Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 06:50:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta su rekli o Hrvatima ...  (Pročitano 185460 puta)
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vidim da ti je povrijeđen ego pa si zaboravija o čemu uopće pišemo.uvijek ti je isti obrazac obraćanja vi,vaši,tvoji,papisti,.Uvijek generaliziraš.Svakog čovjeka smještaš tamo gdje ti misliš da bi on trebao biti.Svakom oduzimaš osobnost.Kolektivna krivnja je tebi normalna stvar osim kad su u pitanju "tvoji" onda pređeš na individualnu krivlju.
Мој его! Smile Видим ја,Боро,да мораш мало више на себи да радиш...има ту доста да се руши! Smile Иди само чак и на ову глупаву википедију па види колико је људи побијено у Прибиловцима,а ја,да бих се препуцавао са тобом или било којим хрватом,знајућу унапред да је сваки смислен разговор са вама излишан,морао бих бити луд! Фасцинирајућа је код већине хрвата,из разлога познатих психопатолошких стереотипа,та ваша потреба да умањујете,маргинализујете и најчешће негирате,један од најмонструознијих геноцида у савременој историји који по бестијалности (и учешћу твојих паписта!) превазилази многе друге! Мучите се и упињете из петиних жила да негирате немогуће,али шта ћеш...на муци се познају мазохисти! Тако да нећу више губити своје време са тобом. Ти и теби слични сте бешчасни трговци "српском несрећом"...увозите је,извозите је ,одређујете цену,час мању,час већу,по вашем нахођењу обарате вредност цене у српским главама...тешко да постоји више игде на овоме свету народ као што сте ви хрвати...част оним ретким и преретким изузецима,који мало другачије гледају на истину,за разлику од тебе и твојих компањона на овом форуму! Твоје име ћу помињати у молитвама...уз "Сачувај Боже!"  Smile Hasta nunca!   Smile

ПС.Прочитај мало о "Жилету",кољачу из Јасеновца,он је права слика и прилика лудила у које сте упали пре 67 година...ах,да...рећи ћеш и за то да није "поткрепељено аргументима". Размисли и одлучи се једном шта је "истина"...тешко је седети на две столице са малим дупет**...али је лако са малим срцем и још мањом савешћу!
« Poslednja izmena: 07. Nov 2008, 22:08:34 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja za razliku od tebe nikad ne napišem većina Srba,već kažem dio.One zločine u Srebrenici su napravili Srbi ali neću reći svi ste takvi ili većina.Za zločine u zadnjem ratu bilo na Kosovu,Bosni ili u Hrvatskoj kriva je vaša politika a zločine su počinili pojedinci a ne cijeli narod.Ti zločini nemaju veze ni sa pravoslavljem ni sa bilo kojom vjerom.Tu je ta razlika između mene i tebe.Ti bi za svoj narod i lagao i izmišljao i preuveličavao a ja za svoj ne bi.Tu je razlika između kvazivjernika i normalnog vjernika.Meni ne smeta tvoja vjera ili bilo čija dok tebi smeta moja iako su iste.Ja ne tražim negativnosti u tvojoj crkvi niti to uopćavam a ti to stalno radiš.Ti samnom ne možeš polemizirati jer ti kažem ono što je istina a to je da iza tvoje teologije ne stoji čovjek već farizej.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 187
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za zločine u zadnjem ratu bilo na Kosovu,Bosni ili u Hrvatskoj kriva je vaša politika a zločine su počinili pojedinci a ne cijeli narod.

Tu je ta razlika između mene i tebe.

Ti bi za svoj narod i lagao i izmišljao i preuveličavao a ja za svoj ne bi.

Ti samnom ne možeš polemizirati jer ti kažem ono što je istina a to je da iza tvoje teologije ne stoji čovjek već farizej.

О Боже!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ja za razliku od tebe nikad ne napišem većina Srba,već kažem dio.One zločine u Srebrenici su napravili Srbi ali neću reći svi ste takvi ili većina.Za zločine u zadnjem ratu bilo na Kosovu,Bosni ili u Hrvatskoj kriva je vaša politika a zločine su počinili pojedinci a ne cijeli narod.Ti zločini nemaju veze ni sa pravoslavljem ni sa bilo kojom vjerom.Tu je ta razlika između mene i tebe.Ti bi za svoj narod i lagao i izmišljao i preuveličavao a ja za svoj ne bi.Tu je razlika između kvazivjernika i normalnog vjernika.Meni ne smeta tvoja vjera ili bilo čija dok tebi smeta moja iako su iste.Ja ne tražim negativnosti u tvojoj crkvi niti to uopćavam a ti to stalno radiš.Ti samnom ne možeš polemizirati jer ti kažem ono što je istina a to je da iza tvoje teologije ne stoji čovjek već farizej.
I ja ne mislim da zločini imaju veze sa verom, al hrvatski konkretno imaju jake veze sa RKC. I ne samo hrvatski. Koga je ono beše RKC spašavala pacovskim kanalima? Da ne pominjemo dijamante skinute sa mrtvih Srba, koji su 45 godina čuvani po katoličkim crkvama. Na žalost i SPC je uspela da se obruka poslednih godina, al to nema veze sa tvojim lamentom nad nepravednim generalizovanjem hrvatskih zločina. Nisam zadovoljan situacijom u Srbiji, i ne mislim da nam može biti uteha nacizam koji je duboko ukorenjen u hrvatskoj nacionalnoj ideji, al bato ovo tvoje kukanje bi bilo smešno da nisu toliko užasne činjenice vezane za genocid i etnička čišćenja Srba pod patronatom hrvatskih država. Kratak rezime: 1941-1945. NDH i između pola miliona i milion ubijenih, broj proteranih i izbeglih neutvrđen, 1991-1995.RH i još pola miliona proteranih, izbeglih i ubijenih. I ti si žališ na generalizaciju? Super mi je to kod vas što prvo pobijete ili proterate ljude, a posle kao silno osuđejete zločine, naravno, obavezno na svim stranama. Ima li neke šanse da za početak osudite zločine na svojoj strani?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sva nepotrebna ludila 90-ih jesu zapoceli srpski polticari. To je nesto sto Srbija placa i dan danas. Totalno je nebitno kako mi sami sebe vidimo. Svet ocenjuje i jedne i druge. Neke je video kao agresore i inadzije, a druge kao zrtve terora i okupacije. Treba se sa tim pomiriti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Apple 3G
Sva nepotrebna ludila 90-ih jesu zapoceli srpski polticari. To je nesto sto Srbija placa i dan danas. Totalno je nebitno kako mi sami sebe vidimo. Svet ocenjuje i jedne i druge. Neke je video kao agresore i inadzije, a druge kao zrtve terora i okupacije. Treba se sa tim pomiriti
Slažem se!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300

Pa istina je da tu ima i našeg udela, ali su i Hrvatski i muslimanski političari takođe veoma odrgovorni za te ludorije. Hteli su da se cepaju po cenu mira, mi im nismo dali po cenu mira, nema nikog pametnog da popusti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
vala bas.....zato i krivim slobu zato sto nije pobio sva govna pa da bar znam zasto smo najgori od sve dece Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Pa istina je da tu ima i našeg udela, ali su i Hrvatski i muslimanski političari takođe veoma odrgovorni za te ludorije. Hteli su da se cepaju po cenu mira, mi im nismo dali po cenu mira, nema nikog pametnog da popusti...
Zaboravljas da je svet podrzao samostalnost bivsih SFRJ drzava.
Znas kako, samo ludilo moze da doprinese tome da ratujes prvo sa Slovenijom, pa sa Hrvatskom, pa u Bosni, pa na KiM, pa sa NATO. Dakle, nesto nije u redu sa narodom koji ratuje toliko puta, sa toliko drzava, sa tolikim svestkim silama, sve pogubi, da bi na kraju mrtvi 'ladni trazili "pravdu" u svetu. To ne ide bas tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6300

Zaboravljas da je svet podrzao samostalnost bivsih SFRJ drzava.
Znas kako, samo ludilo moze da doprinese tome da ratujes prvo sa Slovenijom, pa sa Hrvatskom, pa u Bosni, pa na KiM, pa sa NATO. Dakle, nesto nije u redu sa narodom koji ratuje toliko puta, sa toliko drzava, sa tolikim svestkim silama, sve pogubi, da bi na kraju mrtvi 'ladni trazili "pravdu" u svetu. To ne ide bas tako.

Pa i nije, SAD je u početku bial protiv raspada SAD (formalno)... opet ne vidim neki veliki uticaj Srpskih političara tokom rata u Sloveniji, dok Hrvatska i BiH na početku rata kada je Srbija (kao deo SFRJ) bila formalno u sukobu protiv Hrvatskih separatista, dok su posle u ratu učestvovali uglavnom dobrovoljci, a "država" KiM nikada nije postojala, i Srbija/SRJ nikada nije bila u sukobu sa svojim delom teritorije već sa ilegalnim oružanim formacijama Albanaca koje su ilegalno uspostavljale vlast i terorisale narod na toj teritoriji (a posle su ti isti borci pokušali isto u MK, ali to nije dobilo podršku NATO-a) a sukob sa NATO niko nije želeo, sami su naz bez ikakvog osnova napali.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 66
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 06:50:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.