Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта вам смета код "ваших"?  (Pročitano 10776 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
@ Feanor11985 ja u DSS cenim Parivodica, Bubala i Vladeta jankovic moze da prodje. Ali iskreno Ristivojevic i nije neka svetla tacka DSSa. Taj covek prica jako uvredljivo kao da mora da se dokaze Kostunici kako je on do jaja PR.

Паметан лик и оштар на језику. Никада није претерао а да сам га гледао...
Као и Младеновић има тај зајебан задатак да буде PR странци...

Мислим да би се показао боље на некој функцији...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ДСС-у замерам много...
Пре свега замерам Коштуници што су се у странци накотили лезилебовићи и дебили...Замерам му што не прави свој тим пре свега у странци, па онда у влади...замерам му што нису способни да одаберу квалитетне људе за све сфере живота и да онда раде на држави...
Замерам им што не постоји демократија у странци. Замерам Коштуници што док себави најбитнијим државним питањима дозвољава гњидама из странке да му руше углед...замерам му што је у последњој кампањи изгледао као кретен.

У принципу једино позитивно што видим у партији јесте Коштуница са државничком политиком (коју не спроводи потпуно јер нема са ким) и пар појединаца (Поповић, Младеновић, Ристивојевић...)

Тренутно је моја опција само из разлога што је најмање зло за мене и моје виђење политике..

Искористићу Феаноров труд, уз додатак да се много праве невешти кад их ухвате с прстићима у пекмезу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Kod zutih mi smeta to sto su veoma osvetoljubivi-ako nisi na liniji njihovog msljenja onda sataniacija do neba.
najbolji primerak je ovaj bez konja Sarca sto samo hoce da sve na forumu prozove kao fasiste i maloumnike, debile,..ako samo kazu nesto protiv zutih.A ne daj boze da mu neko dirne u Mikija MAusa, vojvodu od banke, retardiranog experta Djelica - o kome je nekoliko tema otvarao.
Joj kuku lele nagrabusio je svako ko kaze protiv Djelica.
Svi ce biti tuzeni kod NVO i onda pazi belaja 0 na8ebacemo svi -drznuli smo da "svertlo" ime experta koga najurise kada uvidese njegoce "sposobnosti".
Da li je moguce da su samo zuti u ovoj zemlji jedina politicka partija koja ima pametne i spososbne kadrove??????

danas sam slucajno bio na jednom Uo jedne firme-male ali za one koji dolaze znacajne jer dzaba drapaju mesecnu apanazu za taj jedan sastanak.
Ovo mi lici na samoupravljanje-politicki podobne podguzne muve sede u UO i za dobarnu lovu mlate ptraznu slamu a da i ne znaju o cemu pricaju.
nekoliko puta u toku sastanka svojim glupostima izminirase samo sebe da na kraju donespse zakljucak da se sve uradi po zakonu a za to odredise direktora.
Pronasli rupu u saksiji.
kakav skup kretena koji ne zanju ni o cemu se radi. o cemu se raspravlja i sl. Ali zato su prvog u mesecu uvek na liniji da im se ostavi apanaza za clanstvo u UO za prethodni mesec- "mukotrpno" su sede;i i radili na toj kvazi sednici.
Strasno oko cega se bore politickre partije u Srbiji i koga sve salju u UO-e.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Motorola V3i
Citat
Kod zutih mi smeta

ili si glasao za DS ili si promasio temu.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
pa kada covek koji kaze: treba pobiti sve hrvate i albance kaze da su DS i LDP fasisti, koliko je to merodavno?

Не знам, питај онога ко ти је то рекао Smile

Citat
hoces da pricamo o mentalnom sklopu glasaca DSS-a i SRS-a?

Може, с обзиром на ову тему, да причају они који су за те опције, ако мисле да може нешто боље.

kako te nije sramota da ovakvu bljuvotinu kazes?

dakle, fasisto i parazitu dokazani(sam si priznaao)
ti imas jedini pravo na temi da pricas o DS-u i da im zameras, a ja o DSS-u nema?

kakav moron... Smile

Кад Духу то каже неко кога зову Сарма и Бензен, по потреби... Smile Smile Smile
Smile
pa parazitu, da li primecujes da me samo ti zoves sarma, a za benzen jos nisam ni cuo.
dok sam video na vise mesta da te i skorpi i kamaro zovu parazit, jer si, izmedju ostalog i sam to priznao.
tako da...opet kontradikcija..
obrati paznju malo inace ces se pretvoriti u sagovornika koj je nesposoban da prihvati cinjenicu da je pogresio. Smile
sujeta decko, sujeta... Smile

Citat
И даље мислим да те много погађа ова тема, за некога ко не верује у нешто... Можда још ниси убедио самог себе
kako si ono rekao:

Може, с обзиром на ову тему, да причају они који су за те опције, ако мисле да може нешто боље.

da li mi se opet cini, ili ti opet off-ujes?
li si glasac DS-a?

Citat
Али не рече ти - Шта замераш Божи Ђелићу?
sta ti tacno nije jasno?
da li nisam dovoljno rekao sta zameram 'svojoj' stranci?
sta hoces tacno?
da opet napisem ono sto sam napisao?
ili te opet obuzelo selektivno slepilo?

primecujem da cesto izbegavas da odgovaras na pitanja kada znas da nisi u pravu.
samo preskaces ono sto ti se ne svidja...
jbg. svi mi gresimo, a ti cesto.

Значи ја сам фашиста Марко?!
feanor, hoces li molim te da citiras mene, tacno gde sam napisao da tebe smatram fasistom.
ako to nadjes, castim ceo forum na sledecem okupljanju 2 ture.

Da ne ispadne da kritikujem druge na ovoj temi, meni se u DS ne svidja ona Vlahoviceva marioneta ministar Cvetkovic ili kako vec. Takodje direktor parking servisa Andjelkovic je uzasan lik.
a da..
to je uglavnom svima iz DS_a zamerka...
mada ima jos dosta toga..
ali, vec sam pisao,...da se ne ponavljam.

stami, procitajnaslov teme, pa procitaj tvoj post, pa ga prepravi da ne bih odgovarao.
sjebaces temu!!!

i sada, reci ti meni, da li si ispao pametan, ili ono suprotno?

i onda se buni kada mu ja na isto skrenem paznju... Smile
uesto da mi bude zahvalan... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610
Citat
pa kada covek koji kaze: treba pobiti sve hrvate i albance kaze da su DS i LDP fasisti, koliko je to merodavno?

Не знам, питај онога ко ти је то рекао Smile

Citat
hoces da pricamo o mentalnom sklopu glasaca DSS-a i SRS-a?

kako te nije sramota da ovakvu bljuvotinu kazes?

dakle, fasisto i parazitu dokazani(sam si priznaao)
ti imas jedini pravo na temi da pricas o DS-u i da im zameras, a ja o DSS-u nema?

kakav moron... Smile

Кад Духу то каже неко кога зову Сарма и Бензен, по потреби... Smile Smile Smile
Smile
pa parazitu, da li primecujes da me samo ti zoves sarma, a za benzen jos nisam ni cuo.
dok sam video na vise mesta da te i skorpi i kamaro zovu parazit, jer si, izmedju ostalog i sam to priznao.
tako da...opet kontradikcija..
obrati paznju malo inace ces se pretvoriti u sagovornika koj je nesposoban da prihvati cinjenicu da je pogresio. Smile
sujeta decko, sujeta... Smile

Citat
И даље мислим да те много погађа ова тема, за некога ко не верује у нешто... Можда још ниси убедио самог себе
kako si ono rekao:

da li mi se opet cini, ili ti opet off-ujes?
li si glasac DS-a?

Citat
Али не рече ти - Шта замераш Божи Ђелићу?
sta ti tacno nije jasno?
da li nisam dovoljno rekao sta zameram 'svojoj' stranci?
sta hoces tacno?
da opet napisem ono sto sam napisao?
ili te opet obuzelo selektivno slepilo?

primecujem da cesto izbegavas da odgovaras na pitanja kada znas da nisi u pravu.
samo preskaces ono sto ti se ne svidja...
jbg. svi mi gresimo, a ti cesto.

Значи ја сам фашиста Марко?!
feanor, hoces li molim te da citiras mene, tacno gde sam napisao da tebe smatram fasistom.
ako to nadjes, castim ceo forum na sledecem okupljanju 2 ture.

Da ne ispadne da kritikujem druge na ovoj temi, meni se u DS ne svidja ona Vlahoviceva marioneta ministar Cvetkovic ili kako vec. Takodje direktor parking servisa Andjelkovic je uzasan lik.
a da..
to je uglavnom svima iz DS_a zamerka...
mada ima jos dosta toga..
ali, vec sam pisao,...da se ne ponavljam.

stami, procitajnaslov teme, pa procitaj tvoj post, pa ga prepravi da ne bih odgovarao.
sjebaces temu!!!

i sada, reci ti meni, da li si ispao pametan, ili ono suprotno?

i onda se buni kada mu ja na isto skrenem paznju... Smile
uesto da mi bude zahvalan... Smile
Што си бре толико нервозан Сармо???  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
Што си бре толико нервозан Сармо???
Smile
odakle to?
pisem velikim da bi stami shvatio jer za sada,samo duh( o ironije) i on ne kontaju o cemu se radi u temi.
kuzis? Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610
Citat
Smile
odakle to?
pisem velikim da bi stami shvatio jer za sada,samo duh( o ironije) i on ne kontaju o cemu se radi u temi.
kuzis? Smile
Шта значи "кужиш"???  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Citat
Smile
odakle to?
kuzis? Smile
Шта значи "кужиш"??? Smile
Smile
inteligencijo!
nisam rekao кужиш vec kuzis!
kako znas da sam kada sam pisao s, mislio na ш, i kada sam pisao z mislio na ж???

malo koriscenja mozga nece smetati...pogotou ako zelis da se napravis pametan. Smile
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Mozda je coveku poznat termin "kuziti", samo ne zna znacenje.
Osecam li ja to ovde miris benzena?  Smile

Meni je kod radikala, dok sam glasao za njih smetalo to sto su mnogo nekultivisan, da ne kazem primitivnii,mada je to mozda i bilo primereno tom vremenu i uslovima represije u kojima su morali da funkcionisu(nakon "demokratskih" Smile promena). A i neprihvatljivo mi je da prvi covek stranke i pretendent na najvise drzavne funkcije bude covek bez fakulteta, mada je DS ruku na srce, uveo nekvalifikovane funkcionere u Srbiju na velika vrata (Ceda, Vesic, Zivkovic,Kezina zena, Sutanovac, Mojovicka, Stanojevic... ko ce se svih njih setiti)

s druge strane DSS ima mnogo intelektualnije pristalice sa kojima ne moras da komuniciras po principu "Sto na umu to na drumu" da bi shvatili politicki pravac kojim ce stranka da ide. Valjda zato i imaju tako malo glasaca  Smile Nema u ovoj zemlji puno ljudi koji su sposobni da citaju izmedju redova.

Zato mnogi ovde pljuju Kostunicu da je podmukao, ljigav... U stvari, takvo je vreme da se mora delovati mudro i tiho.
Inace Kostunici bih mogao svasta da zamerim, ali on je covek koji trenutno za Srbiju izvlaci maksimum sa svih strana.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2007, 04:21:19 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.