Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: šta uraditi kad te devojka prevari posle skoro 9 godina zabavljanja i  (Pročitano 48908 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
nravno i ne sme da place, ni slucajno
(parodija je to narode)
treba plakati ej
« Poslednja izmena: 01. Okt 2007, 11:42:48 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Volio bih kad bi se ona pojavila na Bureku,da cujemo njenu verziju...

Zaista bi trebalo cuti i drugu stranu. Da se razumemo, nikoga ne opravdavam. Smatram da je postenije raskinuti vezu, ukoliko nam misli odlelujaju na drugu stranu. Postenije je prema drugom "ucesniku" veze. U prevaru/preljubu (kako god) se upustaju oni koji traze nesto sto ne dobijaju u vezi u kojoj se nalaze, a dovoljno su velike kukavice da priznaju svom partneru sta je to nesto, odnosno ne pokusavaju da rese taj problem, vec u tudjem zagrljaju traze utehu/avanturu. Neki i pokusavaju svom partneru da ukazu na nastali problem, medjutim on/ona ne obraca paznju, pa kada se dogodi prevara... bude kasno. Ko zna sta je nju "navelo" na taj korak... Nema opravdanja, ali...
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
sta uraditi.....vrlo jednostavno....okrenuti se,otici i poceti iz pocetka Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto se grbo rodi, vrijeme ne ispravi!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
Zastava ~/Belgrade\Serbia\Europe\Earth
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 

Zaista bi trebalo cuti i drugu stranu. Da se razumemo, nikoga ne opravdavam. Smatram da je postenije raskinuti vezu, ukoliko nam misli odlelujaju na drugu stranu. Postenije je prema drugom "ucesniku" veze. U prevaru/preljubu (kako god) se upustaju oni koji traze nesto sto ne dobijaju u vezi u kojoj se nalaze, a dovoljno su velike kukavice da priznaju svom partneru sta je to nesto, odnosno ne pokusavaju da rese taj problem, vec u tudjem zagrljaju traze utehu/avanturu. Neki i pokusavaju svom partneru da ukazu na nastali problem, medjutim on/ona ne obraca paznju, pa kada se dogodi prevara... bude kasno. Ko zna sta je nju "navelo" na taj korak... Nema opravdanja, ali...

sad cu ti reci, tj napisati sta je bio problem... ona mi je nekoliko puta rekla kako su joj neke, neko, pricao kako je glupo udati se a ne probati druge kurceve, posto sam joj ja bio prvi i samo se samnom jebala, to je ona meni u sali i kad se posvadjamo rekla vise puta.. eto  pa nek sad izvoli koliko joj je drago. od 8h do sad 35 propustenih poziva sa skrivenog broja..
IP sačuvana
social share
.: nema granica ljudskoj gluposti :.
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uros80bgd razumem da ti je tesko i da si povredjen, ali cu te zamoliti da malo obratis paznju i na recnik.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 736
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple iPhone

sad cu ti reci, tj napisati sta je bio problem... ona mi je nekoliko puta rekla kako su joj neke, neko, pricao kako je glupo udati se a ne probati druge kurceve, posto sam joj ja bio prvi i samo se samnom jebala, to je ona meni u sali i kad se posvadjamo rekla vise puta.. eto  pa nek sad izvoli koliko joj je drago. od 8h do sad 35 propustenih poziva sa skrivenog broja..

Prvi put kad ti je to rekla,pa makar i u sali trebalo je da pretpostavis da ce do ovoga da dodje.Ne bi trebao da budes iznenadjen

Ostavi njen broj pa cemo joj reci da dodje na Burek.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2007, 11:54:46 od kakauga »
IP sačuvana
social share
Zašto dino rađa ako je goran karan? Smile

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 
uros80bgd razumem da ti je tesko i da si povredjen, ali cu te zamoliti da malo obratis paznju i na recnik.

pa i vodim racuna.. ali neke stvari je najbolje reci onakve kakve jesu.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1427
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Apple 
ma batali.. ne zelim ni da je vidim ni da je cujem a i ne koristi racunar tako da slaba vajda..

misim da je videla i da ce tek videti sta je upropastila, al i sad je kasno..

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia the best
duge veze jako cesto upadaju u krizu, navika, dosada itd... cak i brak nista ne resava, sve jedno bi te prevarila. neke zene su jednostavno takve.  znam da ti nije lako, njie ni njoj, ali ne znam da li vredi oprostiti, to ce vas ionako uvek razdvajati jer sigurno neces zaboraviti. i sto je najbitnije - neces joj verovati.
p.s
nisi prvi ni poslednji. samo stisni zube.

i da, nije lose i oprostiti, kad se sve sredi i kad se ti smiris, dobro razmisli sta ces dalje.
« Poslednja izmena: 01. Okt 2007, 12:01:46 od glviki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
dragi prijatelju uroshe - u situaciji u kakvoj se ti nalazish nasilje je najbolje reshenje  Smile nishta te nece toliko oraspoloziti kao premlacivanje tvoje bivshe devojke ,ali ti naravno ne bi hteo da odgfovarash pred zakonom zbog toga  Smile ...

evo shta treba da radish : pozovi je negde gde cete biti sami (kao fora da razgovarate) . u pogodnom trenutku pochni da je mlatish ali  Smile samo u predelu stomaka - jer tamo ne ostaju tragovi koji se mogu videti . jedino autopsija moze da otkrije uzrok smrti ,ali ti ne preteruj toliko Smile videcesh da ce ti se raspolozenje bitno popraviti kad je vidish sklupchanu u bolovima na podu ,a pred policijom mozesh uvek da kazesh da laze jer nisi hteo da joj se vratish ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.