Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:55:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: sta vas plasi  (Pročitano 38274 puta)
Svakodnevni prolaznik

born to be wild

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 201
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia neka tamo
@motorashica
         Пази,види,гледај један од начина лечења који се примењују,а кажу да је ефикасан, је отприлике 8 сати излагања ономе од чега имаш страх.(Е сада не знам да ли пуштају пауке по теби Smile -од овога се и ја јежим или можда једног симпатичног паукчића ти ставе на руку чисто да видиш да није толко страшно). Smile
         Имам ја књигу кући Анксиозни поремећаји или тако нешто па ако хоћеш могу да ти напишем тачан назив и издавача па потражи у књижари/библиотеци.
      Â

sve to oki i ja stvarno kao pokusala ... tj otisla kod drugara koji ima tarantuli i sve je bilo bajno i sjajno dok je ona lenskarila u terarijumu .... a kad se digla na zadnje nogice .... pazi on je na 2 spratu zgrade ... trebalo mi je cela sekunad a da se sjurim i polomoi niz stepenice ..... uz takvu vrisku da su ljudi pomislili da se nesto desilo .... pa su mi se na kraju smejali  Smile
IP sačuvana
social share
Never ride faster than your angel can fly...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Рекао сам себи: Маре, царе...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v980
@motorashica
     Пази,види,гледај један од начина лечења који се примењују,а кажу да је ефикасан, је отприлике 8 сати излагања ономе од чега имаш страх.(Е сада не знам да ли пуштају пауке по теби Smile -од овога се и ја јежим или можда једног симпатичног паукчића ти ставе на руку чисто да видиш да није толко страшно). Smile
     Имам ја књигу кући Анксиозни поремећаји или тако нешто па ако хоћеш могу да ти напишем тачан назив и издавача па потражи у књижари/библиотеци.
Г‚ Г‚ Г‚ Г‚

sve to oki i ja stvarno kao pokusala ... tj otisla kod drugara koji ima tarantuli i sve je bilo bajno i sjajno dok je ona lenskarila u terarijumu .... a kad se digla na zadnje nogice .... pazi on je na 2 spratu zgrade ... trebalo mi je cela sekunad a da se sjurim i polomoi niz stepenice ..... uz takvu vrisku da su ljudi pomislili da se nesto desilo .... pa su mi se na kraju smejali Smile
Па где нађе да са ТАРАНТУЛОМ експериментишеш!!!! Smiley 1 Smile Smile
Знаш ја мислим да се дотичног паука плаши 95 % популације укључујући мене...Тако, ако је проблем само са тарантулама немо се бринеш...али ако су генерално сви у питању онда пробај постепено - мали кућни паукчић по могућству тинејџер - знаш онај лоптасти са 6 ногу или 8 нисам сигуран.А тарантулу остави другу нек се он "игра" сас њу... Smiley 1 Smile
То ме подсећа на оно типа бојим се гуштера па идем да мазим крокодила да ме брже прође?! Немо се тишЉу Smile, само постепено а оне друге немој ни да чачкаш  безвезе , има их чини ми се и који уједају или шта год већ раде..мислим нећеш да умреш већ ти изађе оток и слично.То се јаааако ретко дешава.Зато Smile и поздрав...и ево и теби цветић...
 Smile ма ево ти два  Smile Smile
А за књигу ако хоћеш...а и није страшно што се бојиш паука људи се плаше свега и свачега и нормално је да се плашиш.
IP sačuvana
social share
Песник покушава да излечи код других оно од чега сам умире...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citam Osho-a poslednjih dana, pokusavam da zivim iznad tog straha...Plasi me da cu jednog dana klonuti duhom, da cu se predati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

born to be wild

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 201
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia neka tamo
joj bre ... ma nema sanse nikakve ... cak sam jednom od sraha kod drugara prevrnula sto jer mi je kao iz zajeb. pokazao maleckog paukcica jedva primetnog ... ma to nema teorije bljaaaak ... mozda bolje da prolistam knjigicu ... pazi kad se uplasim iako ga vidim i na tv .... bljaaak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v980
Па то јесте проблем али није ништа страшно...а јел се плашиш других буба?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v980
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Jeste arahnofobija gadna stvar..imam je i ja...i pre bih zivela ceo zivot sa tim strahom nego sto bih dozvolila da mi to malo, gadno, demonsko i ogavno stvorenje gmize po ruci u cilju savladavanja straha...bljaaah...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

born to be wild

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 201
OS
Windows NT 4.0
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia neka tamo
ma sve dr.bubice mi nisu tako bljak al pauk je fuuuuuuuuj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v980
Јесте и ја сам га пробао и нема никакав укус, бљак... Smile
Мало се шалим. Smile
Па шта и ако се плашите вас две, то вам у сваком случају не утиче на живот...а ако хоћете да превазиђете страх или га макар ублажите ондак ће те морати очи у очи Smile са дотичним паукчићем.Ако треба нека помоћ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 12613
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
vidim da su paukcici najpopularniji  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:55:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: plasi sza

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.