Moja krvna grupa je O. Za nju eksperti ishrane po krvnim grupama kazu da je najstarija i najrasprostranjenija krvna grupa na planeti. Kao pravilnu ishranu preporucuju iskljucivo proteine zivotinjskog porekla, voce i povrce.
Neki autori polazeci od gradje sistema za varenje coveka su pak dosli do zakljucaka da sistem za varenje coveka nije slican ni biljojedima (prezivari) ni mesozderima (strvinari) vec je "projektovan" za ishranu plodovima (voce,povrce,zitarice - meso zaobilaziti u sirokom luku).
I u jednom i u drugom slucaju ima logike. Kakva su Vasa licna iskustva?
Nisam ni ateista ni teista i uvek stajem u odbranu jedne od te dve kategorije ljudi kada je ova druga napada. Ljudi nisu svojom voljom ateisti ili teisti i niko nema racionalan razlog za kritiku jednog ili drugog stava. Ali zato postoji racionalan razlog za kritiku tvrdnje koje ateisti ili teisti naturaju.
...imbecili i debili ogroman je zbir, Moj glas danas odlazi u manastir...
mislim da imam srecu sto je mojoj krvnoj grupi dozvoljen najsiri spektar namirnica ( B grupa ), tako da mi i nije bio problem odreci se samo dve namirnice koje negativno uticu na zdravlje , pre svega na krvotok , a to su piletina i paradajz . sto se tice paradajza , primetila sam da dobijam blagi osip kad god sam ga sekla i pretpostavl;jala sam da sadrzi neke supstance sto mi smetaju . sto se tice piletine , nije bio problem da je zamenim za curetinu .
kazem da imam srecu sto sam B k.grupa jer sam primetila da je dosta sirok spektar zabranjenih namirnica za nultu i A grupu i nisam sigurna da bih mogla u potpunosti da se pridrzavam ovog nacina ishrane , da nisam grupa koja jesam
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.