Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: šta uraditi kad te devojka prevari posle skoro 9 godina zabavljanja i  (Pročitano 48922 puta)
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 
Muskarci vise (jace) vole od zena. To je i dokazano...

Moj savet muskarcima: nikad, nikad, ne pokazujte 100% svoja osecanja...treba biti jaci od srca.

Moj kum je bio sa bivsom devojkom oko 4 god, da bi se na kraju veza zavrsila preko telefona i to nesto kao "e Dzoni sutra idem drugi grad, mozda se nekad i vidimo"  Smile

e bice povracanja ako napisem slucaj mog kuma.. samo sam se takvonekog scenarija plasio.. al mi se desilo nesto slicno, mada ne bih o mom dobrom kumu
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Pazi,

U principu, covek je proklet Smile Da li to dolazi sa rodjenjem ili sta? Po Bibliji, zakonima u drzavi, vaspitanju koje donosimo iz kuce, svuda nas bombarduju informacijama tipa "najbolje za jedinku, je tamo gde su ljudi iskreni, dobri (ma sta to znacilo), puni razumevanja, jednom recju-neiskvareni" .... ali toliko imam primera oko sebe (pa i nekoliko licnih) gde covek svesno ide u propast, nebitno da li ljubavnu, poslovnu, porodicnu.

Da li je to vecita covekova borba za novim, nepoznatim, pa cak i onda kad se opeces, opet ces ponoviti slicne greske. To je to prokletstvo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 
Pazi,

U principu, covek je proklet Smile Da li to dolazi sa rodjenjem ili sta? Po Bibliji, zakonima u drzavi, vaspitanju koje donosimo iz kuce, svuda nas bombarduju informacijama tipa "najbolje za jedinku, je tamo gde su ljudi iskreni, dobri (ma sta to znacilo), puni razumevanja, jednom recju-neiskvareni" .... ali toliko imam primera oko sebe (pa i nekoliko licnih) gde covek svesno ide u propast, nebitno da li ljubavnu, poslovnu, porodicnu.

Da li je to vecita covekova borba za novim, nepoznatim, pa cak i onda kad se opeces, opet ces ponoviti slicne greske. To je to prokletstvo Smile

jeste ali kad se to desi treba prihvatiti posledice, sto se pre pomiris da moras da prihvatis na sebe posledice koje si prouzrokovao bice ti lakse.

ja sam se pomirio sa situacijom, i znam da moram biti jak.. i evo dok ovo pisem ona me zove na mob.. ali me ne interesuje vise.. cim pomislim da joj se javim sevne mi slika nje i ustase.. i to sto me je lagala i varala i ... ogadi mi se. svaka njena umiljata rec za mene je farsa, tera me na kiseo smeh..

sad mi pise kako me voli i ne moze da zamisli zivot bez mene, itd itd.. fuj... ma vazi.. tesko mi je ali stvarno, za dva dana koilko ovo traje pojeo sam samo jedan obrok.. spavao 4-5 sati.. preznoim se iz cista mira, pa mi u trenutku uhvati drhtavica, hlano mi je.. znam to je sve veliki stres, hvala bogu da sam svestan svega toga.. ali znam da moram izdrzati, jel sve je u volji i snazi volje.
bilo bi suvisno komentarisati da li ja osecam nesto prema njoj.. ali sebe ipak volim najvise, i tako bi trebalo da bude.

ja sam vodjen samo jednim pravilom, sto ne zelis sebi ne cini drugima, bar do sad sam bio vodjen tim pravilom kad su zene u pitanju.
« Poslednja izmena: 02. Okt 2007, 00:16:57 od uros80bgd »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Everything I touched was golden

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1169
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia N82
valjda si sad shvatio da kod zena nema pravila
IP sačuvana
social share
Everything I touched was golden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Muskarci vise (jace) vole od zena. To je i dokazano...

Moj savet muskarcima: nikad, nikad, ne pokazujte 100% svoja osecanja...treba biti jaci od srca.

Moj kum je bio sa bivsom devojkom oko 4 god, da bi se na kraju veza zavrsila preko telefona i to nesto kao "e Dzoni sutra idem drugi grad, mozda se nekad i vidimo"  Smile

e bice povracanja ako napisem slucaj mog kuma.. samo sam se takvonekog scenarija plasio.. al mi se desilo nesto slicno, mada ne bih o mom dobrom kumu
znam i ja slican slucaj. nikada ali nikada nikada mi nece biti jasno kako zene mogu preko telefona da otkace likove koji su se za njih vezali... ako vec vide da ne moze, treba uvek biti covek. ne razumem... ima li neka zena da mi ovo pojasni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 736
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iPhone
@Philosopher
Nisam zena,ali mogu da probam da ti objasnim.One su odlucile da tu vezu okoncaju,ali u njima jos postoji nesto sto je veze za tu osobu,sto je i normalno posle duzeg vremena zabavljanja.Obzirom da se i dalje kolebaju,lakse im je preko telefona da raskinu nego da ga zovu uzivo da se vide jer se boje da ne dodju u iskusenje pa da se pomire.Valjda...
IP sačuvana
social share
Zašto dino rađa ako je goran karan? Smile

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
i sta bi bilo ako bi oni pomirili bi su i stvarno kazem sa nekolikom snosajom bi saznali da li u principu hoce da bude zajedno ili nece, i sa razgovorima.Mislim ti Kakagua imas veliki prednost.  Kakaugno to bi imao korist da stvarno vidis koliko vredi tvoj odnos prema nju. Vec ako toliko dugo diskutujete, ocevidno da ne mozete preboliti kroz tugovanje taj odnos. zato moj varijanta bi bilo svrsishodnije za vas troje. ili ja bi tako uradio.
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 
a ona me i dalje zove i zove i salje poruke.. boze kako mi je sad smesna.. ona ne znam da ja sve znam.. koliko je covek u prednosti kad poseduje informacije

a ja samo cool i ne odgovaram joj na pozive niti poruke..

evo vam reci pesme koja mi pomaze da ostanem normalan :

Know it sounds funny
But, I just can't stand the pain
Girl, I'm leaving you tomorrow
Seems to me girl
You know I've done all I can
You see I begged, stole, and
I borrowed! (yeah)
Ooh that's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning
That's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning!
I wanna be high, so high
I wanna be free to know
The things I do are right
I wanna be free
Just me! Whoa, oh! Babe!
That's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning, yeah
That's why I'm easy
I'm easy like Sunday morning, whoa
'Cause I'm easy
Easy like Sunday morning, yeah
'Cause I'm easy
Easy like Sunday morning
by Faith no more...

ljudi pogodila me pesma kao da sam u kafani, reci, kao da su pisane meni! tj. kao da su pisane za mene!
« Poslednja izmena: 02. Okt 2007, 09:24:17 od uros80bgd »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 736
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iPhone
@ onodys brate odakle si ti?Namucis me svojim postovima,znas koliko energije utrosim da desifrujem tvoje postove i opet na kraju nisam siguran jesam li dobro shvatio.Stvarno se nekad iznerviram kad citam.Daj pisi na engleski ako ga znas.
IP sačuvana
social share
Zašto dino rađa ako je goran karan? Smile

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
ako ja desifriram vas i vi mozete me razumeti Smile samo malo sam kreativan. necu jos na engleskom pisati, inace sasvim je dobar fazon Smile za to bi trebalo znati lepo pisati na engleskom. znate sta uskoro menjam jezik. dogovorili smo. korepetitor je Nedostizna, nazalost Smile
« Poslednja izmena: 02. Okt 2007, 11:14:17 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.