Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Шта све можеш кад си министар у Србији  (Pročitano 7696 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
Dobro...ajmo sad malo tema,nije samo Velja u pitanju,ima ih koliko oces da se o njima prica... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Pa to je Nušić najbolje prikazao,u Srbiji je bolje postati ministar,nego dobiti 7 na lotou.I to 100%.
Najgore od svega što kod nas ministruju raznorazni polupismeni i nepismeni seljaci koji treba da vode poljoprivrednu zadrugu a ne raznorazna ministarstva.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 

evo da i ja probam ovu funkciju

a fino i peva
kakav car!!!
kakav kralj! pa genijalac je!
e, takva stoka treba lepo sa radikalima pa svi da se vrate u selo sa tomom na celu.
jbt. ko su ministri u ovoj nasoj drzvi, pa jos i odlicno zivimo.

e, sad sam se smorio. pogledao sam ovu drugu.
aj sad, kome ga nije zao?
pogledaj bre sta radi covek i na sta lici...a tek sto se unervozio pred silikonima...
bas mi je smor....

vanja, aj daj neki link ka svim ovim sranima. plz...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
vanja, aj daj neki link ka svim ovim sranima. plz...

pa ne postoji link sa svim sranjima, mada se slazem da bi trebalo napraviti DSS-NS fan site

DSS poslanik

Kod ovog lika na youtube-u ima dosta toga da se pogleda
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
a jbg. ovo gore samvvec gledao.

pa zar nema vec neki fan site vlade gde se najvise DSS i NS pljuju?

e, ima da otvorim temu kada skupim dovoljno ovoga!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
 Kao ministar u Srbiji, možeš da imaš svinjski vrat i svinjsku glavu a ipak da daš kom oćeš da ti puši gnjurac Smile

Selju Jaggera za ambasadora dobre volje ili predstavnika Radosti Evrope!!
Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbineee, mogu samo da nam #uše oni što nas ne voleeeee!!! Smile Smile Smile
   Btw, ova verzija je odavno poznata u kafanama, ko da su birali pesmu koja ga najbolje opisuje Smile

nego, gde je nabavio DSS igrač one tripove što je gutao? Moram da stupim nekako s njim u kontakt... Ma nije mu lako parirati, napravio je neki opasan koktel ,neku smešu, kašu..od mozga Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2007, 02:18:31 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ovaj dss igrac je legenda i svakamu cast jok cu slusam violine i cu se tresem na exit to su likovi normalno da to sve treba da moze kad si ministar jel ministra ima 20 tako da ako se toliko trudis i mucis da nesto postignes pa to radis sa razlogom a ne bez to je cilj svakog coveka kao sto je svakome normalnom cilj da ima vise od komsije tako je i normalno da zelis da imas privilegije vise od drugih samo sto ste vi mnogo zavidni ljudi i sitni u dusi!
vama je glavni cilj da komsiji crkne krava a meni da komsiji krava bude ziva i zdrava a ja da ih ima 3 ili nek komsija vozi novi audi a ja cu da se trudim da ga preteknem i kupim cls amg dok ste vi u varijanti vozim juga i ne gledam kako da stignem do mecke vec gledam kako komsiju da strpam u zatvor ili da nacisto propadne pa on da nema nista a ja juga e svaka cast na razmisljanju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
ovaj dss igrac je legenda i svakamu cast jok cu slusam violine i cu se tresem na exit to su likovi
   oprostite mu, ne zna šta priča Smile
    srkich stvarno misli da mi zavidimo dss igraču jer može šta mi ne možemo. Nego, svaka mu čast ako tome zavidi...malo mu za sreću treba Smile  A što se tiče trešenja, pa ovaj se trese kao niko na EXITU... Smile ima takvih jednom u par godina ali ti žao, naravno, kad vidiš...
  ne kapiram kakvu privilegiju čovek treba da ima da bude dss igrač? završenu osnovnu za učenike usporene u razvoju?
  Srkich, pa šta te sprečava da budeš dss igrač? opusti se,slobodno, neće niko da se smeje Smile
« Poslednja izmena: 22. Apr 2007, 02:28:25 od DJedai »
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia 
ovaj dss igrac je legenda i svakamu cast jok cu slusam violine i cu se tresem na exit to su likovi normalno da to sve treba da moze kad si ministar jel ministra ima 20 tako da ako se toliko trudis i mucis da nesto postignes pa to radis sa razlogom a ne bez to je cilj svakog coveka kao sto je svakome normalnom cilj da ima vise od komsije tako je i normalno da zelis da imas privilegije vise od drugih samo sto ste vi mnogo zavidni ljudi i sitni u dusi!
vama je glavni cilj da komsiji crkne krava a meni da komsiji krava bude ziva i zdrava a ja da ih ima 3 ili nek komsija vozi novi audi a ja cu da se trudim da ga preteknem i kupim cls amg dok ste vi u varijanti vozim juga i ne gledam kako da stignem do mecke vec gledam kako komsiju da strpam u zatvor ili da nacisto propadne pa on da nema nista a ja juga e svaka cast na razmisljanju!

car!!

exit je naveci i najbolji brend koji srbija ima.
ne znam ko se to tamo trese.

al, ok, verovatno i treba da postoji jedan igrac, da skupi sve slicne tebi u tu jednu stranku.
verovatno zna isto padeza koliko i ti.
vidis, puno slicnosti.
ali, postoji mnoooogo ljudi koji zele da budu obrazovani, kulturni, normalni i vaspitani. a oni nece glasati za DSS zbog tebe, igraca i slicnih-velje....

velja me sve vise podseca na seselja i 90e...
dobro je da je u manjini u ovoj vladi...

srkic, pocni da se pitas sta je sa tobom.
ovo shvati ozbiljno: svakog normalnog bi bilo sramota da prica ono cime se ti hvalis.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa kad exit okupi ljudi koliko i guca onda ce biti najveci brend i kad vasi exitovci budu trosili po satorima ko ovi moji po guci onda se javi da pricamo i nemam sta ja sebe da pitam ja sam covek sirokih shvatanja ja nemam nista protiv exita ali mi smeta emu to vase podjebavanje prema ljudima koji se provode i ponasaju bolje od vas i koji su uspeli vise od vas evo ja sad imam 22 god ali verovatno u sa svojih 40 da izgledam kao ovaj dss igrac nego cu da sedim kao zarko korac mozda eto ti ga on je fi nosi ga kuci posto mnogo volis takve!
i nemam nista protiv knjiga kad vi knjigasi budete shvatili da i bez knjige moze da se uspe i da bez knjige mogu da znam mnogo vise stvari u zivotu od vas i da to sto sste vi utripovali da neko ko nema fakultet nezna nista to je vas problem jel u cotavoj prici vi neznate nista jel da znate u 20 god bi ste pravili pare a nebiste sedeli u ucionicu faks je za bogatase koji mogu da prijuste deci i nova kola i faks i sve tako da negubi 10 godina svoga zivota a svaki fakultetlija je nesposoban za bilo sta on je kao pao sa kruske sa svojih 27 god a ja u 27 god ima da promenim 15 automobila motora gde sve necu da budem sa kim necu da sednem i sta taj covek ima da prica samnom za stolom ja cu da mu kazem u berlinu ima neki biznis i tu munes onom onoliko onaj nas odvede to onoga itd a on mi odgovori u knjizi pise da se to tako ne radi hehehehe!
jebove fakultet ako vec volite toliko skolu idite ali nebudite ljubomorni na ljude jel su uspesniji od vas ako ces u skolu idi 100 gofine ali mene mani i ostavi i prekini da vredjas ljude koji su uspesniji od tebe i umesto da im cestitas ti ce da trazis njihove padeze i broj razreda pa koga boli za padeze i razrede sem pojedinih ljudi nepronadjenih uzivotu koji samo traze nesto da bi tudj uspeh stavili kao neuspeh jel zaboga on nezna padeze a doticni godpodin zna tako da je on jko velika faca!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.