватио твој став, одлично зна о чему се ради. Али опет и он инсистира на томе да његова буде задња. И тако се ухвати читав низ порука које су скоро идентичне. По форми и садржају потпуно исте. Само што заузму неколико страна и потпуно убију сваки даљни живот теме која је раније била колико толико активна. Јер нико нема ни времена ни живаца учествовати на темама гдје влада атмосфера борбе мишљења, натезања и никада завршеног подбадања саговорника. Не каже се џаба да паметнији попушта. Свако има свој поглед на свијет и крајње је бесмислено помислити да је ту могуће било шта промјенити. Нпр. ако разговараш са атетистом сулудо је и очекивати да ће он бити заинтересован за духовну страну хришћанства. Гледаће ствари из свог угла ма колико се ми трудили да му проширимо видите. Зато то не треба радити. У супротном можемо очекивати само јш већу поплаву агресивних атеиста, којима ћеш све испочетка морати да образлажеш. И тако дођосмо до зачараног круга.
« Poslednja izmena: 03. Apr 2012, 12:28:00 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 15:59:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.