Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта вам смета код "ваших"?  (Pročitano 10789 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 5
[Sav offtopic recikliran.]

Prilikom postovanja dobro obratite paznju na naslov teme. Da se podsetimo, sta vam smeta kod "vasih"? (misli se na stranke/partije ciji ste pristalica ili simpatizer)

Znaci pricajte o vasim strankama, ne pljujte druge.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ne znam jos koji su moji.
uvek sam se neckao izmedju LDP-a i DS, ali je uvek DS pobedjivao.

dovodjenje djelica je potez koji je odlucio.

srs,sps i dss su fasisticke stranke(ne vazi za ceo dss) pa otpadaju.
...

Добро, Маркане био си доста илустративан, за мој укус и превише, но није лоше да људи виде каквис све болида има.
Ја бих те питао баш за Божу Ђелића, пошто сам те некако упамтио као браниоца лика & дела Smile
За "фашисте" ћеш да извинеш - већина на овом форуму мисли да су "твоји" фашисти. Дакле, те приче сервирај на U~92 Smile
Узгред, ето сложио си се са мојом "поделом" - ко мисли да такви као ти и чедоиди нису фашисти, мисли да су фашисти ДСС и СРС.

Сад, неколико појашњења.
Ја се лично не сећам да је онај плакат (ја јуче видео, Кроуз видим обрисао) део неке "званичне" акције ЛДП. Сећам се једино да је то пар пута "сервирао" извесни Срђан Лукић, познат као Срђан Скендербег (тај му надимак сметао, не знам зашто  Smile ) и Тирана Срђан. Те надимке има зато што се сликао са албанском заставом Smile Лик је иначе члан СДУ (један од пет) и жестоки борац за геј права. Ваљда зато мисли да су џићКара & дићМла од "његових" Smile Smile Smile Smile
Дакле, то ајде није што странка конкретно ради, него какав ментални склоп имају људи који подржавају ту опцију (као рецимо ти и ДС).

Лист "Безбожник" је донекла сличан томе. То је више културолошки него политички феномен. Било је ту неке везе са ЛДП-ом, знам да су неке искључили из неког одбора због тог листа, па је некима сметало. Бунили се на њиховом форуму.
Ето да и ја нешто кажем "у одбрану" ЛДП Smile
Ко каже да нисам флексибилан Smile Smile

Citat
ne bih se rukovao sa tobom..

А што Сармо мислиш да би се неко руковао са тобом. Ја сам се рецимо руковао са Шешељом, кад је овај одлазио у Хаг. Одонда се не рукујем са сваким Smile

Citat
inace, ne zelim da zivim sa albancima, ne zato sto ih mrzim, vec zato sto ne zelim da mi u drzavi cveta kriminal, velhabije, al kaida i sl.

А ја не желим да живим са вама домаћим "Американцима" не зато што вас мрзим, него... ма знате већ Smile Smile

п.с. Лепо, лепо... чак и неко из ЛДП има понеку реч критике... а радикале нешто не видех. Руфутабиса нема више Smile а остао ми је дужан одговор која Чедина изјава није сјајна Smile
Него да видимо "неутралне" - бићу конкретан: Анеа, шта замераш Борису Тадићу.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Duse pitao si Aneu sta zamera tadicu.
Ja bih samo nekoliko redaka o njemu.
vec svi na politickom znate da ga ja zovem gosn Izvinjavamo se.
Nije mi jasna jedan stvar kod njega- mora da shvati da ne moze svuda da ide i *rdi suprotno od stvaova Vlade i premijera, da se izvinjava kome kako hoce i kada stigne. Mora da shvati -da dok se ne promeni njegova uloga u Srbiji je maltene minorna u odnosu na ulogu Premijera i da je ruzno da on i kostunica vec jednom ne sednu i dogovore pravce spoljne politike na duze.
Ali ako se vratimo na moj prvi post na ovoj temi videcemo da to nije moguce zbog veoma tvrdih stavova i jednog i drugog.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
ja se juce raspisao kad imam sta da vidim  Smile sve obrisano  Smile Smile
koliko se secam samo par ljudi je bilo samokriticno  Smile a od radikala skoro nista
voleo bih da vidim sta radikali konkretno misli o privredi srbije, koridoru 10, NIPu itd..i najvaznije o svojoj stranci
juce su bili neki pokusaji ali nista pametno da procitas.

Citat
ruzno da on i kostunica vec jednom ne sednu i dogovore pravce spoljne politike na duze.

dogovorice se u zadnjem momentu tj, 10. decembra  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
duh:
Citat
За "фашисте" ћеш да извинеш - већина на овом форуму мисли да су "твоји" фашисти.
Smile
pa kada covek koji kaze: treba pobiti sve hrvate i albance kaze da su DS i LDP fasisti, koliko je to merodavno?
pitam te jasno pitanje. hoces li mi odgovoriti, ali ne pitanjem?
Citat
Дакле, то ајде није што странка конкретно ради, него какав ментални склоп имају људи који подржавају ту опцију (као рецимо ти и ДС)
opet ti sebi u stomak.

hoces da pricamo o mentalnom sklopu glasaca DSS-a i SRS-a?
reci samo da znam da odvojim vreme.
zna se da je to dno drustva, a sa primerima bi potrajalo.
samo javi ako treba da razjasnim.
Citat
Ја сам се рецимо руковао са Шешељом
Smile
cestitke trazis? Smile
Duse pitao si Aneu sta zamera tadicu.
Ja bih samo nekoliko redaka o njemu.
vec svi na politickom znate da ga ja zovem gosn Izvinjavamo se.
Nije mi jasna jedan stvar kod njega- mora da shvati da ne moze svuda da ide i *rdi suprotno od stvaova Vlade i premijera, da se izvinjava kome kako hoce i kada stigne. Mora da shvati -da dok se ne promeni njegova uloga u Srbiji je maltene minorna u odnosu na ulogu Premijera i da je ruzno da on i kostunica vec jednom ne sednu i dogovore pravce spoljne politike na duze.
Ali ako se vratimo na moj prvi post na ovoj temi videcemo da to nije moguce zbog veoma tvrdih stavova i jednog i drugog.
ghenije. procitaj:
[Sav offtopic recikliran.]

Prilikom postovanja dobro obratite paznju na naslov teme. Da se podsetimo, sta vam smeta kod "vasih"? (misli se na stranke/partije ciji ste pristalica ili simpatizer)

Znaci pricajte o vasim strankama, ne pljujte druge.
da li je moguce da ne moze da ti dopre do mozga? Smile

a i ovaj duh je ocigledno blago ostecen(zna se gde) kada otvara temu da bi u njoj offovao. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
pa kada covek koji kaze: treba pobiti sve hrvate i albance kaze da su DS i LDP fasisti, koliko je to merodavno?

Не знам, питај онога ко ти је то рекао Smile

Citat
hoces da pricamo o mentalnom sklopu glasaca DSS-a i SRS-a?

Може, с обзиром на ову тему, да причају они који су за те опције, ако мисле да може нешто боље.
Већ сам на почетку написао да менталном склопу ДСС-а, какав је био раније, замерам пасивност. И ова иницијатива за неутралност је касно почела да се формира.
Сада се ту ствари мењају. Ја немам замерку на свој ментални склоп и ментални склоп присталица "трећег пута" на овом форуму Smile

Citat
zna se da je to dno drustva

ццц... и ти некоме кажеш да је фашиста.  Smile
А шта си ти - врх брате врх Smile Smile Smile

Citat
i ovaj duh je ocigledno blago ostecen(zna se gde) kada otvara temu da bi u njoj offovao.

Кад Духу то каже неко кога зову Сарма и Бензен, по потреби... Smile Smile Smile
Нисам ја офовао него сам објаснио неке ствари које ти замераш својима, а ни самом ти није јасно. Пошто није Вања то довољно добро објаснио, а други чедисти се разбежаше са овог форума.
Дакле, она "твоја" фотомонтажа и "Безбожник" нису акције ЛДП-а. Али ја немам сумње да већина оних који су за ту опцију мисли тако, или им бар то много и не смета...
Више би имало смисла причати о бисерима посланичких кандидата Пере Луковића и Машана Станковића. Ипак је странка на неки начин стала иза њих.

Али не рече ти - Шта замераш Божи Ђелићу?
Колико си га хвалио, мислио сам да ћеш да га запросиш Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Значи ја сам фашиста Марко?!  Smile

ДСС-у замерам много...
Пре свега замерам Коштуници што су се у странци накотили лезилебовићи и дебили...Замерам му што не прави свој тим пре свега у странци, па онда у влади...замерам му што нису способни да одаберу квалитетне људе за све сфере живота и да онда раде на држави...
Замерам им што не постоји демократија у странци. Замерам Коштуници што док себави најбитнијим државним питањима дозвољава гњидама из странке да му руше углед...замерам му што је у последњој кампањи изгледао као кретен.

У принципу једино позитивно што видим у партији јесте Коштуница са државничком политиком (коју не спроводи потпуно јер нема са ким) и пар појединаца (Поповић, Младеновић, Ристивојевић...)

Тренутно је моја опција само из разлога што је најмање зло за мене и моје виђење политике..
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
Ево шта ја замерам ''мојима'':
1.Начин комуникација са политичким неистомишљеницима
2.Мржња истих
3.То што не могу да сруше Владу
4.Што немају довољно кандидата за министарска,премијерско,председничко и остала места власти
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
@ Feanor11985 ja u DSS cenim Parivodica, Bubala i Vladeta jankovic moze da prodje. Ali iskreno Ristivojevic i nije neka svetla tacka DSSa. Taj covek prica jako uvredljivo kao da mora da se dokaze Kostunici kako je on do jaja PR.
@ Sindikat,  kad bi bar imali pristojan kadar za finansije i ekonomiju ...stice se utisak da to kod njih ne postoji

Da ne ispadne da kritikujem druge na ovoj temi, meni se u DS ne svidja ona Vlahoviceva marioneta ministar Cvetkovic ili kako vec. Takodje direktor parking servisa Andjelkovic je uzasan lik.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2007, 20:07:22 od boki282 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja se juce raspisao kad imam sta da vidim Smile sve obrisano Smile Smile
koliko se secam samo par ljudi je bilo samokriticno Smile a od radikala skoro nista
voleo bih da vidim sta radikali konkretno misli o privredi srbije, koridoru 10, NIPu itd..i najvaznije o svojoj stranci
juce su bili neki pokusaji ali nista pametno da procitas.

Citat
ruzno da on i kostunica vec jednom ne sednu i dogovore pravce spoljne politike na duze.

dogovorice se u zadnjem momentu tj, 10. decembra Smile

tvoja ocena je najmerodavnija ovde a o programu tvoje stranke nećemo komentarisati... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.