Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:07:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta su to "evropske vrednosti"?  (Pročitano 12836 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ја сам пре тога спреман да поубијам доста вашим европљана и БФ-ових белаца, значи само преко мене мртвог.
То није хришћански,Гамбино! Полазити унапред са предумишљајем о убијању некога,па макар био он и наш непријатељ,далеко је од Хришћанства! Бранити светињу земље,нације,културе и вере је оправдано,али примарно на темељима животног,непоколебивог и свакодневног хришћанског става кога ћемо се по цену живота држати,али не насиљем...осим ако нас неко,као народ,не покуша и физички да угрози,желећи наш нестанак,те смо тад дужни да бранимо светињу вере,земље,народа и свих осталих светиња,што укључује и физички отпор!
 "Нема веће љубави да ко живот да за ближњег свога",каже Господ својим пречистим устима...а у горепоменутом случају ми испуњавамо Христову заповест,јер мој комшија,мој сународник ко год он био,његово дете,је моја светиња такође,као и моје дете или мој отац,брат,жена итд. На личном плану смо дужни да "окренемо други образ",при сурету са злом очи у очи,али на једном глобалном плану,када постоји могућност опште егзистенцијалне,државне,духовно-аксиолошке угрожености,ми немамо право да "окрећемо туђи образ",већ да самопожртвовано станемо у одбрану ближњих,штитећи тако и себе! Поздрав!
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ko zna kakva je bila slika Karadjordja na zidu u tvojoj skoli, mozda je imao turban i siroke gace.
Он није, али Милош итекако јесте  Smile

Судећи по понашању тог "запада" (а претпостављам да се првенствено мисли на католичко-протестантски запад) суштинска толеранција не представља западну вредност. Закључио сам и да насиље, лажи, цинизам чине део западних вредности. Такође, чини ми се и да прецизност, хигијенске навике и висока друштвена свест појединца (Финац се неће шверцовати у аутобусу, на пример), и спремност на поштовање друштвених правила (нити ће прећи улицу на црвено), али и одсуство саосећања према невољнику (поменути Финац ће оставити пијанца да лежи на снегу на -15, јер боже мој, има ко се тиме бави) представљају западну вредност.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
То су глупости и вечите подметачине да националисти подржавају турбо-фолк.
Ја знам доста европејаца (ДС-ЛДП орјентације) који су тешке сељачине које не пропуштају гранд параду или већ како се зове то с#$/е.
Музички (не)укус заиста нема везе са политичким опредељењем, поготово ако знамо да националисти не виде турбо-фолк као српску музику, а европејци не виде као европску.
Па ви европејци владате већ 8 године што нисте ухапсили оног Ћору и забранили гранд и поставили неке нове/старе вредности српке културе. Ко вам бре брани ?

Апсолутно се слажем! Само то да су националисти фолкери а европејци присталице стране музике је стереотип. Ако ћемо право то је тачно једно 80%, пошто јел нису сви овакви или онакви.
Што се мене тиче, националиста сам а јежим се турбо фолка и ''забавне музике''. Поштујем нашу како се то зове изворну и староградску музику али наравно и домаћу и страну рок сцену... Ал то што слушам страну музику ме не чини ''жутаћем'' јел. Наравно о музичким укусима не вреди расправљати, ал постоји тај турбо фолк који законом треба укинути, а на менију остаје сијасет врста музике изволте бирајте.

Citat
Ја сам пре тога спреман да поубијам доста вашим европљана и БФ-ових белаца, значи само преко мене мртвог.
То није хришћански,Гамбино! Полазити унапред са предумишљајем о убијању некога,па макар био он и наш непријатељ,далеко је од Хришћанства! Бранити светињу земље,нације,културе и вере је оправдано,али примарно на темељима животног,непоколебивог и свакодневног хришћанског става кога ћемо се по цену живота држати,али не насиљем...осим ако нас неко,као народ,не покуша и физички да угрози,желећи наш нестанак,те смо тад дужни да бранимо светињу вере,земље,народа и свих осталих светиња,што укључује и физички отпор!
 "Нема веће љубави да ко живот да за ближњег свога",каже Господ својим пречистим устима...а у горепоменутом случају ми испуњавамо Христову заповест,јер мој комшија,мој сународник ко год он био,његово дете,је моја светиња такође,као и моје дете или мој отац,брат,жена итд. На личном плану смо дужни да "окренемо други образ",при сурету са злом очи у очи,али на једном глобалном плану,када постоји могућност опште егзистенцијалне,државне,духовно-аксиолошке угрожености,ми немамо право да "окрећемо туђи образ",већ да самопожртвовано станемо у одбрану ближњих,штитећи тако и себе! Поздрав!

Свака част!! Ако нас неко напада имамо право да се бранимо, а немамо право никог да нападамо (уколико није у циљу повратка НАШЕГ). Просто и једноставно, а ипак достојанствено и узвишено. Још једном - свака част!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Panini,

Italijan iz Napulja nema veze sa Britancem iz Liverpula. Ni po mentalitetu, ni po običajima a ni filozofski. Pričati o nekakvom katoličko-protestantskom mentalitetu je najobičnija glupost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Srbi su evropski narod.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Panini,

Italijan iz Napulja nema veze sa Britancem iz Liverpula. Ni po mentalitetu, ni po običajima a ni filozofski. Pričati o nekakvom katoličko-protestantskom mentalitetu je najobičnija glupost.

Првенствено сам и мислио на Германе, Финце и Белгијанце.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300
Srbi su evropski narod.

Što nam govori da su Srpske vrednosti isto evropske vrednosti, kao i Italijanske, Mađarske, Švedske ili Moldavske vrednosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Titova politika nesvrstavanja još uvek ima jako uporište među Srbima.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Qtek 小米
Citat
Наравно да сам мислио на одбрану, значи убијаћемо гамад у циљу одбране нашег идентитета.

Citat
Апсолутно се слажем! Само то да су националисти фолкери а европејци присталице стране музике је стереотип. Ако ћемо право то је тачно једно 80%, пошто јел нису сви овакви или онакви.
Што се мене тиче, националиста сам а јежим се турбо фолка и ''забавне музике''. Поштујем нашу како се то зове изворну и староградску музику али наравно и домаћу и страну рок сцену... Ал то што слушам страну музику ме не чини ''жутаћем'' јел. Наравно о музичким укусима не вреди расправљати, ал постоји тај турбо фолк који законом треба укинути, а на менију остаје сијасет врста музике изволте бирајте.
Ма каквих 80% па то је невиђена глупост, једноставно нема везе са животом, то је као припадност клубовима који су вечити ривали. Мислим и Тадић навија за исти клуб као и ја.  Smile
ДС је данас велика странка, за њу гласа и старије бирачко тело, пензионери и рурално становништво.

Дајте мени медије и за месец дана ће сви слушати класику и џез ... било шта што је данас на маргини.
Није онај Бренин Ћора крив, крив је Тадић (и компанија) који се уталио са њима, зна се ко држи медије.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
''Ма каквих 80% па то је невиђена глупост, једноставно нема везе са животом, то је као припадност клубовима који су вечити ривали. Мислим и Тадић навија за исти клуб као и ја.''

Мислим да ме ниси схватио. Подржавам да нису сви националисти фолкери и сви жути рокери, само хоћу да кажем да постоји одређени шаблон.. Само то.

Поздрав.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:07:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.